HaifaWave אמר:בכל נגיעה של גורה בכדור אפשר לראות שהוא יתרום לנו הרבה יותר מחזיזה, וזה לא כזה קשה
אבל איך אלפחורס לא רואה את זה, זה בסיסי
גם מגורה אני לא רואה כלום.
מצטער.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
HaifaWave אמר:בכל נגיעה של גורה בכדור אפשר לראות שהוא יתרום לנו הרבה יותר מחזיזה, וזה לא כזה קשה
זה בגלל שיש לך מאמן אנטי כדורגל שאוהב רק שחקנים אפורים ונגרים. הוא לא נותן לו דקות, איך תראה ממנו משהו?Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:בכל נגיעה של גורה בכדור אפשר לראות שהוא יתרום לנו הרבה יותר מחזיזה, וזה לא כזה קשה
מצטער.
לא בא אליו בטענות עד שהוא יפתח במשחק לפחות.Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:בכל נגיעה של גורה בכדור אפשר לראות שהוא יתרום לנו הרבה יותר מחזיזה, וזה לא כזה קשה
מצטער.
Rmc אמר:זה בגלל שיש לך מאמן אנטי כדורגל שאוהב רק שחקנים אפורים ונגרים. הוא לא נותן לו דקות, איך תראה ממנו משהו?Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:בכל נגיעה של גורה בכדור אפשר לראות שהוא יתרום לנו הרבה יותר מחזיזה, וזה לא כזה קשה
מצטער.
Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:בכל נגיעה של גורה בכדור אפשר לראות שהוא יתרום לנו הרבה יותר מחזיזה, וזה לא כזה קשה
מצטער.
HaifaWave אמר:Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:בכל נגיעה של גורה בכדור אפשר לראות שהוא יתרום לנו הרבה יותר מחזיזה, וזה לא כזה קשה
מצטער.
כמה כבר ראינו אותו
בקושי 90 דקות במצטבר