• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מקום העבודה הבא של מרקו

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Liberman אמר:
ירוקי אמר:
Liberman אמר:
כן בלי ספק הבעיה היא שאם רוצים אותו הוא דורש לבוא עם כוורת רצינית, הוא רוצה עוזרים מפה עד הודעה חדשה, חושב שהוא יכול לקבל ג׳וב ביובה.
הוא צריך לרדת לקרקע ולהתחיל להתפשר קצת, לקחת הפועל חיפה או נתניה בעתיד.

זה דווקא מבחינתי אומר המון דברים לחיוב על מרקו.

בסדר אבל חוץ מאיתנו, עמלק ובש כל השאר חובבנים. אז שישאר בחוץ 🤷🏻‍♂️

היצע המאמנים בישראל שמבינים כדורגל ויודעים לייצר קבוצה שלא רק מתגוננת הוא כמעט אפסי.
למעט בלבול ודראפיץ' וסביר שגם רב"ש, אני לא מצליח לחשוב על מאמנים בליגה שהייתי רוצה כבעלים (של קבוצת אמצע ומטה, לא של מכבי חיפה).
זה רק מעיד עד כמה מעמד המאמנים נמצא בשפל, שיש ביקוש גדול הרבה יותר למאמנים שמנסים רק לצופף ולצאת למתפרצות, שרוני לוי, אבוקסיס וקלינגר זוכים פה להערכה עצומה מהתקשורת.

ברק.י אמר:
היצע המאמנים בישראל שמבינים כדורגל ויודעים לייצר קבוצה שלא רק מתגוננת הוא כמעט אפסי.
למעט בלבול ודראפיץ' וסביר שגם רב"ש, אני לא מצליח לחשוב על מאמנים בליגה שהייתי רוצה כבעלים (של קבוצת אמצע ומטה, לא של מכבי חיפה).
זה רק מעיד עד כמה מעמד המאמנים נמצא בשפל, שיש ביקוש גדול הרבה יותר למאמנים שמנסים רק לצופף ולצאת למתפרצות, שרוני לוי, אבוקסיס וקלינגר זוכים פה להערכה עצומה מהתקשורת.

הם זוכים להערכה רק כי הם חברים של התקשורת, זה עסק של יד רוחצת יד. שים לב להערכה שגיא לוזון המאמן הכי אפס על פני כדור הארץ מקבל מהתקשורת.

Wolfine אמר:
ברק.י אמר:

הם זוכים להערכה רק כי הם חברים של התקשורת, זה עסק של יד רוחצת יד. שים לב להערכה שגיא לוזון המאמן הכי אפס על פני כדור הארץ מקבל מהתקשורת.

מסכים, ועדיין אנחנו רואים שלכל המאמנים ההגנתיים בליגה כמעט תמיד יש עבודה, כשדווקא המאמנים ההתקפיים הם אלו שמחכים בבית, לפעמים יותר מדי זמן. אני מתקשה להבין מועדון כדורגל שמעדיף את קורצקי על פני דראפיץ׳, לצורך העניין.

גרנט סידר למרקו בלבול ג'וב בהודו.
שיהיה בצלחה. אם ירשים אולי יחטפו אותו לליגה הסרילנקית.

זאת קבוצת בת של מילאן ובצוות הטכני של מילאן עוקבים אחריהם.
("קבוצת בת של רומא" למי שזוכר...)

זה המנהל הטכני של המועדון
https://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3755118,00.html

שיהיה לו בהצלחה.
עצבן אותי רבות אבל אי אפשר לקחת ממנו את בניית היסודות של האליפויות האחרונות וחלק משמעותי מהחזרת הרוח החיפאית ההתקפית לקבוצה בעונה המלאה שלו

עד עכשיו אני לא מצליח להבין למה לא הארכנו את החוזה של ניאל קלארק. עשה עבודה מעולה בשנתיים שלו פה.
בעונה הראשונה בלעדיו כשהראל ושמשון מנהלים את ההצגה לבד, כמות הפציעות טסה לשמיים.

לפי הראיונות הוא רצה להישאר ודווקא בכר מסיבה לא מובנת לא היה מעוניין.

Judokan אמר:
עד עכשיו אני לא מצליח להבין למה לא הארכנו את החוזה של ניאל קלארק. עשה עבודה מעולה בשנתיים שלו פה.
בעונה הראשונה בלעדיו כשהראל ושמשון מנהלים את ההצגה לבד, כמות הפציעות טסה לשמיים.

לפי הראיונות הוא רצה להישאר ודווקא בכר מסיבה לא מובנת לא היה מעוניין.

הסיבה היא האגו של הצוות הישראלי. זה הצוות שבכר הביא איתו והם לא היו מוכנים שאיזה אנגלי ישגיח עליהם, אז
לא חידשו חוזה עם קלארק. הבעיה היא שהוא היה מומחה לפציעות ועומסים, ובעונה הקרובה שיהיה עומס מטורף
זה קריטי. נקווה שהעומק בסגל והרוטציה יעבדו.

255220-1599422741.jpg

החתים בקבוצה את Romain Philippoteaux, קשר ימני צרפתי בן 34 מברסט (ליגה צרפתית).

בעונה שעברה שיחק 764 דקות במדי הקבוצה והבקיע שער 1.

ברזומה שלו 124 הופעות בליגה הצרפתית, 11 שערים ו 9 בישולים.

168 הופעות בליגה הצרפתית השנייה, 35 שערים ו 24 בישולים.

חזרה
למעלה