מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא צריך להיות מומחה, התייחסתי לטענה שלך ש"יתכן שהם החליטו השנה שהוא יקר מדי להיות שחקן רוטציה", החלטה כזו מקבלים במקביל לכך שעובדים לשחרר את השחקן מה שלא נראה כמו המצב כאן כי החלון נסגר בכל העולם כבר כמעט ולא היו שום תזוזות בכיוון שלו. וזה שחקן שאמור להיות לו ביקוש בלא מעט ליגות טובות מהישראלית לצורך העניין.

כמו שאמר @KevinDurant לדעתי העניין שם הוא פחות מקצועי ויותר קשור לסיבות אישיות אחרות.
הביאו כמה ימים לפני סוף החלון עוד שחקן בתפקיד שלו ולכן מעמדו התדרדר מרוטציה ליציע.
אולי גם פנינו ללצ'ה והם רוצים לתמרץ אותו לעזוב (אולי אפילו בהשאלה) כדי לחסוך את שכרו.

זה לא אומר שזה נכון, אבל תאוריית "סיבות אישיות" נשמעת לי עוד פחות סבירה

אנחנו צריכים קשר אחורי, זו העדיפות הכי גבוהה. כמובן שצריך גם מגן שמאלי אבל בעמדה הזו אפשר להסתדר עם סייף
וצונאמי. קשר אחורי זה קריטי.

עם השחרור של גוני נאור, כל השחקנים שהמועדון הודיע שהם מחוץ לתכניות לעונה הקרובה, אכן לא בסגל.

זסנו כאמור עוד פה אבל לא קיבל הודעת שחרור "רשמית" מהמועדון

אין מה לעשות בשורה התחתונה, כרגע בסגל הקיים אנחנו לא ברמה של 4 הקבוצות שסיימו מעלינו בעונה שעברה.
מועדון תחרותי עם שאיפות היה מנסה לשדרג בעוד מגן ימני+ שמאלי ישראלים (גורפינקל+אזוגי/ג'אבר)
משאיל דון משחרר פדראו, מביא קש"א וכנף ימין זרים ברמה.
אבל לצערנו המציאות היא שונה, יענקלך כבר מזמן לא תחרותי.

לפי גולדשטיין:
הירוקים צפויים להחתים את בארוס או את קנת' פאאל עד לסיום החלון, כשצונאמי יועבר לעמדת הבלם

או שכולם שומרים חג וגולדשטיין היחיד שעובד.
או שזה לא נכון.
גולדשטיין יותר אמין מנחמני. כשכולם פה חפרו על ההמצאה שלו אני צחקתי. עם גולדשטיין אני יותר נוטה להאמין שיש דברים בגו, אם כי עדיין חשדן.

נראה לי סתם זריקת שמות ולא יגיע כלום. מתי יומיים לפני סיום חלון צץ שם שבסוף באמת הגיע? נהואל אמנם הגיע ביום האחרון אבל השם שלו היה על הפרק שלושה חודשים, כנ"ל סברינה

גולדשטיין יותר אמין מנחמני. כשכולם פה חפרו על ההמצאה שלו אני צחקתי. עם גולדשטיין אני יותר נוטה להאמין שיש דברים בגו, אם כי עדיין חשדן.
הכי אמין זה בן דור. כי הוא שופר על מלא ומקבל את כל התדרוכים וההדלפות. הוא גם היה הראשון שפרסם על ברזאו

גם וייס רושם שאם ימצאו משהו פדראו לא יישאר.
הגיון של מכבי חיפה: פדראו לא נשאר במידה ושחקן מגיע או שפדראו מולחם להרכב

חזרה
למעלה