• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מנואל "בני" בנסון

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
רק האיראנים יכולים להציל אותנו מהחוזה שלו

לא ראיתי ממנו כלום ולצערי אני פסימי שהוא ישתפר, כן יש לו דריבל נחמד אבל מלבד זה הוא די גמור פיזית וקל מאוד לסגור אותו

מאד קשה להבין את רמתו בקבוצה כזו.
אני מתקשה להבין אם זה השחקן או שהיכולת שלו היא תוצר של קבוצה לא מאומנת ושותפים למשחק שלא מושכים אליהם את ההגנה (וכופים עליו להתמודד לבד באגף עם 2-3 שחקני יריבה).
כנראה שזה גם וגם, אבל קל לי יותר לדמיין אותו מצליח אצל הירבות מאשר נכשל.

אגב, אתמול הוא ואזולאי דרכו אחד לשני על הרגליים כמה פעמים והא היה נראה מאד מתוסכל מהמשחק הקבוצתי.

ברק.י אמר:
מאד קשה להבין את רמתו בקבוצה כזו.
אני מתקשה להבין אם זה השחקן או שהיכולת שלו היא תוצר של קבוצה לא מאומנת ושותפים למשחק שלא מושכים אליהם את ההגנה (וכופים עליו להתמודד לבד באגף עם 2-3 שחקני יריבה).
כנראה שזה גם וגם, אבל קל לי יותר לדמיין אותו מצליח אצל הירבות מאשר נכשל.

אגב, אתמול הוא ואזולאי דרכו אחד לשני על הרגליים כמה פעמים והא היה נראה מאד מתוסכל מהמשחק הקבוצתי.

קבוצה לא מאומנת. שחקן כנף לא יכול לקבל את הכדור עם הגב, הוא צריך לקבל אותו עם תנועה קדימה, תנועה לרוחב או כשהוא בחצי תפנית. אנשים צריכים לספור כמה פעמים שחקני הקו שלנו מקבלים כדור עם הגב, זה תוקע את כל המשחק. במקרה הטוב הם משחררים מסירה אחורה שלא תורמת בכלום, במקרה הרע הם מאבדים.
צוות האימון לא רואה את זה או שלא יודע לאמן את הקבוצה לא למסור במצב הזה, תבחרו מה יותר גרוע.
עם זאת, בנסון חלושס, כשהראל שלום האגדי מהפועל ירושלים הצליח לנעול אותו משחק שלם הבנתי שמדובר בבלוף.

אסור שהוא ישאר. שלא יעשו את הטעות שעשו עם נהואל אבל אני בטוח שיעשו.

רק מכבי אמר:
עד עכשיו אני מזהה אצלו 2 בעיות אקוטיות.

1. הוא הרבה פעמים מעכב את המשחק ועוצר כביכול לשחק מסודר, אבל מאבד הרבה מאוד מומנטומים וחצאי הזדמנויות.

2. חסר לו את הרוע הזה של לתקוף את המגן באגף. את הקילר הזה של לקחת שחקן ולהוציא מזה משהו. מצב מסוכן/קרן/צהוב למגן.
אם אני משווה את זה לגורה אפילו, אז בנסון לא עושה את הצעד האגרסיבי פנימה כמו שגורה אוהב לעשות.
ברור שבנסון הוא שחקן כנף מסוג שונה מגורה, ועדיין.

היום לדוגמא רביבו היה מוצהב אחרי חצי שעה, בנסון לא לקח אותו לטיול, לא ניסה כביכול לנצל את הצהוב, להזדמנויות קלות יותר מול המגן או לחלופין להוציא צהוב שני.

זה הרבה קשור לסוג השחקן שהוא, ואולי גם עניינים של ביטחון והפחד מפציעות וכו'.

בשורה התחתונה דווקא הפלייאוף אלו המשחקים שהכי ציפיתי לראות ממנו יותר, לא מול ק"ש ואשדוד, עם כל הכבוד, ובינתיים זה לא נראה טוב.

חייב גם להגיד שהשילוב עם בטאיי לא נראה וואו. זה גם קצת אשמת בנסון אבל גם בטאיי לא נקי פה. הם שיחקו בעבר ביחד, ואתה מצפה פה לראות משהו יותר שלם באגף. בינתיים זה לא קורה בכלל.

מעבר לזה, הוא משחק מאוד רחוק מהשער. ממש נצמד לקו. לא ברור למה. הוא בכלל לא נמצא באיזורים המסוכנים וקשה מאוד להשפיע ככה.

יש סיכוי שהוא כבר לא יחזור העונה.

כאב ראש לקראת הקיץ.

הנהלה מביכה,כל אוהד פה בפורום ידע בדיוק מה מקבל. כולנו אמרנו תביאו בהשאלה לחצי עונה ורק הגאונים נותנים לשחקן שלא שיחק שנתיים חוזה לשנתיים. הבדיחה על חשבוננו

נהואל 2.0 רק אפילו פחות כשיר ויותר פציע

HaifaWave אמר:
מתאמן בצד לפי בן דור.
לא מפתיע אותי בכלל.

צריך לזכור שסיימנו את העונה שבסביבות מאי ראינו פציעות של שטייפמן, אמיר, פדראו, עלי (אאלט), דון, סייף, קאני, בנסון, גרימברג (ואני לא מדבר על פיינגזיכט וקורנו)

אני לא אופתע אם תכף נשמע על עוד שחקן שמתאמן בצד וכו

Shocking4U אמר:
לא מתאושש מהפציעה. מה יהיה?
מה זה "לא מתאושש"

הוא נפצע בירך אחורי לפני חודשיים, זה זמן החלמה סטנדרטי.

חזרה
למעלה