• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מנואל "בני" בנסון

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
יכול להיות שכולכם צודקים, אבל אני לא הייתי ממהר לשפוט שחקן במצב הזה. תנו לו לרוץ (בתקווה שלא ייפצע), 10 משחקים מלאים בהרכב ואז תחליטו אם הוא מתאים או לא.
אני לא מבין למה לשפוט אותו כל כך מהר. אולי בפנטזיה מדומיינת הוא החלים מפציעותיו, ייקח לו חודש להיכנס לכושר משחק והוא לא ייפצע ואז הוא באמת יהיה שחקן קו נהדר?
קלוש? כן. יכול לקרות? יכול.
תנסה להסתכל על זה מלמעלה ותכנס לראש של מקבלי ההחלטות:
יש לנו כרגע 4 עמדות באנקר בקישור ובהתקפה, חורה אזולאי, ירין וברוניניו... שלושת הראשונים לא נותנים מספרים בשביל להיות שחקני קישור מובילים במכבי חיפה.
ברוניניו הוא כבר הכוכב של הקבוצה וזה שם אותו במעמד טריקי, מצד אחד הוא צריך לספק מספרים שמעולם לא נתן במהלך הקריירה ובאותו הצד של במטבע יזכה לשמירה הדוקה בגלל שאין שחקנים איכותיים לצידו והוא כוכב בודד כרגע.
הבאנו חלוץ חדש שלאף אחד אין מושג מה הוא יתן מבחינת מספרים ובכלל, נשארנו רק עם עמדה אחת בהתקפה שאפשר לעשות בה שינוי וזו העמדה של בנסון.
מבחינת מספרים צריך להיות שם כוכב כדורגל ברמת אצילי/שרי בשביל שיתן מספרים מצד אחד ומצד שני יתן גיוון בהתקפה כדי להוריד מעמסה מברוניניו, האם היית רץ כל העונה עם שחקן שנפצע ונראה מעבר לשיא?
לדעתי זה פשוט הימור גדול מידי, אני לא מבין איך ליאור מסוגל לקחת כזה הימור שברור שהדבר עלול לעלות לו במשרה שלו.

יכול להיות שכולכם צודקים, אבל אני לא הייתי ממהר לשפוט שחקן במצב הזה. תנו לו לרוץ (בתקווה שלא ייפצע), 10 משחקים מלאים בהרכב ואז תחליטו אם הוא מתאים או לא.
אני לא מבין למה לשפוט אותו כל כך מהר. אולי בפנטזיה מדומיינת הוא החלים מפציעותיו, ייקח לו חודש להיכנס לכושר משחק והוא לא ייפצע ואז הוא באמת יהיה שחקן קו נהדר?
הבעיה שבקבוצה שלנו הדברים האלה נוטים תמיד ללכת לצד השלילי (שזה פציעה אחרי 2 משחקים ואז סדריק דון עד ינואר) ולכן קבוצה שרוצה לעשות קפיצת מדרגה צריכה לפעול עכשיו.

שמע, הוא פה כבר מינואר כן? היו לו ניצוצות פה ושם, אבל בעיקר חוסר יציבות וחוסר חדות מול השער, זה די מסכם את העונות האחרונות שלו מאז עונת השיא בברנלי עם ה-11 שערים

שמע, הוא פה כבר מינואר כן? היו לו ניצוצות פה ושם, אבל בעיקר חוסר יציבות וחוסר חדות מול השער, זה די מסכם את העונות האחרונות שלו מאז עונת השיא בברנלי עם ה-11 שערים
וגם בניצוצות הוא לא הצליח לעבור שום שחקן בדריבל.

שיחק 734 דקות מינואר עד סוף העונה.
פתח פה טוב יחסית, עם בישול במשחק בכורה שלו (כפר קאסם בגביע)
ומשחק ליגה שני (סכנין בחוץ) עם 2 בישולים בניצחון 4:0
שבוע לאחר מכן שותף בהפסד מול הפועל פ"ת ואז יצאנו לפגרת איראן של חודש וחצי במהלכה אם אני זוכר נכון הוא גם נפצע.
מאז הוא שותף ב7 משחקים (430 דקות) נפצע וסיים את העונה.
צריך לזכור גם שבעונה שעברה לא היו לו יותר מידי שחקנים לשחק איתם, העונה יש לו את ברוניניו.

במעט ששיחק בתנאים סבירים (אין מלחמה, עם קהל) הראה יכולת טובה.
השאלה איך הוא מבחינת כשירות, ביטחון וחוזק מנטלי.
אם נקבל שחקן שלא יפצע כל 5 משחקים והמצב פה ישאר יציב יחסית אני חושב שנקבל שחקן טוב.

סך הכל אני מבין למה במועדון עוד מתלבטים, זה לא שהם טובים בלהביא רכש.

שיחק 734 דקות מינואר עד סוף העונה.
פתח פה טוב יחסית, עם בישול במשחק בכורה שלו (כפר קאסם בגביע)
ומשחק ליגה שני (סכנין בחוץ) עם 2 בישולים בניצחון 4:0
שבוע לאחר מכן שותף בהפסד מול הפועל פ"ת ואז יצאנו לפגרת איראן של חודש וחצי במהלכה אם אני זוכר נכון הוא גם נפצע.
מאז הוא שותף ב7 משחקים (430 דקות) נפצע וסיים את העונה.
צריך לזכור גם שבעונה שעברה לא היו לו יותר מידי שחקנים לשחק איתם, העונה יש לו את ברוניניו.

במעט ששיחק בתנאים סבירים (אין מלחמה, עם קהל) הראה יכולת טובה.
השאלה איך הוא מבחינת כשירות, ביטחון וחוזק מנטלי.
אם נקבל שחקן שלא יפצע כל 5 משחקים והמצב פה ישאר יציב יחסית אני חושב שנקבל שחקן טוב.

סך הכל אני מבין למה במועדון עוד מתלבטים, זה לא שהם טובים בלהביא רכש.
הבעיה שלי איתו הוא שהוא לא מספיק מסוכן לשער.

הוא לא כובש מספיק ולא מאיים על השער בצורה מספקת.
גם הבישולים שלו חלקם היו מהרמות של חופשיות או קרנות ולאו דווקא מכדורגל שוטף.

אנחו

חזרה
למעלה