• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בשורה התחתונה הוא עושה אחלה עבודה ועומד בכל המטרות יחסית לנסיבות (פציעות, פירוק הקבוצה בקיץ).

עוד ניהול משחק מביך.
לא מבין למה לחכות לקבל גול בשביל חילופים שהיה צריך לעשות כבר במחצית

מדברים הרבה על היכולת ההתקפית שלנו וזה שלא נראים טוב אבל צריך לזכור שיש לנו שחקן כנף אחד בדיוק בסגל, רפאלוב עם פציעה וקינדה כשחקני התקפה "יצירתיים" וזהו.

תצאו מהנחה שרפאלוב לא פותח מול הפועל ת''א בגלל הפציעה ותנסו לכתוב הרכב ב4-3-3.

קצת סייף וזהו בערך, לא פלא שזו האיכות ההתקפית שלנו

אני לא חושב שיש פה מישהו אחד שחשב שהוא יביא את מה שהביא עד עכשיו לפני שהתחילה-העונה -

ניצח את תל אביב פעמיים, כולל בלומפילד, מקום שלישי בשלב בתים בליגה אירופאית והצליח לעבור את גנט בנוק אאוט, שאומנם לא הישג סופר מרשים אבל עדיין הישג.

לאורך העונה ראינו שיש דברים לא טובים אבל הייתה מגמת שיפור די לינארית כלפי מעלה - בעיקר בעניינים טקטים ורעיונות יצירתיים להפתיע יריבים.

עניין ניהול המשחק לדעתי גם השתפר לאורך זמן אבל מודה שלא ראיתי את המשחקים האחרונים ואני מבין שאנשים רותחים.

לדעתי, הוא יכול להיות איש מקצוע טוב. השאלה אם כמו מרקו יש לו תקרה מסוימת, או שהוא יכול לפרוץ אותה ולהריץ אותנו לאליפויות, צ׳מפיונס ליג וכו. לדעתי לא, אבל הוא כבר הפתיע אותי בעבר אז אין לדעת..

אם הוא עולה מול הפועל ביום ראשון בקו של 5 הוא יכול לארוז את החפצים שלו יום למחרת וללכת הביתה.

GreenGlory אמר:
אם הוא עולה מול הפועל ביום ראשון בקו של 5 הוא יכול לארוז את החפצים שלו יום למחרת וללכת הביתה.
למה?

benrey אמר:
GreenGlory אמר:
למה?
כי ראינו כמה יעיל זה שלוש בלמים בזמן האחרון מול קבוצות עם חלוץ אחד אז לעלות ככה מול קבוצה שבקושי יש לה חלוץ אחד, קבוצה שלא הבקיע בכלל כבר ארבעה משחקים לפחות זה פשוט ביזיון, זה בזבוז מוחלט של שחקן בעמדה אחרת שיעזור לנו לשלוט יותר.
שלוש בלמים זה לא שיטה רעה ולא בהכרח שיטה הגנתית, אבל צריך לדעת מתי מתאים לעלות איתה ונגד מי, מול הפועל לעלות ככה זה לשחק להם ליד.
פשוט יתנו לנו להניע כמה שיותר באזור הבלמים ויסגרו לך את הקישור וזהו, לבלמים לא יהיה באמת עבודה חוץ מלהניע אחד עם השני ונראה לרוב משחק עם מסירות רוחב בינהם.
2 בלמים כשאחד מהם סק שיתמודד עם מתפרצות זה מספיק למשחק מול הפועל, ואם דגו עולה אחרת בסמי עופר נגד הפועל ואתה תראה משחק אנמי מאחורה עם החזקת כדור גבוה בלי תכלס הוא יכול ללכת הביתה כבר יום למחרת כי הוא לא מאמן

