• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
נגד בית״ר דגו טען במסיבת עיתונאים לאחר המשחק שבית״ר הפתיעו אותו והוא ציפה שהם יפתחו בצורה שונה

נגד שריף במסיבת עיתונאים לאחר המשחק דגו טען ששריף הפתיעו אותו והוא ציפה שהם ישחקו בצורה שונה

לא יודע אולי הבעיה זה בהכנה שלך אם אתה כל הזמן מופתע מאיך שהקבוצה היריבה משחקת?

F2dIbLHW0AA4wEm

בובה של שחר

בשבוע האחרון עסקו לא מעט בסוגיית איתמר ניצן, איך אתה רואה את זה?
”אולי אתם התייחסתם לזה, אנחנו כצוות, וגם איתמר יודע את זה, יודעים שאיתמר הוא השוער הראשון, אני מאוד סומך עליו ומאמין בו, זה לא משהו שאני צריך להתעסק בו יותר מדי. כמו שאיתמר עצר מול האמרון במלטה 2-3 מצבים של 100% גול, ככה אני בטוח שהוא יעזור לנו מחר. ההפסד לא עליו, עושים לו עוול גדול”.

מה ציפיתם שהוא יגיד? שהוא חרא של שוער וכל פעם שהיריבה מתקרבת לרחבה רועדות לו הביצים?
הוא נתן תשובה שכל מאמן היה עונה

יש גישה של הקהל שלנו שאיתמר ניצן כבר הוכיח שהוא איום ונורא ביחס לכהן על סמך המשחקים נגד בית"ר ושריף.
לכן כל העליהום עליו עכשיו שלא היה ברמה כזאת בחודש הראשון לחתימה שלו פה.

אני לא סנגור שלו, אבל רק אציין שהוא ממש לא הוכיח כלום עדיין, ולדעתי הוא אמנם גרוע משמעותית מג'וש אבל לא כמו שמנסים לצייר פה כאילו זה ההבדל בין בופון לשאראנוב.

דגו צודק שהוא לא מתייחס לזה יותר מדי.

אפס טענות יש לי אליו
בחרו להביא מאמן כזה, האשמה היא על מי שבחר בו וגם העז לתת לו שוער כמו איתמר ניצן ולהשאיר אותו בלי קשר אחורי לסיבוב השני של המוקדמות

העיקר המיליונים יצאו על שחקנים

מעניין מה יקרה כשהקל יתחיל לשרוק בוז בכל פעם כשניצן יגע בכדור (בתקווה שהוא לא יפספס).
זה יקרה במוקדם או במאוחר

יש תמונה שרצה שלו שהם שיחקו ביחד בהרצליה. כנראה משם ההיכרות והאמון המוגזם בו נוצרה.

מעניין תוך כמה זמן יגיעו הריאיונות של ״אני מאמין בעצמי שיש לי היכולת להוציא את העגלה מהבוץ״

כרמליסט ירוק אמר:
מעניין תוך כמה זמן יגיעו הריאיונות של ״אני מאמין בעצמי שיש לי היכולת להוציא את העגלה מהבוץ״

אחרי ההכחשות שהעגלה בבוץ זה יגיע. מחזור 7-8.

Shocking4U אמר:
נגד בית״ר דגו טען במסיבת עיתונאים לאחר המשחק שבית״ר הפתיעו אותו והוא ציפה שהם יפתחו בצורה שונה

נגד שריף במסיבת עיתונאים לאחר המשחק דגו טען ששריף הפתיעו אותו והוא ציפה שהם ישחקו בצורה שונה

צריך להיות הוגן ולהגיד שקשה להעריך דברים כאלה במשחק רשמי שלישי של היריבות בעונה.

בית"ר לא שיחקה במערך שפתחה מולנו בכל משחקי ההכנה. שריף שיחקה בצורה שונה לחלוטין במשחקים מול פארול, ולמה שמישהו יצפה שקבוצה תבחר להסתגר בצורה כזו דווקא במשחק הבית שלה?

ככל שקבוצות משחקות יותר, ככה היכולת ליצור הפתעות בצורה הזו יורדת. וגם הכיוון הזה של להפתיע הוא סיכון לא קטן אם הקבוצה לא מוכנה מספיק (או פיירו מצליח לבעוט לכל מקום שהוא לא ישירות על השוער).

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

צריך להיות הוגן ולהגיד שקשה להעריך דברים כאלה במשחק רשמי שלישי של היריבות בעונה.

בית"ר לא שיחקה במערך שפתחה מולנו בכל משחקי ההכנה. שריף שיחקה בצורה שונה לחלוטין במשחקים מול פארול, ולמה שמישהו יצפה שקבוצה תבחר להסתגר בצורה כזו דווקא במשחק הבית שלה?

ככל שקבוצות משחקות יותר, ככה היכולת ליצור הפתעות בצורה הזו יורדת. וגם הכיוון הזה של להפתיע הוא סיכון לא קטן אם הקבוצה לא מוכנה מספיק (או פיירו מצליח לבעוט לכל מקום שהוא לא ישירות על השוער).
לא צריך להיות גאון כדי להבין שביתר יפתחו נגדך עם חמישה בהגנה בהתחשב במי המאמן שלהם. פעם שמפתיעים אותך זה סבבה אבל יש טעם פסול בזה שמאמן יוצא ואומר אחרי כל משחק שהקבוצה השנייה הפתיעה אותו והם התכוננו למשהו אחר. זה אומר שמשהו בהכנה לקוי. שנה שעברה שיחקנו נגד קבוצות שבקושי עשו משחקי הכנה ועדיין האנליסטים הצליחו להשיג עליהם חומרים ולהתכונן בהתאם.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

לא צריך להיות גאון כדי להבין שביתר יפתחו נגדך עם חמישה בהגנה בהתחשב במי המאמן שלהם. פעם שמפתיעים אותך זה סבבה אבל יש טעם פסול בזה שמאמן יוצא ואומר אחרי כל משחק שהקבוצה השנייה הפתיעה אותו והם התכוננו למשהו אחר. זה אומר שמשהו בהכנה לקוי. שנה שעברה שיחקנו נגד קבוצות שבקושי עשו משחקי הכנה ועדיין האנליסטים הצליחו להשיג עליהם חומרים ולהתכונן בהתאם.

הקבוצות ששיחקו נגדנו שנה שעברה בפתיחת העונה לא עשו התאמות מיוחדות למשחקים נגדנו. בטח לא אולימפיאקוס והכוכב.
אם כבר, אנחנו אלה שעשינו התאמות והפתענו את אולימפיאקוס במערך של החמישה מאחור שלא שיחקנו בו כל כך לפני זה.

עשה טעות כשנכנס מתחת לאלונקה בשביל ניצן, בכללי הוא לא מתראיין טוב ונופל לפח של התקשורת לא מעט פעמים, מקווה בשבילו שהיום נעבור כדי שלא יגמרו אותו. בסך הכל עושה רושם של בן אדם נחמד מאוד

Jerry אמר:
עשה טעות כשנכנס מתחת לאלונקה בשביל ניצן, בכללי הוא לא מתראיין טוב ונופל לפח של התקשורת לא מעט פעמים, מקווה בשבילו שהיום נעבור כדי שלא יגמרו אותו. בסך הכל עושה רושם של בן אדם נחמד מאוד
חחחחח מה אתה רוצה שהוא יגיד אבל? שיש לו שוער חלש שהוא לא מאמין בו אבל ג'וש לא רוצה לבוא?

אם הוא לא עובר היום הכיסא שלו מתחיל לרעוד מבחינת הקהל

Shocking4U אמר:
אם הוא לא עובר היום הכיסא שלו מתחיל לרעוד מבחינת הקהל

הכיסא שלו רעד עוד לפני שהוא התיישב עליו

קשה לי לבוא בטענות אליו. הפקירו אותו בעמדת מגן שמאל, הפקירו אותו באמצע.

אי אפשר לבוא אליו בטענות, אני דווקא מאוד מופתע לטובה ממנו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה