ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:הסימנים לקיץ הזה התחילו עוד בינואר שעבר שנטע לביא עזב ובמקומו הביאו את גוני נאור וזרגרי.
אגב גוני שבתחילת העונה סידרו לנו כתבות מוזמנות על התעניינות ממכלן וכמה מאמינים בו לא קיבל דקות מאז גביע הטוטו נגד מכבי פתח תקווה ולפני זה המשחק האחרון שלו היה כמחליף מול ברטיסלבה בבית.
Shocking4U אמר:הסימנים לקיץ הזה התחילו עוד בינואר שעבר שנטע לביא עזב ובמקומו הביאו את גוני נאור וזרגרי.
אגב גוני שבתחילת העונה סידרו לנו כתבות מוזמנות על התעניינות ממכלן וכמה מאמינים בו לא קיבל דקות מאז גביע הטוטו נגד מכבי פתח תקווה ולפני זה המשחק האחרון שלו היה כמחליף מול ברטיסלבה בבית.
מושקעים בתדמית שלהםKevinDurant אמר:השאלה היחידה היא אם ידעו לחתוך הפסדים בזמן או שהם "מושקעים" מדי בהחלטה וייפלו עם המנייה
אליאור אמר:הייתי מביא את בלבול עד סוף העונה.
Shocking4U אמר:איך התקשורת מפחדת להגיד שצריך לפטר אותו
ברדיו חיפה אומרים שצריכים להביא את רבש ושדגו יהיה העוזר שלו
איזה בדיחה בחיי אלוהים
לא אכפת לי מרב״שברק.י אמר:Shocking4U אמר:איך התקשורת מפחדת להגיד שצריך לפטר אותו
איזה בדיחה בחיי אלוהים
שם רגע בצד את העניין המקצועי.
טוב מאד שהם מפחדים להגיד דברים נחרצים אחרי הסיקור שלהם את הקבוצה בקיץ והניסיונות להשפיע על המועדון מבחוץ.
הם צריכים להתבייש בעצמם וזה חמור מאד שהם עדיין מנסים לדחוף את רב"ש.
אם נביא את רב"ש, נראה להם שהם יכולים להשפיע על המועדון כמו בעשור השחון.
אם נביא מישהו אחר, ועל אחת כמה וכמה, מאמן זר, הם ימשיכו להתנגח ויהי מה.
אז עדיף שיפחדו ושהמאמן הבא שלנו יזכה ליותר כבוד מהם (ברמה האנושית, לכל הפחות), בין אם הוא יצליח פה או לא.
Shocking4U אמר:לא אכפת לי מרב״שברק.י אמר:Shocking4U אמר:איך התקשורת מפחדת להגיד שצריך לפטר אותו
איזה בדיחה בחיי אלוהים
שם רגע בצד את העניין המקצועי.
טוב מאד שהם מפחדים להגיד דברים נחרצים אחרי הסיקור שלהם את הקבוצה בקיץ והניסיונות להשפיע על המועדון מבחוץ.
הם צריכים להתבייש בעצמם וזה חמור מאד שהם עדיין מנסים לדחוף את רב"ש.
אם נביא את רב"ש, נראה להם שהם יכולים להשפיע על המועדון כמו בעשור השחון.
אם נביא מישהו אחר, ועל אחת כמה וכמה, מאמן זר, הם ימשיכו להתנגח ויהי מה.
אז עדיף שיפחדו ושהמאמן הבא שלנו יזכה ליותר כבוד מהם (ברמה האנושית, לכל הפחות), בין אם הוא יצליח פה או לא.
אכפת לי מזה שמתעסקים בדגו עם כפפות של משי. אם הוא היה מאמן זר או כל מאמן ישראלי אחר ממזמן כבר היית שומע קריאות לזרוק אותו. במקום זה ״הוא בחור נחמד״ הוא בחור חיובי״ ״אפשר אולי להשאיר אותו במערכת״
תגידו את האמת כמו גברים, הוא לא ברמה וצריך לפטר. די לגנוב דעת