Smile מנהל הבורד איש צוות אתמול בשעה 22:54 #3,683 NOSFERATU ZODD אמר: אם זה נכון זה חבל בשבילנו. לחץ להרחבה... לא יודע עד כמה זה חבל. לא איזו החתמה נוצצת ואני באמת לא יודע כמה הוא שדרוג על סייף
NOSFERATU ZODD אמר: אם זה נכון זה חבל בשבילנו. לחץ להרחבה... לא יודע עד כמה זה חבל. לא איזו החתמה נוצצת ואני באמת לא יודע כמה הוא שדרוג על סייף
מ מכבי הם מפחדים הופעת בכורה בבוגרים היום בשעה 00:06 #3,684 אני ממש בעד גורפינקל בדיוק עומק שצריך לעמדה. כמובן שהיה עדיף שיחתום לפני חודשיים ולהביא זר במקום צונאמי
אני ממש בעד גורפינקל בדיוק עומק שצריך לעמדה. כמובן שהיה עדיף שיחתום לפני חודשיים ולהביא זר במקום צונאמי
G greenguy אהוב הקהל היום בשעה 09:21 #3,686 לא יגיע כלום ספינים רגילים של המועדון. אפשר לנעול עד ינואר
H HaifaWave נשיא המועדון היום בשעה 10:42 #3,687 אני גם בעד גורפינקל. עם כמה שזה מפתה עדיף לשמור את הזר שיחליף את פדראו לעמדת ה-6, לפחות באופן תאורטי כי רפאלוב אידיוט.
אני גם בעד גורפינקל. עם כמה שזה מפתה עדיף לשמור את הזר שיחליף את פדראו לעמדת ה-6, לפחות באופן תאורטי כי רפאלוב אידיוט.
N Nirgreen מכונת תארים היום בשעה 10:52 #3,688 הספינים נגמרו אפשר לסגור את הנושא ונמשיך להתעצבן שצונאמי מגן שמאל עד ינואר.