• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Greenfromluxembourg אמר:
אחלה מסאי. הרכב טוב, הכנה טובה, אפשר להתדיין על החילופים.
רוצים להשוות לבכר? גם לו היו משחקים שהוא נרדם על הקווים או עשה חילופים מוזרים. אבל קל להאשים את המאמן הצעיר. בנתיים אנחנו מנצחים ומתקדמים.

מסכים.
לגבי החילופים, לא חשוב שהיה לו ממש מה לעשות שהיה משנה את המשחק שלנו משמעותית. התקפית, אני הייתי מעדיף את שיבלי עם הדריבל, אבל אני יכול להבין למה הוא סומך יותר הגנתית על שחקן פיזי כמו סוף. את דין הוא לא יכול היה שלא להכניס ואם הוא לא היה מכניס, היו מבקרים אותו על זה. משם, הקבוצה נסוגה אחורה וחילופים היו עוזרים יותר אולי מבחינת הרעננות, אבל גם כאן, אפשר להבין למה הוא סמך יותר על השחקנים שהיו על המגרש. הוא חייב לקבל רכש.

הדבר המעודד הוא שבפעם הראשונה הרגשתי שהקבוצה הגיעה ממש מוכנה טקטית ועם תכנית משחק שעובדת. הוא הכין את הקבוצה טוב מאוד למשחק כאותי. עם קצת יותר ריכוז וחילופים יותר טובים יכולנו לשים את השלישי. בעיניי הכאוס בשלבים מסויימים היה קצת מסוכן מידי, אבל אני לא יכול להאשים מאמן שאין לו אשכרה אפילו לא אופציה אחת מהספסל לעבות את המרכז שדה ולהקשיח את המשחק.
לא יודע מה יהיה בהמשך, איך הוא יתפקד וינהל את כל העסק אבל בסהכ אני מרגיש שיש פה מאמן שיודע כדורגל

ההכנה הייתה יותר טובה הפעם ועדיין היו לנו שוב רווחים גדולים בחלק האחורי, במיוחד בהתחלת המשחק ויש לנו בעיה קשה של תיאום בנייחים וכדורי גובה. מקווה שישפרו אבל כל הכבוד על הניצחון בסך הכל.

עד עכשיו מאוד מבסוט עליו ומפתיע לטובה, מבחינתי אם יגיע לפלייאוף מול יאנג בויז יש לו ציון 9 במוקדמות.

הפעם היתה לו הכנה טובה למשחק, היריבה לא הפתיעה אותו וסך הכל תוכנית המשחק שלו עבדה. גם החילופים היו סבירים, במיוחד בהתחשב באופציות על הספסל (תביאו רכש כבר יא נבלות).
בצד השלילי, עדיין יש בעיות בהגנה, אנחנו מאוד פריכים.

ההרכב היה טוב
החילופים החלישו משמעותית את הקבוצה . אפשר להגיד ''סגל לא מספיק טוב'' וכו', אני לא קונה את זה
היה צריך להכניס שחקנים שמסוגלים להחזיק כדור. שיבלי וחג'ג' היו תורמים יותר מפודגוארנו ודוד

סבע ופיירו שפכו לאגר והיו צריכים לצאת קודם.
זה העמיס עוד יותר על ג'אבר ומוחמד.

שוער עולה אמר:
ההרכב היה טוב
החילופים החלישו משמעותית את הקבוצה . אפשר להגיד ''סגל לא מספיק טוב'' וכו', אני לא קונה את זה
היה צריך להכניס שחקנים שמסוגלים להחזיק כדור. שיבלי וחג'ג' היו תורמים יותר מפודגוארנו ודוד
די נו איזה חג'ג' בחייאת

שוער עולה אמר:
ההרכב היה טוב

מבין את מה שאתה אומר ואפילו נוטה לחשוב כמוך, אבל קשה לי להיות נחרץ.
אם שיבלי היה מפסיד מאבקים בחצי שלנו כשהקבוצה כולה נסוגה אחורה וניסתה לשמור על התוצאה, היו כותשים את דגו על זה. סוף הוא מניה הגנתית בטוחה יותר.
אני חושב שדגו גם היה סופג ביקורות קשות (ובצדק) אם לא היה מעלה את דין כשהקבוצה ניסתה להוציא התקפות מעבר על שטחים גדולים. העניין הוא שדין פשוט היה רע.

למעשה, אני מאמין שדגו ימשיך לספוג ביקורות על החילופים בכל משחק, לפחות עד שיקבל רכש ראוי.
הוא תקוע בלי אפשרויות לחזק את ההגנה והקישור בכלל ובאגפים יש לו רק אופציות שהן עדיין בגדר סיכון גבוה.
מול שריף הוא העלה את הצעירים שהביאו לו ניצחון ואמרו שהחילופים היו הימור מסוכן מדי ויצרו כאוס במשחק ומנגד, במשחק אתמול, הוא ספג ביקורות על זה שעשה חילופים "שמרניים" שנועדו לשמור על המבנה ההגנתי והתוצאה.
כלומר, הוא תקוע במלכוד - אם הוא נותן קרדיט לצעירים, הוא לוקח סיכון גבוה, ואם הוא לא עושה את זה, אין לו באמת שחקנים "מוכחים" להעלות מהספסל, מלבד בעמדות הקשר ההתקפי והחלוץ.

כרגע דגו מראה שיש לו יותר תחת מכדורגל,
גם במשחק אתמול הקבוצה לא נראתה מאומנת,
אני מקווה מאוד שאני אוכל פה את הכובע אישית, אבל הנצחונות שלנו עד היום נראו יותר בזכות מזל או יכולת אישית של שחקנים מאשר בזכותנו.
עדיין לא ראיתי תצוגת כדורגל נאה מהקבוצה העונה

אצבעוני אמר:
כרגע דגו מראה שיש לו יותר תחת מכדורגל,
גם במשחק אתמול הקבוצה לא נראתה מאומנת,
אני מקווה מאוד שאני אוכל פה את הכובע אישית, אבל הנצחונות שלנו עד היום נראו יותר בזכות מזל או יכולת אישית של שחקנים מאשר בזכותנו.
עדיין לא ראיתי תצוגת כדורגל נאה מהקבוצה העונה

אתה צודק, אבל בחצי הראשון לפחות היה נראה קצת טוב שיש הרכב ושיטה ברורה, החילופים שלו משום מה עושים הרבה מאוד בלאגן. אבל בעיקר מחליפים שמשום מה מוכיחים את עצמם, גם דין דוד וגם רפאלוב נכנסו כמו פרימדונות
סוף היחיד שעלה טוב

ברור שיש לו ליקויים והקבוצה לא מושלמת, אבל בסך הכול עושה עבודה טובה מאוד עד עכשיו ובכלל נראה מצוין גם בשאר האספקטים שהם לא טקטיים, כמו ההתנהלות מול הכוכבים, ראיונות בתקשורת, ואפילו משתף צעירים דבר של היה קיים אצל בכר ופגע בנו לטווח הארוך.

שוב החילופים לא תרמו כלום
5 חילופים ואפס השפעה על המשחק מלבד הגול של דוד
זה מרגיש שהוא בא עם חילופים מהבית
אני מאוד מודאג מניהול המשחק שלו

הלוואי שלחילופים רק הייתה אפס השפעה. זה היה יותר גרוע - חילופים מזיקים וחסרי היגיון.
פירק את הקישור באמצע, לא החליף שחקן גמור כמו פיירו שזחל מדקה 75. הגול הגיע ישירות מהחור שיצר.

אני לא מצליח להבין רק מה הטענות שלכם לגבי הקישור
אם ג'אבר ועלי גמורים ורוצים לתת להם מנוחה מה רציתם בדיוק שהוא יעשה אחרת?

אין מה לעשות וככה זה גם יהיה בפלייאוף, זה מה שקורה שלא מתכוננים נכון מבחינת רכש

itaybenji אמר:
אני לא מצליח להבין רק מה הטענות שלכם לגבי הקישור
אם ג'אבר ועלי גמורים ורוצים לתת להם מנוחה מה רציתם בדיוק שהוא יעשה אחרת?

אין מה לעשות וככה זה גם יהיה בפלייאוף, זה מה שקורה שלא מתכוננים נכון מבחינת רכש

שלא יכניס את רפאלוב להעמיד פנים שהוא קשר אחורי. שיכניס שחקנים בחלק הקדמי שיכולים להחזיק כדור כדי להוריד עומס.

רצה להוציא את ג'אבר? אז שיכניס את גוני או אפילו את זרגרי. העיקר שיהיה שם גוף שמסוגל לעשות מינימום פוזה של לחץ.

החילוף הגאוני שלו עשה את איתמר ניצן איש המשחק

החילופים לא היו מספיק טובים ויחד עם אובדן המשמעת הטקטית במחצית השנייה, זה היה נראה רע. חבל, כי זה גרר עוד ספיגה.
ולצד זאת, הקבוצה נראית יותר טוב ממשחק למשחק, במחצית הראשונה ראינו כדורגל מעולה (ושלו, לא של בכר) וכרגע, הוא מביא את התוצאות (עם סגל מוחלש, בלי רכש משמעותי במקום, ואחרי הכנה לקויה בגלל נסיבות חיצוניות). אני יוצא מאד מרוצה מהמשחק היום.

חילופים גרועים שכנראה הגיעו מהבית ללא קשר למה שקורה על המגרש.
עדיין יש בעיות בהגנה, עדיין יש הרבה דקות מתות במשחק שלנו.

בצד החיובי ההכנה היתה טובה, משחק ההתקפה השתפר.

קשה לי להאשים אותו בחילופים כשהברירה שלו בניהול משחק בקישור ובהגנה זה שתי אופציות גרועות:
או להשאיר את עלי וג'אבר ולסחוט אותם (גאבר היה גמור ועלי מוצהב) או לאבד את האמצע לגמרי. תאמת אני חושב שהוא עשה בחירה נכונה, מעדיף לאבד את האמצע בשלב הזה של המשחק גם אם זה אומר משחק קשה לצפייה מאשר לסכן את גאבר/עלי. החילוף של דין היה חד משמעית מהבית, אני הייתי שמח לראות את שוראנוב נכנס על חשבון פיירו במקום החילוף של חלאיילי

החילופים היו גרועים לא מבין מה אתם מצדיקים את זה. להכניס את רפאלוב על ג׳אבר? רפאלוב היה נראה שבקושי מסוגל או רוצה לזוז. היה ברור שבדקות האלה דווקא היה חסר מהירות בחלק הקדמי ולא עוד קשר התקפי איטי שרוצה כדור לרגל ולא עושה הגנה. מה זה המחיקה המוזרה הזאת של שוראנוב? הבן אדם הבקיע בכל משחק ששיחק ולא עולה כמחליף כמעט אף פעם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה