תנסה להסתכל על זה מלמעלה ותכנס לראש של מקבלי ההחלטות:יכול להיות שכולכם צודקים, אבל אני לא הייתי ממהר לשפוט שחקן במצב הזה. תנו לו לרוץ (בתקווה שלא ייפצע), 10 משחקים מלאים בהרכב ואז תחליטו אם הוא מתאים או לא.
אני לא מבין למה לשפוט אותו כל כך מהר. אולי בפנטזיה מדומיינת הוא החלים מפציעותיו, ייקח לו חודש להיכנס לכושר משחק והוא לא ייפצע ואז הוא באמת יהיה שחקן קו נהדר?
קלוש? כן. יכול לקרות? יכול.
יש לנו כרגע 4 עמדות באנקר בקישור ובהתקפה, חורה אזולאי, ירין וברוניניו... שלושת הראשונים לא נותנים מספרים בשביל להיות שחקני קישור מובילים במכבי חיפה.
ברוניניו הוא כבר הכוכב של הקבוצה וזה שם אותו במעמד טריקי, מצד אחד הוא צריך לספק מספרים שמעולם לא נתן במהלך הקריירה ובאותו הצד של במטבע יזכה לשמירה הדוקה בגלל שאין שחקנים איכותיים לצידו והוא כוכב בודד כרגע.
הבאנו חלוץ חדש שלאף אחד אין מושג מה הוא יתן מבחינת מספרים ובכלל, נשארנו רק עם עמדה אחת בהתקפה שאפשר לעשות בה שינוי וזו העמדה של בנסון.
מבחינת מספרים צריך להיות שם כוכב כדורגל ברמת אצילי/שרי בשביל שיתן מספרים מצד אחד ומצד שני יתן גיוון בהתקפה כדי להוריד מעמסה מברוניניו, האם היית רץ כל העונה עם שחקן שנפצע ונראה מעבר לשיא?
לדעתי זה פשוט הימור גדול מידי, אני לא מבין איך ליאור מסוגל לקחת כזה הימור שברור שהדבר עלול לעלות לו במשרה שלו.