The real Tsepo
תנו לו את הסרט
אני ממש בעדו אבל ניהול משחק הזוי ומבולגן. יאמר לזכותו שהסגל כרגע הזוי לא פחות ולא מאוזן
אני מאמין בו
אני מאמין בו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה באמת עומד לזכותו. אלברמן סידר לו סגל פשוט הזוי. מיליון קשרים התקפיים, מגן שמאלי אחד ו2 בלמים לגיטימיים. סגל מביךThe real Tsepo אמר:אני ממש בעדו אבל ניהול משחק הזוי ומבולגן. יאמר לזכותו שהסגל כרגע הזוי לא פחות ולא מאוזן
אני מאמין בו
לא הבנתי את הקטע שהוא עף על עצמו במסיבת עיתונאים שהם עבדו כל השבוע על התקפה באימונים. נראינו כמו כלום התקפית, התחלנו לאיים רק כשהוא התחיל לעשות בלאגן מטורף ולשחק עם 3 חלוצים, 2 שחקני כנף כמגנים וג׳אבר כחצי קשר חצי מגן ימני וגם אז היה צריך פוקס של ג׳אבר דקה 85 כדי שלא נודח. במשחק מסודר אנחנו לא מאיימים בשום צורה, המון הנעת כדור לא תכליתית ולא מסכנת. הגנתית אנחנו בדיחה אבל זה כבר היה עוד לפני תקופתו.רק מכבי אמר:צר לי,
זה ניצחון למרות דגו, ולא בגלל דגו.
מערך לא נכון, הרכב בעייתי, ניהול משחק לא מספיק טוב.
גרם המון בלאגן במשחק, בדקות רבות אף שחקן לא הבין מה אמור להיות על הדשא.
נהנה מהמון מזל.
מקווה שהוא ילמד מהר תוך כדי תנועה, כי זה נראה שהוא ממש לוקה בחסר בהכנה למשחקים.
משחק 4 רצוף שנקלענו לפיגור במחצית הראשונה.
ברור שהוא היה ממשיך, אין על זה ספק בכלל.Apoc אמר:מברוק
יש לו הרבה מזל עם הכדור שם שהפציצו למשקוף וכמעט פנימה
סך הכל זה לא גרוע כמו שחשבתי שזה יהיה עד כה אבל זה היה רע מאוד היום, בערך ברמה של הרבה משחקים שהיו לנו עונה שעברה
אם הוא היה עף פה הוא לדעתי היה ממשיך עדיין אבל בכל זאת, הרבה תחת והרבה מזל
Apoc אמר:ראו את החוסר ניסיון שלו אתמול
הוא צובר ניסיון על חשבוננו כמו איזה ג'וניור בחברת הייטק שיכולה להרשות לעצמה
הבעיה העיקרית שבמקום לתת לג'וניור כמה שיותר כלים ולתת לו גישה לChatGPT אומרים לו חביבי, קח דף ועט ותתחיל לכתוב קוד, גם את המחשב לקחנו לךHulk אמר:Apoc אמר:ראו את החוסר ניסיון שלו אתמול
שיצבור את החוסר ניסיון על חשבוננו אין לי בעיה זה לא שהיה מאמן מוכח שריאלי להביא אז עדיף לבנות אחד שמאמינים פה.
מי מבטיח לנו שפאפושן למשל שהוא זר ולקח אליפות עם קש של פולין יסתדר במדינה זרה במועדון עם קהל עצום ולחץ חולה?
הגענו למצב שחייב להמר בנתיים ההימור נראה מושכל.
שוער עולה אמר:צריך הרבה אומץ כדי להוציא את חזיזה, רפאלוב וסבע במשחק בית מכריע באירופה ולהכניס במקומם צעירים חסרי ניסיון
ההרכב לא היה מאוזן, אין לנו כרגע אפשרות להרכב מאוזן. איך ציפיתם לסדר על המגרש?
אנשים שכחו כמה מפוזרת ומבולגנת הקבוצה היתה בחצני השני של העונה שעברה
ועוד היה לנו את פאני ואצילי
בזה אני איתך מפקירים אותו עם הסגל.KevinDurant אמר:הבעיה העיקרית שבמקום לתת לג'וניור כמה שיותר כלים ולתת לו גישה לChatGPT אומרים לו חביבי, קח דף ועט ותתחיל לכתוב קוד, גם את המחשב לקחנו לךHulk אמר:Apoc אמר:ראו את החוסר ניסיון שלו אתמול
שיצבור את החוסר ניסיון על חשבוננו אין לי בעיה זה לא שהיה מאמן מוכח שריאלי להביא אז עדיף לבנות אחד שמאמינים פה.
מי מבטיח לנו שפאפושן למשל שהוא זר ולקח אליפות עם קש של פולין יסתדר במדינה זרה במועדון עם קהל עצום ולחץ חולה?
הגענו למצב שחייב להמר בנתיים ההימור נראה מושכל.
KevinDurant אמר:ברור שהוא היה ממשיך, אין על זה ספק בכלל.Apoc אמר:מברוק
יש לו הרבה מזל עם הכדור שם שהפציצו למשקוף וכמעט פנימה
סך הכל זה לא גרוע כמו שחשבתי שזה יהיה עד כה אבל זה היה רע מאוד היום, בערך ברמה של הרבה משחקים שהיו לנו עונה שעברה
אם הוא היה עף פה הוא לדעתי היה ממשיך עדיין אבל בכל זאת, הרבה תחת והרבה מזל
אני פה עם ג'ודו, שמו אותו בסיטואציה לא פשוטה בכלל מלכתחילה, המשיכו בלהחליש לו את הסגל בכל מקום במגרש ועוד אח''כ הוא היה צריך לאלתר עם החיסור של קורנו נגד יריבה כזאת מציקה.
לדעתי היה לו הרבה יותר נוח לקבל יריבה "קשה" בסיבוב הזה ולשחק הגנתי ונסוג ולצאת למתפרצות ומקסימום לצאת עם המחמאות.
אני רק אגיד שאני מבין את ההרכב, אני מבין כל חילוף לגופו ואני רואה ששחקנים לא בכושר ל90 דק' אבל הוא חייב לבנות את המשחק יותר טוב למצב שבדקות הסיום יהיו עוד שחקנים "בכירים" על המגרש, זה קרה גם במשחק הקודם ולדעתי זה נובע בעיקר מזה שהרבה שחקנים לא בשיא הכושר והיכולת שלהם כרגע אבל אי אפשר לסיים משחק בלי חזיזה, סבע, רפאלוב והפעם גם קורנו ובגלל זה הכל היה נראה ככה והיה מבולגן.
בסך הכל למרות כל הקשיים והרגליים שאלברמן שם לו כל הדרך הוא עד כה מבחינת התוצאות עושה כל מה שצריך לעשות.
שוער עולה אמר:חזיזה היה השחקן הטוב במגרש עד שהוא התעייף
מה שדגו עשה אתמול, בכר עשה במשך חצי עונה
דגו בסך הכל מחקה את בכר