מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
גורפינקל אכן יסגור פינה כי הוא מגן שמאלי וישראלי, אבל במידה ויחתום זה רכש ברמת האיתמר ניצן ומיכאל אוחנה.
אני לא מסכים. השוואה מוגזמת.
שואל בכנות - ייצא לך לראות משחקים שלו בשנתיים-שלוש האחרונות?

ניצן הגיע בגיל 36 ולמעשה זו הייתה עונת פרישה שלו כאן.

אוחנה הגיע אחרי פציעות מרובות, והרבה הרבה אחרי השיא.

גורפינקל הוא לא קורנו ולא מסיללה. אבל בסיטואציה הקיימת כרגע, זה משהו שאנחנו צריכים.
הוא בן 28. עשה תקופה טובה בסין. ייצא לי לראות 2-3 משחקים שלו שם, הוא שיחק מאוד גבוה ותרם להתקפה בצורה טובה. הגנתית במשחקים שאני ראיתי לא היו יותר מידי מאבקים מולו באגף.
וכן, לא הצליח בקפריסין. ראיתי את המשחקים של לרנקה בשמינית גמר הקונפרנס מול קריסטל פאלאס בעונה שעברה. במשחק הראשון הוא עלה לעשרים דקות והיה בסדר, הם סיימו ב0-0. במשחק עלה דקה 80, ושיחק גם את כל ההארכה. לא בלט. פאלאס כבשו בהאגרכב שער ועלו.
גם מול בית"ר בתחילת העונה במוקדמות הוא לא הראה יכולת גבוהה.
הוא כן כשיר בשנים האחרונות ולא נעדר יותר מידי בגלל פציעות.
לא חושב שהוא נופל מסן מנחם בזמנו לצורך הדוגמא.

אגב, יכול גם לשחק בלם שמאל ב-3 בלמים (עשה את זה בהפועל ת"א.

בשורה התחתונה - טוב מכל מה שיש לנו כרגע באגף שמאל בכמה דרגות.

צונאמי - לא תורם בהתקפה. לא מספיק מהיר. לא בכדי כבר שנתיים שהוא משחק בלם ולא מגן.
שון - לא יכול לשחק מגן. איטי להחריד. לא יכול לעשות פעולה התקפית בסיסית של מגן. הוא מזמן לא מגן.
סייף - נלחם, אבל לא מספיק טוב הגנתית. לא מגן טבעי. ובנוסף הוא מאוד חשוד ברמת הכשירות. פציע ולא משלים 90 דקות.
אף אחד מהם לא מגן טבעי שזאת "העבודה" שלו.

גם אם קורנו יחזור, מתי שזה לא יהיה, מעבר לזה שאף אחד לא יודע איך הוא יחזור, באופן טבעי, הוא לא יוכל לשחק משחקים שלמים, ויצטרכו שם גיבוי של שחקן שיודע להיות מגן טבעי.

עדיף את גורפינקל על מגן שמאלי זר. את הזר שלא יגיע במקום פדראו כי הם קמצנים צריך לשמןר לעמדה נכונה יותר.

הוא בכלל בכושר או שיחזור לכשירות עם ביחד עם קורנו?

שיחק בשלב הפלייאוף של הקונפרנס מול בית"ר משהו כמו 100 דקות במצטבר (2 המשחקים)
לא סביר שהוא יפתח ויקבל 90 דקות, אבל גם ככה אחרי המשחק בשבת יש פגרת נבחרות אז הכושר שלו לא אמור להוות בעיה.

אני חושב שהוא הרוויח שם יחסית הרבה ולא היה טוב. הביאו במקומו שני מגנים שמאליים הקיץ
מוסיף גם שהוא הגיע ומיד אחרי הייתה לו איזו פציעה קטנה שהוציאה אותו מהעניינים.

צריך גם להגיד שהמאמן שהביא אותו הוחלף.

באופן כללי שחקנים ישראלים לא מצליחים יותר מידי בקפריסין (אצילי לדוגמא ב-2 קדנציות היה נראה כמו כלום ושום דבר. גם מיכה ושהר היו לא טובים. אליאל פרץ הוא האחרון שנתן משחקים טובים שם).

שימו לב שכשחקן חופשי הוא יכול לקחת עכשיו את הזמן ולבחון הצעות. גם בליגות שחלונות סגורים.

כמו שאני מכיר את אדם קידן, הוא ייעשה הכל בשביל למצוא לו קבוצה לא בארץ.
הוא כבר היה בשבדיה ובסין. זה לא אחד שמפחד מהרפתקאות.

יש פה גם את סוגיית המיסוי. הוא עשה הרבה כסף בסין, וגם בקפריסין הוא יישב על חוזה מכובד.

נערך לאחרונה:
יאמר לזכותו שגם אם הוא לא ישחק כל העונה הוא יסיים עם 6-7 גולים. מזכיר לי קצת את דוניו במובן הזה.

מוסיף גם שהוא הגיע ומיד אחרי הייתה לו איזו פציעה קטנה שהוציאה אותו מהעניינים.

צריך גם להגיד שהמאמן שהביא אותו הוחלף.

באופן כללי שחקנים ישראלים לא מצליחים יותר מידי בקפריסין (אצילי לדוגמא ב-2 קדנציות היה נראה כמו כלום ושום דבר. גם מיכה ושהר היו לא טובים. אליאל פרץ הוא האחרון שנתן משחקים טובים שם).

שימו לב שכשחקן חופשי הוא יכול לקחת עכשיו את הזמן ולבחון הצעות. גם בליגות שחלונות סגורים.

כמו שאני מכיר את אדם קידן, הוא ייעשה הכל בשביל למצוא לו קבוצה לא בארץ.
הוא כבר היה בשבדיה ובסין. זה לא אחד שמפחד מהרפתקאות.

יש פה גם את סוגיית המיסוי. הוא עשה הרבה כסף בסין, וגם בקפריסין הוא יישב על חוזה מכובד.
בקיצור זה גורפינקל במקרה הטוב, או שום דבר במקרה הסביר....

חזרה
למעלה