lemmacantor
חבר בבורד
זה מרגיש שכבר 4 עונות ברצף, יומיים/שלושה לפני סיום חלון קיץ עולות כתבות שאנחנו מנסים לעשות מהלך של הרגע האחרון.
זה אומר הכל על הניהול
זה מרגיש שכבר 4 עונות ברצף, יומיים/שלושה לפני סיום חלון קיץ עולות כתבות שאנחנו מנסים לעשות מהלך של הרגע האחרון.
הביאו כמה ימים לפני סוף החלון עוד שחקן בתפקיד שלו ולכן מעמדו התדרדר מרוטציה ליציע.לא צריך להיות מומחה, התייחסתי לטענה שלך ש"יתכן שהם החליטו השנה שהוא יקר מדי להיות שחקן רוטציה", החלטה כזו מקבלים במקביל לכך שעובדים לשחרר את השחקן מה שלא נראה כמו המצב כאן כי החלון נסגר בכל העולם כבר כמעט ולא היו שום תזוזות בכיוון שלו. וזה שחקן שאמור להיות לו ביקוש בלא מעט ליגות טובות מהישראלית לצורך העניין.
כמו שאמר @KevinDurant לדעתי העניין שם הוא פחות מקצועי ויותר קשור לסיבות אישיות אחרות.
זה שווה ערך לדאבל עבור שחרעם השחרור של גוני נאור, כל השחקנים שהמועדון הודיע שהם מחוץ לתכניות לעונה הקרובה, אכן לא בסגל.
זסנו כאמור עוד פה אבל לא קיבל הודעת שחרור "רשמית" מהמועדון
השיבליז גם ללא קבוצות כרגע.עם השחרור של גוני נאור, כל השחקנים שהמועדון הודיע שהם מחוץ לתכניות לעונה הקרובה, אכן לא בסגל.
זסנו כאמור עוד פה אבל לא קיבל הודעת שחרור "רשמית" מהמועדון
לפי הטרנספרמרקט הוא משחק גם כקשר אמצעמועמד חדש על פי גולדשטיין
איך הוא בתור קשר אחורי?מועמד חדש על פי גולדשטיין
גולדשטיין יותר אמין מנחמני. כשכולם פה חפרו על ההמצאה שלו אני צחקתי. עם גולדשטיין אני יותר נוטה להאמין שיש דברים בגו, אם כי עדיין חשדן.או שכולם שומרים חג וגולדשטיין היחיד שעובד.
או שזה לא נכון.
הכי אמין זה בן דור. כי הוא שופר על מלא ומקבל את כל התדרוכים וההדלפות. הוא גם היה הראשון שפרסם על ברזאוגולדשטיין יותר אמין מנחמני. כשכולם פה חפרו על ההמצאה שלו אני צחקתי. עם גולדשטיין אני יותר נוטה להאמין שיש דברים בגו, אם כי עדיין חשדן.
הגיון של מכבי חיפה: פדראו לא נשאר במידה ושחקן מגיע או שפדראו מולחם להרכב![]()
ברזאו צפוי לפתוח מול קרית שמונה, ומה לגבי צירוף זר נוסף? - וואלה ספורט
מכבי חיפה עתידה לשמור על רוב ההרכב ולשלב את שחקן הרכש בשני (20:30, ספורט4). במועדון ממשיכים בחיפושים ואם ימצאו, פדראו ייגרע מהסגל: "זה לא פשוט"sports.walla.co.il
גם וייס רושם שאם ימצאו משהו פדראו לא יישאר.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!