GreenGlory אמר:
benrey אמר:
GreenGlory אמר:
למה?
כי ראינו כמה יעיל זה שלוש בלמים בזמן האחרון מול קבוצות עם חלוץ אחד אז לעלות ככה מול קבוצה שבקושי יש לה חלוץ אחד, קבוצה שלא הבקיע בכלל כבר ארבעה משחקים לפחות זה פשוט ביזיון, זה בזבוז מוחלט של שחקן בעמדה אחרת שיעזור לנו לשלוט יותר.
שלוש בלמים זה לא שיטה רעה ולא בהכרח שיטה הגנתית, אבל צריך לדעת מתי מתאים לעלות איתה ונגד מי, מול הפועל לעלות ככה זה לשחק להם ליד.
פשוט יתנו לנו להניע כמה שיותר באזור הבלמים ויסגרו לך את הקישור וזהו, לבלמים לא יהיה באמת עבודה חוץ מלהניע אחד עם השני ונראה לרוב משחק עם מסירות רוחב בינהם.
2 בלמים כשאחד מהם סק שיתמודד עם מתפרצות זה מספיק למשחק מול הפועל, ואם דגו עולה אחרת בסמי עופר נגד הפועל ואתה תראה משחק אנמי מאחורה עם החזקת כדור גבוה בלי תכלס הוא יכול ללכת הביתה כבר יום למחרת כי הוא לא מאמן
אני חושב שהאידיאל זה לפתוח בהרכב שמאפשר מעבר קל בין מערכים, לדוגמא עם סונדגרן או פיינגולד כבלם ימני, ואז בהתאם להתפחות של המשחק להחליט.
דגו דווקא יודע לשנות תוך כדי תנועה, נגיד ב5-1 מול חדרה זו הייתה דוגמא בולטת כי זה שינוי שממש הפך את המשחק, והיו עוד מקרים כאלו

חלק "מהקיבעון" שלו על 3 בלמים זה בגלל שאין לו 2 שחקני כנף טובים בסגל (אני לא מדבר על יותר מזה)

KevinDurant אמר:
חלק "מהקיבעון" שלו על 3 בלמים זה בגלל שאין לו 2 שחקני כנף טובים בסגל (אני לא מדבר על יותר מזה)

אז משחקים עם הכי טוב שיש ולא אונסים עמדות ומסרסים שחקנים אחרים.
חלאילי צריך לשחק בכנף ימין מקדימה ולא לשרוף אנרגיות במרדף על כל הקו.
בצד שמאל- לסובוי (אם כשיר, ושסוף סוף ישחק בעמדה שלו מתחילת משחק) או סייף- עם תמיכה של קורנו כמגן שמאל זה יופי של התקפה בצד הזה.
ככה פשוט.

מסירות אינסופיות בין סק-גולדברג-שימיץ וכד' רק יזכירו ימים עגומים של לוזון.

dyarok אמר:
KevinDurant אמר:

בצד שמאל- לסובוי (אם כשיר, ושסוף סוף ישחק בעמדה שלו מתחילת משחק) או סייף- עם תמיכה של קורנו כמגן שמאל זה יופי של התקפה בצד הזה.
ככה פשוט.

אז הוא משחק עם חלאיילי שדוחף גבוה מאוד מימין ועם קורנו שיודע לעשות יפה מאוד את הכנף שמאל ומסוכן מאוד.

לסובוי עוד לא נכנס לעניינים ועדיין לא בכושר וסייף פחות מוצא את עצמו בכנף שמאל כשחקן התקפה.

dyarok אמר:
KevinDurant אמר:

ככה פשוט.

מסכים.

איזה משחק גרוע שלו
לא להגיע למצב נגד האפסים באדום, בבית, כשהם זונות שלנו כבר שמונים שנה בערך, ואו דגו, ואו

Apoc אמר:
איזה משחק גרוע שלו
לא להגיע למצב נגד האפסים באדום, בבית, כשהם זונות שלנו כבר שמונים שנה בערך, ואו דגו, ואו

באיזה משחק העונה הוא כן הגיב?
אם הוא לא עולה ליתרון הוא לא מסוגל לשנות שום דבר.

אני חושב שמה שחששתי ממנו איתו מתחיל להתבהר - יש לו יכולות אבל תקרה שהיא מתחת למה שאנחנו צריכים ובדגש על נושא ניהול המשחק

הכנה למשחק - אפס
ניהול משחק - אפס
ההתעקשות לא להחליף את פיירו - כבר גובל שסבוטאז'.

פשוט גומר אותנו היום.
קיבעון מחשבתי חמור

יש גבול לכמה אפשר להתבכיין על בית דין ושיפוט ועייפות של סגל. זה פשוט תת-רמה של אימון.

Judokan אמר:
הכנה למשחק - אפס
ניהול משחק - אפס
ההתעקשות לא להחליף את פיירו - כבר גובל שסבוטאז'.

פשוט גומר אותנו היום.
קיבעון מחשבתי חמור

יש גבול לכמה אפשר להתבכיין על בית דין ושיפוט ועייפות של סגל. זה פשוט תת-רמה של אימון.

עדיין חושב שהיה צריך להאריך לו חוזה לפני שלושה חודשים?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה