ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
למה?GreenGlory אמר:אם הוא עולה מול הפועל ביום ראשון בקו של 5 הוא יכול לארוז את החפצים שלו יום למחרת וללכת הביתה.
כי ראינו כמה יעיל זה שלוש בלמים בזמן האחרון מול קבוצות עם חלוץ אחד אז לעלות ככה מול קבוצה שבקושי יש לה חלוץ אחד, קבוצה שלא הבקיע בכלל כבר ארבעה משחקים לפחות זה פשוט ביזיון, זה בזבוז מוחלט של שחקן בעמדה אחרת שיעזור לנו לשלוט יותר.benrey אמר:למה?GreenGlory אמר:אם הוא עולה מול הפועל ביום ראשון בקו של 5 הוא יכול לארוז את החפצים שלו יום למחרת וללכת הביתה.
אני חושב שהאידיאל זה לפתוח בהרכב שמאפשר מעבר קל בין מערכים, לדוגמא עם סונדגרן או פיינגולד כבלם ימני, ואז בהתאם להתפחות של המשחק להחליט.GreenGlory אמר:כי ראינו כמה יעיל זה שלוש בלמים בזמן האחרון מול קבוצות עם חלוץ אחד אז לעלות ככה מול קבוצה שבקושי יש לה חלוץ אחד, קבוצה שלא הבקיע בכלל כבר ארבעה משחקים לפחות זה פשוט ביזיון, זה בזבוז מוחלט של שחקן בעמדה אחרת שיעזור לנו לשלוט יותר.benrey אמר:למה?GreenGlory אמר:אם הוא עולה מול הפועל ביום ראשון בקו של 5 הוא יכול לארוז את החפצים שלו יום למחרת וללכת הביתה.
שלוש בלמים זה לא שיטה רעה ולא בהכרח שיטה הגנתית, אבל צריך לדעת מתי מתאים לעלות איתה ונגד מי, מול הפועל לעלות ככה זה לשחק להם ליד.
פשוט יתנו לנו להניע כמה שיותר באזור הבלמים ויסגרו לך את הקישור וזהו, לבלמים לא יהיה באמת עבודה חוץ מלהניע אחד עם השני ונראה לרוב משחק עם מסירות רוחב בינהם.
2 בלמים כשאחד מהם סק שיתמודד עם מתפרצות זה מספיק למשחק מול הפועל, ואם דגו עולה אחרת בסמי עופר נגד הפועל ואתה תראה משחק אנמי מאחורה עם החזקת כדור גבוה בלי תכלס הוא יכול ללכת הביתה כבר יום למחרת כי הוא לא מאמן
KevinDurant אמר:חלק "מהקיבעון" שלו על 3 בלמים זה בגלל שאין לו 2 שחקני כנף טובים בסגל (אני לא מדבר על יותר מזה)
אז הוא משחק עם חלאיילי שדוחף גבוה מאוד מימין ועם קורנו שיודע לעשות יפה מאוד את הכנף שמאל ומסוכן מאוד.dyarok אמר:KevinDurant אמר:חלק "מהקיבעון" שלו על 3 בלמים זה בגלל שאין לו 2 שחקני כנף טובים בסגל (אני לא מדבר על יותר מזה)
אז משחקים עם הכי טוב שיש ולא אונסים עמדות ומסרסים שחקנים אחרים.
חלאילי צריך לשחק בכנף ימין מקדימה ולא לשרוף אנרגיות במרדף על כל הקו.
בצד שמאל- לסובוי (אם כשיר, ושסוף סוף ישחק בעמדה שלו מתחילת משחק) או סייף- עם תמיכה של קורנו כמגן שמאל זה יופי של התקפה בצד הזה.
ככה פשוט.
מסירות אינסופיות בין סק-גולדברג-שימיץ וכד' רק יזכירו ימים עגומים של לוזון.
dyarok אמר:KevinDurant אמר:חלק "מהקיבעון" שלו על 3 בלמים זה בגלל שאין לו 2 שחקני כנף טובים בסגל (אני לא מדבר על יותר מזה)
אז משחקים עם הכי טוב שיש ולא אונסים עמדות ומסרסים שחקנים אחרים.
חלאילי צריך לשחק בכנף ימין מקדימה ולא לשרוף אנרגיות במרדף על כל הקו.
בצד שמאל- לסובוי (אם כשיר, ושסוף סוף ישחק בעמדה שלו מתחילת משחק) או סייף- עם תמיכה של קורנו כמגן שמאל זה יופי של התקפה בצד הזה.
ככה פשוט.
מסירות אינסופיות בין סק-גולדברג-שימיץ וכד' רק יזכירו ימים עגומים של לוזון.
Apoc אמר:איזה משחק גרוע שלו
לא להגיע למצב נגד האפסים באדום, בבית, כשהם זונות שלנו כבר שמונים שנה בערך, ואו דגו, ואו
Judokan אמר:הכנה למשחק - אפס
ניהול משחק - אפס
ההתעקשות לא להחליף את פיירו - כבר גובל שסבוטאז'.
פשוט גומר אותנו היום.
קיבעון מחשבתי חמור
יש גבול לכמה אפשר להתבכיין על בית דין ושיפוט ועייפות של סגל. זה פשוט תת-רמה של אימון.