שמישהו יסביר לי למה הוא שרק שם לעצירת המשחק כשרז שלמה היה על הדשארק מכבי אמר:לא רק שהיה פנדל על אזולאי, גם בבעיטה של יובאנוביץ היה צריך להישרק פנדל. שלמה עצר את הכדור עם היד.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שמישהו יסביר לי למה הוא שרק שם לעצירת המשחק כשרז שלמה היה על הדשארק מכבי אמר:לא רק שהיה פנדל על אזולאי, גם בבעיטה של יובאנוביץ היה צריך להישרק פנדל. שלמה עצר את הכדור עם היד.
The real Tsepo אמר:צריך לומר את האמת, הם בכיינים בטירוף אבל הפעם הם צודקים.
לא היה פנדל לדעתי, מאוד רך גם אם הוא כן נגע בו אחרי.
גם רז שלמה נגע ביד אחרי שפגע לו ברגל אז זה לא פנדל.
כל הענישה ההזויה הזו על מגע אחרי חילוץ כדור היא פשע למשחק. זה קרה גם בעבירה של שון בדרבי שכמעט קיבל אדום.
Shocking4U אמר:שמישהו יסביר לי למה הוא שרק שם לעצירת המשחק כשרז שלמה היה על הדשארק מכבי אמר:לא רק שהיה פנדל על אזולאי, גם בבעיטה של יובאנוביץ היה צריך להישרק פנדל. שלמה עצר את הכדור עם היד.
מעניין, לא הכרתיGanjot אמר:The real Tsepo אמר:צריך לומר את האמת, הם בכיינים בטירוף אבל הפעם הם צודקים.
לא היה פנדל לדעתי, מאוד רך גם אם הוא כן נגע בו אחרי.
גם רז שלמה נגע ביד אחרי שפגע לו ברגל אז זה לא פנדל.
כל הענישה ההזויה הזו על מגע אחרי חילוץ כדור היא פשע למשחק. זה קרה גם בעבירה של שון בדרבי שכמעט קיבל אדום.
אין לי מושג מאיפה המציאו את זה וזה נכנס לנרטיב פה. זה נכון שהיד במנח טבעי ויש לזה הרבה משקל,אבל... פה הוא פרס את היד כאילו הוא משפתי.
"touching another body part before contact with the arm does not automatically mean a handball cannot be penalised. "
https://www.premierleague.com/en/news/4079558
אגב, גם המקרה של סוף ומשפתי בתחילת המשחק - אם זה היה הפוך זה היה נשרק לזכותם, אין לי ספק בזה.
![]()