ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:כובע קש אמר:לפי בן דור דגו לא יגיע היום לאימון והמסיבת עיתונאים נדחת. מה זאת השכונה הזאת
בגלל המצב הבריאותי של אביו.
Jerry אמר:אם אין כאן סיבה אישית/בריאותית אז כנראה שקרה משהו. אין עשן בלי אש
KevinDurant אמר:Jerry אמר:אם אין כאן סיבה אישית/בריאותית אז כנראה שקרה משהו. אין עשן בלי אש
בעקבות מצבו הרפואי של אביו של מאמן הקבוצה, מסאי דגו, המאמן לא יגיע לאימון הערב.
מסיבת העיתונאים שנקבעה תדחה למועד מאוחר יותר.
מועדון הכדורגל מכבי חיפה מאחל בריאות לביילין דגו ומחזק את משפחתו.
רפואה שלמה
רק מכבי אמר:דוגרי מחכה לשמוע אותו. מקווה שמישהו ישאל ברמה המקצועית ולא שאלות מציצנות כמו של אהרונוביץ'.
תאשים את המועדון שמשקר לאוהדים בכל הזדמנות. אז מה הפלא שבפעם האלף שהם נותנים תירוצים יפסיקו להאמין להם. בכל מקרה כשהבינו שמדובר באבא שלו הביקורות הפסיקורק מכבי אמר:אין גבול לתחתית.
אנשים בכל הרשת מטנפים על דגו והמועדון על הדחייה של המסע''ת.
מתי יתרצו? כשאבא שלו ימות חס וחלילה?
או שגם בזה יאשימו את אלברמן.
הקיץ הזה שיגע את האוהדים לגמרי. זה מתחיל להגיע לרמות מגעילות.
Jerry אמר:תאשים את המועדון שמשקר לאוהדים בכל הזדמנות. אז מה הפלא שבפעם האלף שהם נותנים תירוצים יפסיקו להאמין להם. בכל מקרה כשהבינו שמדובר באבא שלו הביקורות הפסיקורק מכבי אמר:אין גבול לתחתית.
אתה מתפלא?רק מכבי אמר:אין גבול לתחתית.
DelPiero אמר:אנשים פשוט לא מאמינים במסרים שיוצאים אליהם מהמועדון, ואני מבין אותם. אני בטוח שכולם מאחלים לאבא שלו רק בריאות.
זה כמו שאצלנו בברלין הרכבת הראשית שנקראת s bahn בכל יום לא עומדת בלוח הזמנים, ובכל יום הם משתמשים באותו תירוץ לא הגיוני ״פעילות משטרתית״.
בהתחלה האמנתי להם אבל כשזה קורה כל יום כמה פעמים, אי אפשר להאמין להם. מדי פעם הם מחליפים את התירוץ הזה בתירוץ אחר אבל זה מגוכח ברמות.
GreenGlory אמר:במידה וחס וחלילה אבא שלו נפטר המחנה אימונים בספק כי הוא יצטרך לשבת שבעה מן הסתם.
המצב דומה גם אצל סבא של שריף כיוף שגם במצב קשה ובגלל זה שוחרר.
RakMaccabi31 אמר:DelPiero אמר:אנשים פשוט לא מאמינים במסרים שיוצאים אליהם מהמועדון, ואני מבין אותם. אני בטוח שכולם מאחלים לאבא שלו רק בריאות.
זה כמו שאצלנו בברלין הרכבת הראשית שנקראת s bahn בכל יום לא עומדת בלוח הזמנים, ובכל יום הם משתמשים באותו תירוץ לא הגיוני ״פעילות משטרתית״.
בהתחלה האמנתי להם אבל כשזה קורה כל יום כמה פעמים, אי אפשר להאמין להם. מדי פעם הם מחליפים את התירוץ הזה בתירוץ אחר אבל זה מגוכח ברמות.
בניגוד לסטיגמה לאירופאים יש מה ללמוד מרכבת ישראל על רכבת פרוורים
אצלנו היא מתעכבת רק כשמישהו מתאבד על המסילה
GreenGlory אמר:במידה וחס וחלילה אבא שלו נפטר המחנה אימונים בספק כי הוא יצטרך לשבת שבעה מן הסתם.