• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Ganjot אמר:
אתייחס לעניין הפציעות/עזיבות.
חד משמעית אם לא הפציעות והעזיבה של שרי וסבע כנראה שהיינו במקום אחר.
אבל פה מתחיל העניין בדיוק של דגו, מאמן עם עמוד שדרה לא היה מקבל את ההתנהלות הזאת ואז עוד שחרור של שרי וסבע בינואר ללא חיזוק ראוי.

הפציעות בחלקן הן חוסר מזל, אבל חלקן אשמה ישירה של דגו. פיירו נפצע לו עכשיו כי הוא קרע אותו משחק אחרי משחק במקום לתת צאנס לחמד ובמידת הצורך לדהן מהנוער, העיקר שינוח.
גאבר נפצע בגלל עומס, שדגו לא ידע לחלק כמו שצריך, היה מספיק מה לעשות (דניאל/פיינגולד בקישור, לפני הפציעה ולא רק אחריה מלית ברירה).
רפאלוב משחק עם פציעה ועייפות כי דגו לא מסוגל לעשות רוטציה.
קאסה שיחק בהפועל ים באגף, פעם אחת לא ניסה אותו בשמאל אצלנו לדוגמה.. דגו פשוט מקובע על המערך השבור הזה שאף אחד לא יודע איפה לשחק, זה עבד לו באירופה אז התלהב מזה וגמר שחקנים בלי לתת הזדמנות לאחרים. כמה שהסגל נחלש וירד ברמה, ככה גם שאר הליגה רמה נמוכה אז זה לא באמת תירוץ. אתה לא חייב את אצילי כדי לנצח את הפועל תא במשחק בית (שני משחקים נגדם לא הבקענו).

זה שאין הצטרפות לרחבה זה לא קשור לסגל, זה קשור למאמן פחדן שאתמול גם בדקה 90+ לא שלח את סק להיות חלוץ (ואגב הגול שלנו הגיע מזה שהוא הוריד כדור למעלה).

משחקים 5 בהגנה ש3-4 שחקנים מחוץ לתפקיד ולכל השאר לא בדיוק נוח. זה לא משחק באירופה שצריך לשחק טקטי, בליגה צריך לשחק כדורגל.
אתך חד משמעי.

לאבד כל כך הרבה נקודות נגד שאר הליגה, אין לזה שום תירוץ, הקבוצה לא מאומנת.

להוציא את המשחק הנקודתי נגד אשדוד שבאה לשחק פתוח וגמרה את המשחק אחרי 5 דק', הפעם האחרונה שכבשנו בליגה 2 שערים הייתה נגד בית''ר לפני כמעט חודשיים.

הכי מצחיק/עלוב זה השופרות שמספרים שדגו הסיק מסקנות ובזכות השינוי במחצית כשעבר ל 4-3-3 שלטנו במשחק..
היה צריך לעבור ל 4-3-3 בדצמבר! לא אתמול במחצית.
השלושה בלמים זה משהו שמתאים נקודתית חמשחקים ספציפיים ולא לתת לצהבת פור של 60 דקות עם חלאילי בכל מיני מקומות מוזרים שזרים לו.

dyarok אמר:
הכי מצחיק/עלוב זה השופרות שמספרים שדגו הסיק מסקנות ובזכות השינוי במחצית כשעבר ל 4-3-3 שלטנו במשחק..
השלושה בלמים זה משהו שמתאים נקודתית חמשחקים ספציפיים ולא לתת לצהבת פור של 60 דקות עם חלאילי בכל מיני מקומות מוזרים שזרים לו.
אני אפילו לא מדבר על 4-3-3 ו3-5-2 נניח.

מה שהוא עושה לחלאיילי במשחקים האחרונים שהוא שם אותו חלוץ כשהוא מתהלך על המגרש ולא יודע לאן ללכת (ועוד בטענה שהוא "מפתיע" את המאמן של היריבה) זה חרפה

KevinDurant אמר:
dyarok אמר:
אני אפילו לא מדבר על 4-3-3 ו3-5-2 נניח.

מה שהוא עושה לחלאיילי במשחקים האחרונים שהוא שם אותו חלוץ כשהוא מתהלך על המגרש ולא יודע לאן ללכת (ועוד בטענה שהוא "מפתיע" את המאמן של היריבה) זה חרפה

לא רק זה. לראות אתמול את חלאילי מקבל כדור בצד שמאל עם שטח לרוץ, ולוקח לו שעה לסדר את הגוף ואת הכדור, זה פשוט לעשות לו עוול ולתסכל אותו.
כדור דומה בצד ימין וזה מצב לגול.

אבל אמש, בפיגור של 1:0, העלה דגו אל כר הדשא קבוצה רעננה, שנתנה את הטון, והשוותה בצדק. אומנם פער 10 הנקודות נותר כאמור בעינו, אולם כבודו של דגו הושב לו

מסכם טוב את הסיטואציה.
מתי שאין לו מה להפסיד ובפער 10 אז הכל בסדר

בתאכלס, אם אני מסכם את העונה שלו אין לי יותר מדי טענות אליו. מסאי הוא תוצר של נסיבות (מועדון לא רוצה לעבוד עם זרים ולא היה ישראלי מספיק טוב להביא).

הוא איבד את אצילי, אבו פאני, נטע עוד לפני כן, דילן, ג׳וש, שוראנוב ואפילו חזיזה.
תוך כדי העונה איבד גם את סבע ושרי.

הביאו לו את שימיץ (אני אישית לא מחזיק ממנו יותר מדי), שואו שלדעתי האישית בינוני, ניצן, רפאלוב, קנדיל.

בהמשך הגיעו סייף (שחקן רוטציה לא רע), קינדה (שחקן).

אולי שכחתי בדרך רכש לפה או לשם
אבל שורה תחתונה תחת הנסיבות האלה של פציעות ורכש לא איכותי קשה לכעוס עליו בלב שלם.
הוא לא פרופסור לכדורגל אבל בטח לא נוראי.

תודה רבה
ברק וולקאם בק

על פייר קורנו, שירד לספסל במחצית השנייה, אמר דגו: "היה לו בחימום איזה כאב בגיד אכילס. חשבנו אם לתת לו לשחק, הוא יצא מאוד גבר כי הוא ידע שאם ייצא בחימום הוא ייצא מהסגל.

בהמשך, הוא התייחס למצבו של ענאן חלאיילי, שנפצע לקראת סיום המשחק ונותר על כר הדשא: "הוא הרגיש תנועה שהוא לא יודע להסביר. אני מקווה שזה לא משהו חמור, היה לו קשה מאוד לדרוך. יש לו לב ענק והוא נשאר על המגרש על רגל אחת. אמרתי לו `צא החוצה, נישאר עם 10 שחקנים`. הוא לא היה מוכן ורצה להשאר על המגרש, אני מקווה שזה לא משהו חמור. הוא ילד גבר

לא הבנתי מה זה מועדון חברים של מסאי? איפה האחריות שלך לשחקנים שלך? מה זה ילד גבר מה זה יצא גבר?
חשבתי אני רואה לא טוב

התגובות שלו מאוד מוזרות:
''לא יודע איך זה קורה לנו''.
אתה יכול להגיד את זה על משחק אחד, לא על חודשיים שאתה לא יודע מה קורה לך. זה פשוט חובבני.

ב-7 משחקי ליגה רצופים (פלוס 1 בגביע) לא הצלחנו להבקיע יותר מ-2 שערים (מאז אשדוד). והכדורגל נראה מזעזע.
הוא יילך. אבל זה לא רק ההפרש ממכבי ת''א. הכדורגל השנה היה לא טוב. פשוט לא איכותי בשום שלב. והוא לא הראה שום יכולת אימון/ניהול משחק מרשימה.
אין סיבה אחת להשאיר אותו מעבר לכך שהוא קידם צעירים, אבל זה לא משהו שנותן לך חוזה במכבי חיפה.
גם אם בכר לא היה על המדף, אסור היה להשאיר את דגו.

רק מכבי אמר:
התגובות שלו מאוד מוזרות:
''לא יודע איך זה קורה לנו''.
אתה יכול להגיד את זה על משחק אחד, לא על חודשיים שאתה לא יודע מה קורה לך. זה פשוט חובבני.

ב-7 משחקי ליגה רצופים (פלוס 1 בגביע) לא הצלחנו להבקיע יותר מ-2 שערים (מאז אשדוד). והכדורגל נראה מזעזע.
הוא יילך. אבל זה לא רק ההפרש ממכבי ת''א. הכדורגל השנה היה לא טוב. פשוט לא איכותי בשום שלב. והוא לא הראה שום יכולת אימון/ניהול משחק מרשימה.
אין סיבה אחת להשאיר אותו מעבר לכך שהוא קידם צעירים, אבל זה לא משהו שנותן לך חוזה במכבי חיפה.
גם אם בכר לא היה על המדף, אסור היה להשאיר את דגו.
100%

אנחנו כבר באמצע אפריל אחרי למעלה מ50+ משחקים והוא עוד מדבר על "לא מבין" "לא הסתדרנו" וכאלה

אחלה דגו שיהיה לו בהצלחה
לדעתי זה win win אם יהיה פה עוזר מאמן, הוא עוד צעיר ויש לו מה ללמוד

עכשיו כשזה רשמי, אני בכל זאת רוצה, למרות כל הטעויות שדגו עשה, להודות לו על העונה הזו.
כולם ידעו בזמן אמת שהמינוי הזה היה שגוי, יהיר ובעיקר חסכני..
ועדיין ,דגו אחראי, במידה מסויימת, לכמה רגעי אושר בעונה הזו שאני אזכור לעוד הרבה זמן: הסרת הקוף מהגב בבלומפילד והניצחונות ההירואיים באירופה נגד גנט ופנא .

הכי קל להפיל את כל התיק עליו, ויש הרבה מה להפיל עליו, אבל הכישלון בעונה הזו הוא קודם כל על יענקל'ה ואלברמן.
מסאיי, אני מקווה, עשה את הכי טוב שהוא יכל. לתקופה קצרה נראה היה שזה יכול להספיק, אבל בשאר הזמן הוא לא הוכיח שהוא מאמן מספיק טוב (אולי בעתיד יהיה) בשביל מועדון כמו מכבי.

אנחנו אוהבים אותך.
סכלהחיים

יש אולי מקרה אחד בהיסטוריה שמאמן ראשי ירד להיות עוזר מאמן. הוא יצטרך לוותר על האגו, גם המאמן הראשי יצטרך

תודה על הכל (מבחינתכם זה לא צריך להיגמר עד שזה לא נגמר), אבל בכל מקרה זה לא מספיק למכבי חיפה...
המון הצלחה בהמשך הדרך, רק לא נגדנו סמעשן

תודה מסאי עשה כמה דברים מאוד יפים, וגילה לנו כמה צעירים שאפשר לבנות עליהם+ הכניס למועדון ערימות של כסף.
אבל אי אפשר לקחת ריסק איתו ולהמשיך אחרי הקריסה במאני טיים.
אני לא בטוח שברק היה מצליח יותר העונה ממנו לטעמי אפילו פחות אבל אני כן בטוח שהוא לא מפסיד לקבוצה הכי חלשה בליגה שהוא ביתרון ונגד עשרה שחקנים.

אגב עכשיו ראיתי שנוסבאום מועמד להיות העוזר של בכר, אם זה קורה הייתי מציע למסאי לחזור לאמן בנוער, עשה שם עבודה טובה בעונה שעברה

מבחינת תוצאות עשה עבודה טובה באירופה אבל בליגה לצערי זה היה לא מספיק טוב, בעיקר מבחינת היכולת.

אני חושב שמכבי חיפה עשתה לו עוול במינוי הזה וגם אם הוא איש מקצוע נהדר (ואני לא חושב ככה), בשביל לאמן מועדון כזה צריך גם מעבר.

צריך לצאת החוצה לליגה ואולי לחזור מתישהו מהדלת הראשית, רק ככה זה יעבוד.

תודה על העונה ובהצלחה בהמשך

תודה מסאי.
אני לא שופט אותך בלב שלם לאור כל הטלטלות שהקבוצה עברה העונה.

כובע קש אמר:
אגב עכשיו ראיתי שנוסבאום מועמד להיות העוזר של בכר, אם זה קורה הייתי מציע למסאי לחזור לאמן בנוער, עשה שם עבודה טובה בעונה שעברה

למה שיקח צעד אחורה? צריך להוביל קבוצה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה