הוא לא בכר נקודהGanjot אמר:מישהו צריך להגיד לו שהאול אין ההתקפי שבכר עשה, היה עם חזיזה ואצילי שעושים הרבה הגנה, והרבה פעמים גם עם דילן ליד סק.
לעשות את זה עם רפאלוב על תקן חזיזה, וחלאילי על תקן אצילי - פחות עובד.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא לא בכר נקודהGanjot אמר:מישהו צריך להגיד לו שהאול אין ההתקפי שבכר עשה, היה עם חזיזה ואצילי שעושים הרבה הגנה, והרבה פעמים גם עם דילן ליד סק.
לעשות את זה עם רפאלוב על תקן חזיזה, וחלאילי על תקן אצילי - פחות עובד.
רק מכבי אמר:צריך גם לזכור שבכר שיחק את זה בפלייאוף העליון מול קבוצות שמשחקות פתוח, ולא בהכרח תחזיק הרבה בכדור, אז אתה בא ומחפש את המחץ.
זה עולם אחר שמשחקים נגדך מתפרצות.
העובדה שאין שחקנים שמקבלים עם הפנים את המתפרצות היא פשוט להגיד להגנה כל תקפה של היריב זו הזדמנות פוטנציאלית.
כשעלי משחק לבד 6 אין מי שיעצור בעבירה חכמה, אין לו גיבוי, הוא רגיל תמיד לשחק עם עוד שחקן 6 או 8.
אני כבר לא מדבר על העובדה שזה מרחיק את שרי מאוד מהשער, במצב העניינים כמו שהיה היום, כי אין באמת סדר ברור, אין באמת שחקן בקו שמאל. כי ליאור הוא לא כזה. וגם אם כן זה לעשרים שלושים דקות.
סבע בשמאל לא טבעי. ושרי לא משחק שם.
כל ההתקפה בבלאגן, תסתכלו על ההתקפות, אין סדר, ואין שטף, כי יש הרבה "דריכות" של שחקנים אחד על השני, אין מספיק תנועות עומק. זה נראה לא מספיק טוב.
מבלי עכשיו לדבר על טעויות השיפוט, ועל השטויות של שימיץ'.
השטף נפגע, זה ברור שזה גם קשור למצבת השחקנים.
אבל זה לא אפשרי לנסות ללכת בתבניות והצבות של שנה שעברה, כשאין פה חלקים נרחבים מהעונה שעברה.
דגו חייב. אם הוא רוצה לשמור על הכיסא שלו, להתחיל למצוא את הדינמיקה של הקבוצה, ומה שמתאים לחומר שיש עכשיו.
זה יכול להיות גם אגב, סוגים שונים של 4-4-2 לא סימטרי, או 4-3-3 בצורה מסוימת.
הקבוצה חייבת למצוא את הנקודות החזקות שבה היא באה לידי ביטוי. זה נורא ואיום שאנחנו בספטמבר ואני כותב את זה, אבל דגו חייב פשוט להגיב ולפעול.
והרבה יותר גרועDelPiero אמר:שימו לב לכתבה של בן דור על שימיץ - הוא אומר שהם ראו באימונים כבר שהוא עושה הרבה שטויות עם הכדור.
אתמול נתקע לי הלינק צפייה לקראת הסוף אז הקשבתי לרדיו חיפה ואחרי שנגמר המשחק נישליס אמר שבן דור ציין את זה עוד בפרי גיים שלהם.
אז אם דגו והצוות ראו שיש בעיה איתו למה לעזאזל הרכיבו אותו, ויותר גרוע למה הוא לא הוחלף במהלך המשחק ??
אני שמעתי באוזניים שלי את בן דור אומר באחת התוכניות ששימיץ' מרשים באימוניםDelPiero אמר:שימו לב לכתבה של בן דור על שימיץ - הוא אומר שהם ראו באימונים כבר שהוא עושה הרבה שטויות עם הכדור.
אתמול נתקע לי הלינק צפייה לקראת הסוף אז הקשבתי לרדיו חיפה ואחרי שנגמר המשחק נישליס אמר שבן דור ציין את זה עוד בפרי גיים שלהם.
אז אם דגו והצוות ראו שיש בעיה איתו למה לעזאזל הרכיבו אותו, ויותר גרוע למה הוא לא הוחלף במהלך המשחק ??
KevinDurant אמר:אני שמעתי באוזניים שלי את בן דור אומר באחת התוכניות ששימיץ' מרשים באימוניםDelPiero אמר:שימו לב לכתבה של בן דור על שימיץ - הוא אומר שהם ראו באימונים כבר שהוא עושה הרבה שטויות עם הכדור.
KevinDurant אמר:אני שמעתי באוזניים שלי את בן דור אומר באחת התוכניות ששימיץ' מרשים באימוניםDelPiero אמר:שימו לב לכתבה של בן דור על שימיץ - הוא אומר שהם ראו באימונים כבר שהוא עושה הרבה שטויות עם הכדור.