• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
@Judokan

צריך להזכיר שמעבר למינוי ההזוי והמטורף של דגו, גם הצוות המקצועי שאמור להקיף אותו זה צוות לא איכותי בלי איש מקצוע עם וותק וניסיון בענף.

עם יד על הלב, הצוות הזה של דגו, וייזינגר ודקל קינן מקבל את התפקיד בחדרה, ריינה או הפועל פ''ת?

KevinDurant אמר:
@Judokan

צריך להזכיר שמעבר למינוי ההזוי והמטורף של דגו, גם הצוות המקצועי שאמור להקיף אותו זה צוות לא איכותי בלי איש מקצוע עם וותק וניסיון בענף.

עם יד על הלב, הצוות הזה של דגו, וייזינגר ודקל קינן מקבל את התפקיד בחדרה, ריינה או הפועל פ''ת?
אני לא בטוח שיש לצוות הזה בכלל מקום בליגת העל.
ועדיין, נצטרך לתת להם הזדמנות

KevinDurant אמר:
@Judokan

סביר מאוד להניח שלא. ושוב - אני בעצמי לא מבין את הבחירה בצוות המקצועי ורחוק שנות אור מלהיות מרוצה.

הדבר היחיד שאני אומר הוא שאלברמן הוכיח עד היום חושי כדורגל טובים מאוד, בהחלטות שגם הן נראו לי הזויות באותו זמן (כמו סק וקורנו למשל).
הבן אדם שם על המינוי הזה את הקריירה שלו כמנהל מקצועי.

אז אני נותן לזה את הקרדיט לראות מה ייצא מזה ולקוות שכולנו נאכל כובע ענק.

טוב, אחרי שמעט התאוששתי מהביזיון הזה אני מנסה למנות שיקולים רציונלים למינוי:
1. הצליח בכפר סבא - להוביל קבוצת צמרת.
2. מאמין בכדורגל התקפי.
3. השיקול הרציני ביותר - לא הצליחו למצוא מאמן זר והעדיפו להתחיל כמה שיותר מוקדם לתכנן את העונה הקרובה מתוך הבנה שזה אחד הפקטורים שגרמו לנו להעפיל לליגת האלופות בשנה שעברה.
* זה שהוא היה במועדון או הצליח עם הנוער זה לא פקטור בעיניי.

לגבי שאר חברי הצוות המיועדים - אין שום הסבר רציונלי למינוי שלהם שאני מצליח לחשוב עליו. כנראה פשוט רוצים לסגור את הצוות כמה שיותר מהר.

קיצור מה אני אגיד לכם - בשורה התחתונה העדיפו לפעול מהר כדי להתחיל לבנות סגל שלם וכי לא מצאו משהו אחר. זה סיכון שיכול לתת יתרון מסוים במוקדמות אבל גם לרסק אותנו. יש מצב שאם ניפול בשל מוקדם במוקדמות דגו לא יהיה פה, כי כבר יהיה עדיף להביא מאמן אחר לליגה ויהיה יותר זמן אחרי שהסגל כבר גובש.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
@Judokan

סביר מאוד להניח שלא. ושוב - אני בעצמי לא מבין את הבחירה בצוות המקצועי ורחוק שנות אור מלהיות מרוצה.

הדבר היחיד שאני אומר הוא שאלברמן הוכיח עד היום חושי כדורגל טובים מאוד, בהחלטות שגם הן נראו לי הזויות באותו זמן (כמו סק וקורנו למשל).

להביא את קורנו וסק לא היו החלטות הזויות. בלם ששיחק באנטוורפן ומגן מהליגה השנייה בספרד אלה לכל היותר החלטות שיכולות להיראות כלא טובות או לא נכונות.

אליאור אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
@Judokan

להביא את קורנו וסק לא היו החלטות הזויות. בלם ששיחק באנטוורפן ומגן מהליגה השנייה בספרד אלה לכל היותר החלטות שיכולות להיראות כלא טובות או לא נכונות.

מגן שהסתובב שנים בליגה השלישית בספרד, ועלה לעונה ראשונה לא מבריקה בליגה השנייה.

בלם שאיבד את המקום שלו באנטוורפן, נשלח למילואים, והתייחסו אליו כבדיחה מהלכת.

Judokan אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:

מגן שהסתובב שנים בליגה השלישית בספרד, ועלה לעונה ראשונה לא מבריקה בליגה השנייה.

בלם שאיבד את המקום שלו באנטוורפן, נשלח למילואים, והתייחסו אליו כבדיחה מהלכת.

ועדיין:
1. אם יש לך מידע וסקאוטינג טוב אתה יכול להביא אותם ולהיות משוכנע שמדובר בהחלטה טובה על בסיס נתונים ולא ניחושים.
2. אנטוורפן זה מועדון מוביל בליגה הבלגית.
3. הסיכון בליפול עם שחקן לעומת הסיכון בליפול עם מאמן הוא רחוק שנות אור.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
@Judokan

קורנו עשה עונה יפה בליגה ספרדית השנייה בתור מגן תוקף וייעדו לו פה את אותו תפקיד, אפשר היה להתווכח על הרמה אבל הוא בהחלט התאים בדיוק למה שהקבוצה חיפשה.

להשוות בלם שעשה שנים יפות בליגה הבלגית בקבוצת צמרת ונזרק משם כי המאמן שהגיע החליט לשנות כיוון מבחינה טקטית להחלטה למנות את דגו זה הדבר ההזוי פה.

אם הדבר היחיד שאפשר להגיד לטובת המינוי הזה הוא "שאני סומך על אלברמן" אז עובדתית ואובייקטיבית המינוי הזה הזוי לגמרי.

העניין משול מבחינתי לזה שימכרו את אצילי ויביאו במקומו להרכב את עמית זנטי.

אני אומר לך שגם בכנות אם ההחלטה הזאת תתברר כהצלחה היא עדיין החלטה הזויה מבחינתי.

אתה יכול גם לשים את כל הכסף שיש לך על 7 ברולטה בוגאס כי אתה אוהב את אצילי ורונאלדו וזה מס' המזל שלך ולהצליח, אז זה החלטה נכונה?

KevinDurant אמר:
@Judokan

גם הצוות המקצועי שאמור להקיף אותו זה צוות לא איכותי בלי איש מקצוע עם וותק וניסיון בענף.

מה עם דרור שמשון? נשאר?

Green Alien אמר:
KevinDurant אמר:
@Judokan

גם הצוות המקצועי שאמור להקיף אותו זה צוות לא איכותי בלי איש מקצוע עם וותק וניסיון בענף.

מה עם דרור שמשון? נשאר?

נשאר

GKagelmacher אמר:
Green Alien אמר:
KevinDurant אמר:
@Judokan

מה עם דרור שמשון? נשאר?

נשאר
אגב לא בצחוק, דרור שמשון מתברר כאיש האחראי והבוגר בצוות הזה שמתהווה לנו והיחיד עם ניסיון ותארים.

אני מקווה שאלברמן יעשה לו שיחה ושהוא יקח פה צעד קדימה מבחינת המנהיגות בצוות המקצועי שלנו ולא יתן שיהיה פה שכונה.

קל לראות מי טוב ומי לא לפי מי שעוזב עם בכר ומי נשאר

benrey אמר:
קל לראות מי טוב ומי לא לפי מי שעוזב עם בכר ומי נשאר

הראל איש מערכת שהיה פה לפני בכר, אז טבעי שיישאר גם אחריו.
שמשון יכול היה לצאת עם בכר ובחר להישאר פה. מניח שמסיבות משפחתיות.

דווקא ההישארות שלהם קריטית, כדי שיהיה מישהו עם ניסיון בצוות המקצועי.
גם זילפה אמור לענות על הצורך הזה.

מישהו יצטרך להיכנס לחור שוייזינגר השאיר מבחינת אחריות על נייחים. לדעתי זה טעות לא להביא עוזר מאמן לפחות יותר מנוסה משחר וייזינגר

לא נתפס עדיין בטח אחרי ערב כל כך עוצמתי שמי שיעמוד על הקווים בעונה הבאה זה
מסאי דגו
ומי שיאמן את הקבוצה ששופכת 2.5 מיליון יורו עוד לפני שהחלון נפתח זה....
מסאי דגו

צלש או טרש קלאסי, בעיניי אלבמרן שם את הצוואר שלו כאן בשביל המהלך הזה, אין מה להגיד חוץ מלאחל בהצלחה

לא הבנתי למה היה דחוף להוציא את זה עכשיו ולא יכלו לחכות עם זה עד אחרי החגיגות מחר בערב. למה עכשיו להרוס לכולם עם זה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה