רק האיראנים יכולים להציל אותנו מהחוזה שלו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:גם שואוhezildo אמר:KevinDurant אמר:בלי קשר ליכולת המקצועית שלו, הוא נראה מאוד אנמי ואפתי.
גם סברינה נראה ככה
ברק.י אמר:מאד קשה להבין את רמתו בקבוצה כזו.
אני מתקשה להבין אם זה השחקן או שהיכולת שלו היא תוצר של קבוצה לא מאומנת ושותפים למשחק שלא מושכים אליהם את ההגנה (וכופים עליו להתמודד לבד באגף עם 2-3 שחקני יריבה).
כנראה שזה גם וגם, אבל קל לי יותר לדמיין אותו מצליח אצל הירבות מאשר נכשל.
אגב, אתמול הוא ואזולאי דרכו אחד לשני על הרגליים כמה פעמים והא היה נראה מאד מתוסכל מהמשחק הקבוצתי.
רק מכבי אמר:עד עכשיו אני מזהה אצלו 2 בעיות אקוטיות.
1. הוא הרבה פעמים מעכב את המשחק ועוצר כביכול לשחק מסודר, אבל מאבד הרבה מאוד מומנטומים וחצאי הזדמנויות.
2. חסר לו את הרוע הזה של לתקוף את המגן באגף. את הקילר הזה של לקחת שחקן ולהוציא מזה משהו. מצב מסוכן/קרן/צהוב למגן.
אם אני משווה את זה לגורה אפילו, אז בנסון לא עושה את הצעד האגרסיבי פנימה כמו שגורה אוהב לעשות.
ברור שבנסון הוא שחקן כנף מסוג שונה מגורה, ועדיין.
היום לדוגמא רביבו היה מוצהב אחרי חצי שעה, בנסון לא לקח אותו לטיול, לא ניסה כביכול לנצל את הצהוב, להזדמנויות קלות יותר מול המגן או לחלופין להוציא צהוב שני.
זה הרבה קשור לסוג השחקן שהוא, ואולי גם עניינים של ביטחון והפחד מפציעות וכו'.
בשורה התחתונה דווקא הפלייאוף אלו המשחקים שהכי ציפיתי לראות ממנו יותר, לא מול ק"ש ואשדוד, עם כל הכבוד, ובינתיים זה לא נראה טוב.
חייב גם להגיד שהשילוב עם בטאיי לא נראה וואו. זה גם קצת אשמת בנסון אבל גם בטאיי לא נקי פה. הם שיחקו בעבר ביחד, ואתה מצפה פה לראות משהו יותר שלם באגף. בינתיים זה לא קורה בכלל.
לא מפתיע אותי בכלל.HaifaWave אמר:מתאמן בצד לפי בן דור.
מה זה "לא מתאושש"Shocking4U אמר:לא מתאושש מהפציעה. מה יהיה?