GKagelmacher
מכונת תארים
בוואן יצא פוש עכשיו:
״מכבי חיפה פנתה לבכר, עדיין יש פערים בין הצדדים״
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
GKagelmacher אמר:בוואן יצא פוש עכשיו:
GKagelmacher אמר:מבחינתי להודיע על בכר מחר ושיגיע כאורח ביציע הכבוד בשני בבלומפילד.
Shocking4U אמר:תחושה שעושים עלינו סיבוב בדרך לצהבת
Shocking4U אמר:תחושה שעושים עלינו סיבוב בדרך לצהבת
גם העונה הם השפילו אותנו.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:תחושה שעושים עלינו סיבוב בדרך לצהבת
די נו די תתנתקו כבר מהעשור שהם השפילו אותנו
די עם המשפטי רעננה האלה
דווקא העונה אני חזק בתחזיותApoc אמר:Shocking4U אמר:תחושה שעושים עלינו סיבוב בדרך לצהבת
אם זה נכון זו תהיה התחזית הכי מדויקת שלך עד כה כשאתה כבר טוען את זה מאפריל שעבר
Shocking4U אמר:גם העונה הם השפילו אותנו.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:תחושה שעושים עלינו סיבוב בדרך לצהבת
די עם המשפטי רעננה האלה
וזה לא בהכרח יענקל׳ה זה גם אינטרס של בכר להראות לאוהדים שלנו מהצד שלו שהוא רצה להיות כאן ולא עשו מספיק כדי להביא אותו כדי להלבין הגעה לצהבת
Shocking4U אמר:גם העונה הם השפילו אותנו.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:תחושה שעושים עלינו סיבוב בדרך לצהבת
די עם המשפטי רעננה האלה
וזה לא בהכרח יענקל׳ה זה גם אינטרס של בכר להראות לאוהדים שלנו מהצד שלו שהוא רצה להיות כאן ולא עשו מספיק כדי להביא אותו כדי להלבין הגעה לצהבת
שהביאו לנו אחרי שלוש שנים מטורפות את דגו כמאמן, שמכרו לנו על כל דבר שיהיה בסדר, שמגלים שהמאמן מונה דרך סטורי של אשתו של המנהל המקצועי. אני יכול להמשיך.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:גם העונה הם השפילו אותנו.חזיזוש אמר:די נו די תתנתקו כבר מהעשור שהם השפילו אותנו
די עם המשפטי רעננה האלה
השפילו אותנו? מתי?
Shocking4U אמר:שהביאו לנו אחרי שלוש שנים מטורפות את דגו כמאמן, שמכרו לנו על כל דבר שיהיה בסדר, שמגלים שהמאמן מונה דרך סטורי של אשתו של המנהל המקצועי. אני יכול להמשיך.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:גם העונה הם השפילו אותנו.
השפילו אותנו? מתי?