מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
קצת מוזר שזה נפל בגלל פדראו.
לא יכלו לשלם לו את המשכורת לעונה הקרובה ולהשתחרר ממנו?
הוא מרוויח הרבה גם אם זה רק 8 משכורות זה המון
וכן הוא יקבל את זה בכל מקרה, אבל הם מעדיפים כנראה שיהיה גיבוי

צריך להגיד שזה די לגיטימי ומובן, אבל לא מתחבר לכל הסיפורים שזו החלטה מקצועית. בשום שלב הקיץ זו לא הייתה החלטה מקצועית להשאיר שחקן שלא שיחק שנה וחצי.

אם מתכוונים להשתמש בו זה משהו אחר.

נראה לכם שהציעו על מגן זר מיליון יורו שיש להם את קורנו ופיינגזיכט? לא סתם זה לא עלה באף אתר אחר

היו מוכנים לשלם מיליון יורו וחוזה ארוך טווח אבל לא את הפיצוי של פדראו. בסדר

צריך לומר בהוגנות -
אולי אנחנו לא אוהבים את הפרופילים שנחתו כאן בחלקם, וכולם פה יודעים כמה חסר לנו קשר 6 ומגן שמאלי.
אבל - החלון הזה של ליאור הוא טוב, אפילו טוב מאוד.

התחלנו את הקיץ עם פלונטר מטורף בזרים. היו פה שואו, סברינה, נהואל שאלה שחקנים שהיינו חייבים להיפטר מהם. חוץ מהם אגבה גם ישב לנו על הפיירול.
בנסון אני זוקף לחובתו, אבל מעז יצא מתוק ובסוף אנחנו עם ברז׳או שמראה פוטנציאל להחתמה מרגשת.
החלפנו פה כמעט את כל הזרים, ולפחות 2 מהם נראים ממש ממש טובים. לגבי האחרים אפשר להתווכח, לכאורה צונמי נראה הכי מאכזב (ואגב, הוא הפרופיל הכי מרשים בין כל הזרים, אז די להסתנוור מ״פרופילים״).
בשוק הישראלי לקחנו את השחקן החופשי הכי טוב שהיה על המדף (יאיר מרדכי), והסיטואציה עם ירמקוב נוהלה בצורה הכי טובה שיכולה להיות (מקסום רווח + החלפה בגלזר שהוא לכל הפחות שווה ברמתו אליו).

נכון, תמיד אפשר יותר. נכון, גם אני רוצה פה 6, וגם אני לא מרוצה שאין מגן שמאלי טבעי (כן, אני הייתי חותך את קורנו ומביא מגן במקום).

אבל צריך לומר - רפאלוב עשה מעל ומעבר בחלון הזה.
הבעיה היותר גדולה שלנו היא ברק בכר.
עוד מוקדם לשפוט כי הגיעו הרבה שחקנים אבל נראה.

החליפו פה חצי סגל והמון המון שחקנים וקשה בחלון אחד לסגור את כל האירועים האלה, במיוחד עם שוק ישראלי חלש מאוד

אפס סיכוי שהסכימו לשלם מיליון יורו על המגן הזה
בנוסף האם יש בלוף גדול כמו "אחרי תום החלון יחפשו שחקנים חופשיים"
לדעתי לא הגיע בחיים שחקן במצב כזה, כולל לפני שנתיים ששמענו את זה אחרי שלא הביאו מחליף לפיירו.

אנשים פה אכלו כל כל הרבה שטויות מהתקשורת הסרבית וממשיכים להאמין להם. יפה..

לפני שבועיים באותו אתר כתבו שהכוכב מנסים להיפטר מפאני. כן כן אותו פאני שהוא השחקן ששיחק הכי הרבה דקות העונה בכוכב מכל שחקני הסגל.
המוצארט פחות אמין מכלבו.

אפשר ללכת אחורה איך הם נעלו כבר , את חזיזה בפרטיזן, ועוד ועוד ועוד.

אף אחד לא היה שם עליו סכום כזה.

מה גם שיפה שהם טוענים שהייתה אמורה להיות מכירה של פדראו. ועסקת המכירה נפלה.
ברור. עומדים בתור לרכוש אותו.

זה שספורט 5 צריכים להצדיק את הזרנוק שיגאל הביא עליהם(גם אמר שפדראו סיים, וגם שיגיע מגן זר), אז הם מהדהדים את זה.

ברור. מיליון יורו. ברור..
שחקן שבחודש האחרון יצא מההרכב (3 משחקים לא היה בסגל בכלל) כי איזה ילד סרבי שגדל כשחקן כנף והסיטו אותו למגן, תפס לו את המקום.
ומסיים חוזה בסיום העונה.

שוב אני אומר בין הפער לבדוק שוק, ועד לעשיית מהלכים יש פער גדול.

לגבי גורפינקל - ממה שאני מבין לא מחזיקים ממנו בצוות המקצועי.

פדראו עוד יישחק פה לא מעט.

עכשיו כשנתקעו איתו עד ינואר לפחות די ברור שזה יהיה המצב.
לא אכפת לי מי מ3 הבלמים הזרים שלנו ישחק, העיקר ששטייפמן לא יצא מה 11.
כבר עכשיו מבחינת יכולת הוא לא נופל מהם ויש לו תקרה הרבה יותר גבוהה.

בחלון של ינואר אני מצפה מהם לחתוך את כל 3 הבלמים הזרים, להנחית תותח אחד במקום וכבונוס על עוגמת הנפש של החלון שיביאו קשר אחורי.

עכשיו כשנתקעו איתו עד ינואר לפחות די ברור שזה יהיה המצב.
לא אכפת לי מי מ3 הבלמים הזרים שלנו ישחק, העיקר ששטייפמן לא יצא מה 11.
כבר עכשיו מבחינת יכולת הוא לא נופל מהם ויש לו תקרה הרבה יותר גבוהה.

בחלון של ינואר אני מצפה מהם לחתוך את כל 3 הבלמים הזרים, להנחית תותח אחד במקום וכבונוס על עוגמת הנפש של החלון שיביאו קשר אחורי.
ברור. להעיף 3 בלמים בינואר שמתוכם 2 הגיעו לפני כמה חודשים.
די, זה לא מנג'ר פה.

ברור. להעיף 3 בלמים בינואר שמתוכם 2 הגיעו לפני כמה חודשים.
די, זה לא מנג'ר פה.

לפעמים צריך להודות בטעויות.
אתה טוען שזה לא אפשרי? (כי "זה לא מנג'ר")
יש כבר תקדימים:
  1. עונת 15/16, נתניה מחתימה את איבן ווקוביץ' ומשחררת אותו אחרי חודש בערך
  2. עוד מעונת 15/16, בית"ר מחתימה את ולאד מוראר, משחררת אותו בספטמבר עקב "מחלוקת על מצבו הרפואי"
  3. מיודעינו ניקולה דרינצ'יץ', חתם אצלינו בקיץ 15/16 ושוחרר בחלון ינואר.
  4. ליביו אנטל חותם בהפועל ת"א בקיץ 15/16 ומשוחרר בחלון ינואר.
וזו רק טעימה מעוד עשרות מקרים בליגה שלנו ואלפי מקרים בעולם.
אז בוודאי שזה אפשרי, במועדון פשוט לא יודו בטעות וימשכו את זה עד הקיץ הבא לפחות.
תהיה לי הערכה הרבה יותר גדולה לרפאלוב אם הוא יצא גדול ויחתוך אותם בינואר מאשר אם הוא ימשוך את השקר הזה עד קיץ 27.

לפעמים צריך להודות בטעויות.
אתה טוען שזה לא אפשרי? (כי "זה לא מנג'ר")
יש כבר תקדימים:
  1. עונת 15/16, נתניה מחתימה את איבן ווקוביץ' ומשחררת אותו אחרי חודש בערך
  2. עוד מעונת 15/16, בית"ר מחתימה את ולאד מוראר, משחררת אותו בספטמבר עקב "מחלוקת על מצבו הרפואי"
  3. מיודעינו ניקולה דרינצ'יץ', חתם אצלינו בקיץ 15/16 ושוחרר בחלון ינואר.
  4. ליביו אנטל חותם בהפועל ת"א בקיץ 15/16 ומשוחרר בחלון ינואר.
וזו רק טעימה מעוד עשרות מקרים בליגה שלנו ואלפי מקרים בעולם.
אז בוודאי שזה אפשרי, במועדון פשוט לא יודו בטעות וימשכו את זה עד הקיץ הבא לפחות.
תהיה לי הערכה הרבה יותר גדולה לרפאלוב אם הוא יצא גדול ויחתוך אותם בינואר מאשר אם הוא ימשוך את השקר הזה עד קיץ 27.
אתה מערב מין בשאינו מינו.

אתה אומר לשחרר 3 שחקנים!

אני אומר לך שלשחרר 3 שחקנים מתוך 2 שהבאת בקיץ זה מנג'ר.

ואז אתה הולך ומביא לי דוגמאות של שחרור שחקן אחד. ברור ששחקן אחד אפשר לשחרר.
אתה מדבר על שלושה. אז אין קשר בין הנדון לראיה.

חוץ מזה ינואר זה לא חלון של מהפכות.
לא מחליפים 3 זרים בינואר.

השוק בינואר עם הרבה פחות אפשרויות, ועדיף לא לעשות טעויות של להביא שחקנים כמו בנסון בינואר.

אין שום בעיה לשחרר זר שהבאת בקיץ ולהביא זר אחר במקום. לבוא ולעשות מהפכות, לזרוק 3 זרים בינואר ולהביא עכשיו אחרים זה לא רציני וזה לא יקרה.

עזוב את זה שהם לא סגרו פה 5 משחקים רשמיים ואתה מעלה אותם על מטוס בינואר...

אנשים פה אכלו כל כל הרבה שטויות מהתקשורת הסרבית וממשיכים להאמין להם. יפה..

לפני שבועיים באותו אתר כתבו שהכוכב מנסים להיפטר מפאני. כן כן אותו פאני שהוא השחקן ששיחק הכי הרבה דקות העונה בכוכב מכל שחקני הסגל.
המוצארט פחות אמין מכלבו.

אפשר ללכת אחורה איך הם נעלו כבר , את חזיזה בפרטיזן, ועוד ועוד ועוד.

אף אחד לא היה שם עליו סכום כזה.

מה גם שיפה שהם טוענים שהייתה אמורה להיות מכירה של פדראו. ועסקת המכירה נפלה.
ברור. עומדים בתור לרכוש אותו.

זה שספורט 5 צריכים להצדיק את הזרנוק שיגאל הביא עליהם(גם אמר שפדראו סיים, וגם שיגיע מגן זר), אז הם מהדהדים את זה.

ברור. מיליון יורו. ברור..
שחקן שבחודש האחרון יצא מההרכב (3 משחקים לא היה בסגל בכלל) כי איזה ילד סרבי שגדל כשחקן כנף והסיטו אותו למגן, תפס לו את המקום.
ומסיים חוזה בסיום העונה.

שוב אני אומר בין הפער לבדוק שוק, ועד לעשיית מהלכים יש פער גדול.

לגבי גורפינקל - ממה שאני מבין לא מחזיקים ממנו בצוות המקצועי.

הידיעה הזו היא קש בערימה. היו ידיעות תקשורתיות מישראל אבל חשוב הרבה יותר מזה - בעיקר היגיון בריא.
סורי אבל אני לא קונה את זה שרצו להשאיר את פדראו ושום דבר לא ישכנע אותי אחרת. אין לי יכולת טלפתית לקריאת מחשבות אבל בין שתי האפשרויות הקיימות, זו שאני מניח מתיישבת הרבה הרבה יותר עם ההיגיון הבריא: כי זה עולה כסף, כי הביאו שני בלמים זרים, כי הוא אפילו לא היה בסגל במשחק האחרון, כי היו דיווחים על זה כבר בתחילת הקיץ (לא רק גולדשטיין) וכי הוא לא שיחק שנה וחצי.
אם למועדון הייתה הצעה על פדראו, בסבירות גבוהה מאוד שהוא היה לוקח אותה.

נראה לכם שהציעו על מגן זר מיליון יורו שיש להם את קורנו ופיינגזיכט? לא סתם זה לא עלה באף אתר אחר

היו מוכנים לשלם מיליון יורו וחוזה ארוך טווח אבל לא את הפיצוי של פדראו. בסדר
אתה אומר 450 אלף דולר עלות שנשאר לחוזה שלו בקבוצה עם תקציב שחקנים של 70 מיליון שקל זה בקטנה ככה...

אתה מערב מין בשאינו מינו.

אתה אומר לשחרר 3 שחקנים!

אני אומר לך שלשחרר 3 שחקנים מתוך 2 שהבאת בקיץ זה מנג'ר.

ואז אתה הולך ומביא לי דוגמאות של שחרור שחקן אחד. ברור ששחקן אחד אפשר לשחרר.
אתה מדבר על שלושה. אז אין קשר בין הנדון לראיה.

חוץ מזה ינואר זה לא חלון של מהפכות.
לא מחליפים 3 זרים בינואר.

השוק בינואר עם הרבה פחות אפשרויות, ועדיף לא לעשות טעויות של להביא שחקנים כמו בנסון בינואר.

אין שום בעיה לשחרר זר שהבאת בקיץ ולהביא זר אחר במקום. לבוא ולעשות מהפכות, לזרוק 3 זרים בינואר ולהביא עכשיו אחרים זה לא רציני וזה לא יקרה.

עזוב את זה שהם לא סגרו פה 5 משחקים רשמיים ואתה מעלה אותם על מטוס בינואר...

בוא נוציא את פדראו מהמשוואה, הוא כאן כבר 2 עונות ועכשיו מתחילה השלישית.
רצו להיפטר ממנו בכל מקרה החלון וזה פשוט לא יצא לפועל.

אז נשארנו עם 2 בלמים שהביאו סתם, שישחררו לפחות אחד מהם בינואר.

אם רוצים הכל אפשרי, יכולים להביא בינואר גם 8 זרים חדשים. הכל עניין של רצון.
בחלון ינואר יש כמה אופציות:
  1. להביא שחקנים שלא בתוכניות של מועדונים אחרים בחינם או במחיר חיסול.
  2. שחקן שעומד לסיים חוזה בקיץ וזו ההזדמנות האחרונה של המועדון שלו להכניס על מכירה שלו קצת כסף.
  3. לפתוח את הארנק ולתת הצעה שלא יסרבו לה.
אין דבר כזה לא אפשרי, יש לא רוצים.

יש שחקנים שרואים שהם לא קשורים לענף או שהם לא ברמה גם בלי לתת להם את ה 10 משחקים.
חוץ מזה שהם כבר די שם או מאוד קרובים לזה (4 משחקי טוטו + 4 משחקי ליגה)
ראינו אותם מספיק.

חלון עם 5 זרים
לא חושב שהיה מתישהו ( גם הגיוני אחרי שרק לאחרונה העלו ל8 )

ב22/3 באו 4 ( פיירו סק דין קורנו ) וכמובן סונדגרן הישראלי , אחד החלונות הטובים בתולדות המועדון ( גם הטיימינג היה מושלם )

השנה חמישה זרים שלפחות על 3 יש סימן שאלה גדול, ימים יגידו

חלון עם 5 זרים
לא חושב שהיה מתישהו ( גם הגיוני אחרי שרק לאחרונה העלו ל8 )

ב22/3 באו 4 ( פיירו סק דין קורנו ) וכמובן סונדגרן הישראלי , אחד החלונות הטובים בתולדות המועדון ( גם הטיימינג היה מושלם )

השנה חמישה זרים שלפחות על 3 יש סימן שאלה גדול, ימים יגידו
עונה קודמת החתימו את סטיוארט, אגבה, בטאי ויובאנוביץ (חורה וקורנו הישראלים). שלושה מהם לא במועדון היום. זה נראה לך אמנם הרבה, אבל אל תשכח שלא חתם פה ישראלי בכיר כבר איזה 4-5 שנים. מאז ההחתמה של סבע. די ויתרו אצלנו על השוק הישראלי ואפילו מתאזרח כמו ירמקוב שמגיע ישר מוכרים. לא מבינים שהסגל הישראלי הוא זה שמהווה בסוף שלד של קבוצה שזוכה באליפות. יכולים להחליף גם 200 זרים, כל עוד זה מוגבל רק לשמונה רשומים ושבעה בטופס המשחק, הישראלים שיהיו לידם זה מה שיקבע.

גם בשלוש האליפויות ליד שרי וסק או פלאניץ' עדיין היה שלד ישראלי של אצילי, חזיזה, פאני, לביא, רוקאביצה וכ'ו

עונה קודמת החתימו את סטיוארט, אגבה, בטאי ויובאנוביץ (חורה וקורנו הישראלים). שלושה מהם לא במועדון היום. זה נראה לך אמנם הרבה, אבל אל תשכח שלא חתם פה ישראלי בכיר כבר איזה 4-5 שנים. מאז ההחתמה של סבע. די ויתרו אצלנו על השוק הישראלי ואפילו מתאזרח כמו ירמקוב שמגיע ישר מוכרים. לא מבינים שהסגל הישראלי הוא זה שמהווה בסוף שלד של קבוצה שזוכה באליפות. יכולים להחליף גם 200 זרים, כל עוד זה מוגבל רק לשמונה רשומים ושבעה בטופס המשחק, הישראלים שיהיו לידם זה מה שיקבע.

גם בשלוש האליפויות ליד שרי וסק או פלאניץ' עדיין היה שלד ישראלי של אצילי, חזיזה, פאני, לביא, רוקאביצה וכ'ו
תסלח לי כן אבל ישראלי בכיר זה קצת סיסמא בעולם בו השחקן הישראלי שווה לתחת למעט חריגים ביותר שלא פוזלים לארץ.

אם היו מביאים לפחות עוד 2 זרים אכזרים סטייל ברזאו וברוניניו לצד גלזר אזולאי מוחמד ושות' זה לא היה מעניין אותך.
בעונת הצ'מפיונס היינו עולים באירופה כמעט בלי אף ישראלי בהרכב (גם לרוב לא אצילי שהוא מהישראלים הגדולים בהיסטוריה בליגה שלנו). וזה כשלא היה אפשר 8 זרים בסגל.
צריך לפגוע בזרים. ישראלי בכיר אפשר להביא רק בנסיבות מסוימות. הבאנו את גלזר וזה רכש ישראלי טוב על הנייר.

חוץ מזה מי הישראלים הבכירים של מכבי ת"א לצורך העניין? פרץ וקניקובסקי שגדלו שם והשני הגיע בכלל מקבוצה קטנה (נתניה) והחזירו עכשיו כי הוא רצה לחזור לארץ בלי קשר לכלום? כל השאר זה יחזקאל מדמון דוידה לאיוס שלמה מליקה בן-הרוש וכאלה. לא בדיוק השחקנים שהם באנקר בנבחרת ישראל וגם אם כן זה לא שחקנים עם קריירה מפוארת בלשון המעטה.

ושל ב"ש? אליאל פרץ ו? של בית"ר אחד בירידה ביכולת והשני עושה פוזות כשעולה מהספסל. להפועל ת"א יש אחד כזה והוא גם לא כזה גדול כמו שעושים ממנו.
אז מי שישמע כמה ישראלים בכירים משחקים פה בליגה. אפשר לספור אותם על יד אחת (שג'ונרטה בAI ויש לה 6 אצבעות).

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה