• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
העובדה שבכר אומר שהיו לו הצעות כבר בדצמבר והוא דיבר כבר אז עם יענקל’ה שהוא כנראה יעזוב בקיץ משמע לאלברמן היה יותר מחצי שנה למצוא מאמן זר מתאים והוא עדיין לא את עשה את זה היא כישלון מטורף לאלברמן ושות׳

אין לי ספק שהוא כן מצא אבל זה נפל כי זה יקר מדי.

Shocking4U אמר:
העובדה שבכר אומר שהיו לו הצעות כבר בדצמבר והוא דיבר כבר אז עם יענקל’ה שהוא כנראה יעזוב בקיץ משמע לאלברמן היה יותר מחצי שנה למצוא מאמן זר מתאים והוא עדיין לא את עשה את זה היא כישלון מטורף לאלברמן ושות׳

לאלברמן בטוח היו שמות בפנקס.
בטח שחר לא הסכים לשלם מליון יורו לעונה למאמן + צוות

Smile אמר:
Shocking4U אמר:

שחר כבר שילם לא פעם בעבר מיליון יורו לעונה למאמן + צוות.

יש דוחות כספיים של המועדון שפורסמו בתקשורת לפני 7-8 שנים שכבר שם הממוצע שעלה צוות מקצועי למועדון היה בסביבות ה7 מיליון שקל שבזמנו היה שקול לבערך 1.5 מיליון יורו ברוטו וזה בלי ההכנסות של היום ובלי להתחשב בהיחלשות היורו (ותוסיף לזה שזר משלם פחות מיסים).

אני חושב שגם היום אגב מבחינת עלות מועדון הצוות של בכר הכל כולל הכל עלה למועדון לפחות 1.5 מיליון יורו.

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
Shocking4U אמר:

יש דוחות כספיים של המועדון שפורסמו בתקשורת לפני 7-8 שנים שכבר שם הממוצע שעלה צוות מקצועי למועדון היה בסביבות ה7 מיליון שקל שבזמנו היה שקול לבערך 1.5 מיליון יורו ברוטו וזה בלי ההכנסות של היום ובלי להתחשב בהיחלשות היורו (ותוסיף לזה שזר משלם פחות מיסים).

אני חושב שגם היום אגב מבחינת עלות מועדון הצוות של בכר הכל כולל הכל עלה למועדון לפחות 1.5 מיליון יורו.

זוכר שהתפרסם משהו אבל זכור לי שזה היה משהו מאוד מצומצם ולא מפורט.
בכל מקרה אני בטוח שמדובר בשכר כולל של כל הצוות - מאמן, עזרי מאמן, צוות אימון, צוות סקאוטינג וכיוצ"ב
העלות של בכר היתה כרגע משהו כמו 350 אלף אירו והצוות שלו עוד איזה 150-200
ממש לא קרוב ל1.5 מליון המדובר.

Smile אמר:
KevinDurant אמר:
Smile אמר:

בכל מקרה אני בטוח שמדובר בשכר כולל של כל הצוות - מאמן, עזרי מאמן, צוות אימון, צוות סקאוטינג וכיוצ"ב
הצוות שלו = דרור, הראל, וייזינגר, צרפתי, דיוויד.

גם אם אני מוריד את הראל ונניח והם מרוויחים 200 אלף יורו, זה יוצא 50 אלף יורו בממוצע לאיש צוות בעונה. נניח שהם מרוויחים זה יוצא בחודש משהו כמו 15 אלף שקל.

אין סיכוי שזה נכון (בהנחה ועשיתי חישובים נכונים), זה לדעתי יוצא קרוב לפי 2 מהסכום שהצעת (כלומר משהו באזור ה300-400 אלף יורו בנטו)

וגם בכר עצמו מרוויח אולי 350 אלף יורו בלי בונוסים והשנה היו בונוסים גדולים מאוד לכל הצוות (אליפות, שלב בתים באלופות)

כלומר אני מניח שהגיעו השנה בקלות ל750 אלף יורו נטו לצוות שבברוטו זה יוצא 1.5 מיליון יורו

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
KevinDurant אמר:

גם אם אני מוריד את הראל ונניח והם מרוויחים 200 אלף יורו, זה יוצא 50 אלף יורו בממוצע לאיש צוות בעונה. נניח שהם מרוויחים זה יוצא בחודש משהו כמו 15 אלף שקל.

אין סיכוי שזה נכון (בהנחה ועשיתי חישובים נכונים), זה לדעתי יוצא קרוב לפי 2 מהסכום שהצעת (כלומר משהו באזור ה300-400 אלף יורו בנטו)

וגם בכר עצמו מרוויח אולי 350 אלף יורו בלי בונוסים והשנה היו בונוסים גדולים מאוד לכל הצוות (אליפות, שלב בתים באלופות)

כלומר אני מניח שהגיעו השנה בקלות ל750 אלף יורו נטו לצוות שבברוטו זה יוצא 1.5 מיליון יורו

אם אתה מכניס בונוסים וכאלה לתמונה, אז סביר שבכר הרוויח יותר מכל מאמן זר שנחת פה בפער.

אבל חזרה למספרים המקוריים, אין סיכוי שמאמנים שהיו פה קיבלו מיליון יורו פלוס, אפילו בעלות מעביד ואפילו לכל הצוות.

גם אצל סטנוייביץ, גם אצל מולנסטיין וגם אצל רוטן לא היה צוות מקצועי מלא שהם הביאו. סטנוייביץ למיטב זכרוני הביא עוזר מאמן + מאמן כושר.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Smile אמר:

אם אתה מכניס בונוסים וכאלה לתמונה, אז סביר שבכר הרוויח יותר מכל מאמן זר שנחת פה בפער.

אבל חזרה למספרים המקוריים, אין סיכוי שמאמנים שהיו פה קיבלו מיליון יורו פלוס, אפילו בעלות מעביד ואפילו לכל הצוות.

גם אצל סטנוייביץ, גם אצל מולנסטיין וגם אצל רוטן לא היה צוות מקצועי מלא שהם הביאו. סטנוייביץ למיטב זכרוני הביא עוזר מאמן + מאמן כושר.
מאמן, עוזר ומאמן כושר זה חלק נכבד מהצוות ולדעתי זה גם העלויות המרכזיות.

אגב אצל סטנוייביץ' היו כתבות שהוא ירוויח פה 700 אלף יורו בעונה (שזה אולי נשמע המון אבל זה בערך כמו השכר של בכר אם מגיעים לעלות מעביד).

אני לא רציתי להמציא פה מספרים ולצאת בהנחות ולכן הלכתי לדוחות כספיים שפורסמו בעבר ואלה היו הסכומים (מה שכתבתי למעלה).

צריך לזכור שמיסוי על זר ומיסוי על ישראלי זה משנה לגמרי את התמונה ולכן לכאורה אתה יכול לשים יותר כסף בנטו של הזר ובעלות מעביד לצאת באותו כסף.

קצת מוזר שהבן אדם מפה לשם חתום כבר איזה שבועיים ולא קיבלנו שום פיפס ממנו במדיה הרשמית של הקבוצה. היית חושב שהם ינסו קצת להנגיש אותו לאוהדים ולחבר אותו לקהל אבל נראה שהם פשוט מחביאים אותו

Shocking4U אמר:
קצת מוזר שהבן אדם מפה לשם חתום כבר איזה שבועיים ולא קיבלנו שום פיפס ממנו במדיה הרשמית של הקבוצה. היית חושב שהם ינסו קצת להנגיש אותו לאוהדים ולחבר אותו לקהל אבל נראה שהם פשוט מחביאים אותו

זו תהיה טעות להציג אותו עכשיו כשכולם חמים על המינוי ועל העזיבות של שחקנים, כשעונת 23/24 של המועדון עוד לא נפתחה רשמית (אימונים וכו') ואי אפשר עדיין להציג את העשייה שלו באופן חיובי, וכשהשחקנים עצמם עדיין לא הכירו אותו.
אני מאמין שעם תחילת האימונים נתחיל לראות אותו בסרטונים קצרים עם משפטים קלישאתיים שמרופדים בשחקנים שמעידים על ההתרגשות לפתוח עונה חדשה ורק כשהמינוי הזה יחלחל סופית ויתחילו המשחקים עם שחקני הרכש שיבואו, הוא גם ידבר במסע"ת.

אמנם לנו זה קשה שמושכים אותנו ככה, אבל זה חשוב מאד כדי שהקהל והתקשורת לא יגמרו את העונה עוד לפני שהיא התחילה.
מספיק לראות את ההתחממות של הצהובים לאחר הציוץ של קראנקה על העבודה שלהם לקראת העונה הבאה או את האמירות המזלזלות של אהרונוביץ' על דגו במסע"ת של יענקל'ה עם סיום העונה.
אלו דברים שיכולים גם להפיל קבוצה עם פוטנציאל, אם הם מתרחשים באופן כרוני.

מעניין מה עובר לבן אדם הזה בראש ואיך הוא מתכונן לעונה הקרובה.

מצד אחד הוא קיבל את הזדמנות חייו, מצד שני לא תהיה לו שנייה חסד והוא נמצא בתפקיד שדורש חתיכת יכולת להתמודד עם לחצים.

כמה שאני בא בלי ציפיות לגביו, יהיה מעניין לראות לאן הסיפור שלו יתפתח.

Shocking4U אמר:

גם כשבכר מונה לקח זמן עד שהוא נתן איזו הצהרה במדיה הרשמית.
אם אני זוכר נכון רק באימון הראשון העלו איזה ראיון קצר איתו

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:

גם כשבכר מונה לקח זמן עד שהוא נתן איזו הצהרה במדיה הרשמית.
אם אני זוכר נכון רק באימון הראשון העלו איזה ראיון קצר איתו

הם עדיין בהכחשה..
אולי חשבו האוהדים ימחאו כפיים אחרי השנים המוצלחות, חטפו כזאת בומבה ברשתות (שהתגברו כשהגיעו ההסברים העוד יותר מביכים).
מחכים לאיזו החתמה מפוצצת כדי להרגיע.
זה לא רק מאמן עם 0 קרדיט - הוא מגיע במינוס קרדיט ונכון לעכשיו מסתמן סגל מוחלש.

לא מרחם עליו.
היה יכול להגיד תודה אבל גדול עלי
הסכים לאמן שיהיה מוכן לקבל את הריקושטים

אליאור אמר:
מה עדיף? דגו או או אופיר חיים?

בכנות, דגו. אם כבר לשפוט ברמת הנוער, דגו עשה שם עבודה מעולה. גם בתוצאות, אבל לפני הכל בקידום ושדרוג השחקנים.

אני יכול להגיד לך שנניח הגול הראשון היום של חלאילי הוא 100% תוצאה של המון עבודה והכוונה שדגו עשה איתו כל העונה, על קריאה נכונה יותר של המשחק, במקום לבנות על זה שהמשחק יבוא אליו.

באופן כללי, עד לעונה הזו היה שחקן מוכשר אבל לדעתי בכלל לא שיחק בנבחרות בשנתונים נמוכים יותר. עשה התקדמות אדירה תחת דגו.
כנ"ל לגבי חמזה שיבלי.

היינו אצל דגו ההתקפה הכי טובה בליגה בנוער, כמעט 3 שערים במשחק (בפער, 14 שערים מהשנייה) והקבוצת הגנה הכי טובה בליגה

Judokan אמר:
אליאור אמר:
מה עדיף? דגו או או אופיר חיים?

בכנות, דגו. אם כבר לשפוט ברמת הנוער, דגו עשה שם עבודה מעולה. גם בתוצאות, אבל לפני הכל בקידום ושדרוג השחקנים.

אני יכול להגיד לך שנניח הגול הראשון היום של חלאילי הוא 100% תוצאה של המון עבודה והכוונה שדגו עשה איתו כל העונה, על קריאה נכונה יותר של המשחק, במקום לבנות על זה שהמשחק יבוא אליו.

באופן כללי, עד לעונה הזו היה שחקן מוכשר אבל לדעתי בכלל לא שיחק בנבחרות בשנתונים נמוכים יותר. עשה התקדמות אדירה תחת דגו.
כנ"ל לגבי חמזה שיבלי.

מסכים עם כל מילה.
איזה הבדל בין חלאיילי של תחילת העונה לזה של היום. רמה אחרת לגמרי.

רק מזכיר שאנחנו בערך שבוע מפתיחת האימונים ואין לו עוזר מאמן.

Shocking4U אמר:

הימור עם אפס ידע - מאטוביץ' סגור, אבל הכוורת לא הושלמה כי יש צורך גם במאמן מנטלי ולכן, גם אין פרסום רשמי של המועדון בנוגע לצוות המקצועי.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

הימור עם אפס ידע - מאטוביץ' סגור, אבל הכוורת לא הושלמה כי יש צורך גם במאמן מנטלי ולכן, גם אין פרסום רשמי של המועדון בנוגע לצוות המקצועי.
לא יודע אם הוא סגור או לא אבל כל ההתנהלות לא מייצרת תחושה של ביטחון כשאין עדיין אפילו עוזר מאמן סגור כמה ימים לפני פתיחת האימונים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה