The real Tsepo
תנו לו את הסרט
בלי קשר, מסאי אמר בעצמו שהוא רוצה להמשיך את הדרך של בכר עם שינויים מינוריים.
אין בזה שום בושה, אני שמח שהוא אומר את זה ולא מתבייש בזה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מה זה אין בזה בושה? להפךThe real Tsepo אמר:בלי קשר, מסאי אמר בעצמו שהוא רוצה להמשיך את הדרך של בכר עם שינויים מינוריים.
חגג זה ממש לא חילוף במקום. זה שחקן שלא נראה ברמה מול ביתר אתה לא זורק אותו להציל את המולדת במשחק מוקדמות בחוץ. זה חילוף הזוי ולא רציני. תעביר את חזיזה שמאלה ותכניס את קנדילJudokan אמר:למעט העובדה שלא החליף את פיירו, יתר החילופים היו טובים ובמקום.
מטריד שההתקפה כל כך תקועה אצלו משחק אחרי משחק.
Shocking4U אמר:חגג זה ממש לא חילוף במקום. זה שחקן שלא נראה ברמה מול ביתר אתה לא זורק אותו להציל את המולדת במשחק מוקדמות בחוץ. זה חילוף הזוי ולא רציני. תעביר את חזיזה שמאלה ותכניס את קנדילJudokan אמר:למעט העובדה שלא החליף את פיירו, יתר החילופים היו טובים ובמקום.
חשוב לשמור על המערך שלא עובד בכל מחיר? אפשר במצב כזה אם אתה רוצה אז להזיז את חזיזה שמאלה וקנדיל יהיה בימין. או להחתים מגן שמאלי מחליף, סתם זורק רעיון.Ganjot אמר:Shocking4U אמר:חגג זה ממש לא חילוף במקום. זה שחקן שלא נראה ברמה מול ביתר אתה לא זורק אותו להציל את המולדת במשחק מוקדמות בחוץ. זה חילוף הזוי ולא רציני. תעביר את חזיזה שמאלה ותכניס את קנדילJudokan אמר:למעט העובדה שלא החליף את פיירו, יתר החילופים היו טובים ובמקום.
איך הגעת למסקנה שעלה להציל את המולדת?
יותר עלה בשביל לשמור על המערך וכדי למנוע צהוב שני או פציעה של קורנו, וזאת החלטה נכונה.