• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כל הביקורת עליו נכונה אבל מי שעשה טעות זה מי שהביא אותו ולא מאמן זר
אי אפשר לצפות למוצר המוגמר איתו מהעונה הראשונה

itaybenji אמר:

גם המאמנים הזרים שיכלת להביא לא היו מוצר מוגמר.
מאמן שעשה קמפיינים באלופות ובפורמה טובה לא יבוא לפה.
האופציה היא זר חסר ניסיון או זר שבא לפה בחצי פנסיה סטייל רוטן.

ניהול משחק רק ולדעתי גם הכנה לא טובה כל כך. לא היה מקום לשחק עם שלושה בלמים ולהמשיך לשחק ככה. חילופים מאוחרים, פיירו לא קשור לענף ומשלים 90 דקות קבוע.

Hulk אמר:
itaybenji אמר:

זה לא שחור ולבן אין פה רק שתי אפשרויות של או מאמן שעונה שעברה אימן קבוצת נוער או מאמן שלקח אליפויות והגיע לצ'מפיונס

ראינו שאלברמן רצה להביא מאמן זר וכנראה יענקל'ה לא שחרר לו מספיק בשביל זה ועל זה אנחנו משלמים עכשיו

ואגב אני לא מתנגד לדגו, פשוט חושב שאין מה לעשות, הוא הולך להתגלח פה על חשבון הקבוצה ואין איך להמנע מזה, מקווה שמה שרואים בו יענקל'ה אלברמן ושות' באמת יתממש

itaybenji אמר:
Hulk אמר:
itaybenji אמר:

זה לא שחור ולבן אין פה רק שתי אפשרויות של או מאמן שעונה שעברה אימן קבוצת נוער או מאמן שלקח אליפויות והגיע לצ'מפיונס

ראינו שאלברמן רצה להביא מאמן זר וכנראה יענקל'ה לא שחרר לו מספיק בשביל זה ועל זה אנחנו משלמים עכשיו

ואגב אני לא מתנגד לדגו, פשוט חושב שאין מה לעשות, הוא הולך להתגלח פה על חשבון הקבוצה ואין איך להמנע מזה, מקווה שמה שרואים בו יענקל'ה אלברמן ושות' באמת יתממש
"רואים בו"
רואים צ'ק של 150 אלף במקום 750 אלף, פשוט מאוד

לא יודע למה מזכיר לי מאוד את אלישע בסגנון המשחק. רע מאוד, עולה פחדני מאוד בבית כמעט נראה שלא מאמין בקבוצה.
משחק ההגנה היה יותר חוסר רצון של ההתקפה שלהם. לא רואה בו כלום כרגע.

ניהול משחק רע. חילופים מאוחרים. חוסר הבנה בסיסי בזה שקבוצת כדורגל צריכה מהירות בחלק הקדמי. גם לא הפסיק לדבר על זה שבאנו לשחק אמיץ כשבפועל היה ברור שהוא קונה תיקו מסביבות דקה 60

פחדן ועציץ. כל מה שראינו גם מול סלובן קרה שוב אחד לאחד.

דוגמה למאמן טוב: המאמן השוויצרי ראה שאנחנו מפוררים את ההגנה שלו בהנעה מהאמצע ב20 הדקות הראשונות. הגיב ושלח את הקבוצה שלו למנוע את הכדור ממוחמד וסבע. השאיר אותנו לנהל משחק בין סק, שון ואיתמר ניצן.

דוגמה לעציץ: ספרתי 10 מקרים במחצית הראשונה שאנחנו נתקעים בכדור שוער ואין לניצן ושוןגו מושג איך להתחיל התקפה.
תגובתו של מסאי היקר? לבהות בעולם בעיניי עגל ולשלוח את ניצן לעשות את החרא הזה 40 פעם במחצית השנייה ועוד להוסיף על זה מסירות קוורטרבק של סק בערך 4 מטר מעל הראש של השחקנים המיועדים.

ניהול משחק פשוט ביזיוני. אפס תגובה ליריבה, חילופים סופר מאוחרים למרות שהקבוצה לא תפקדה, בלאגן במגרש (כמה פעמים קורנו נופף שם בידיים להגנה להתעורר ולהפסיק בהנעת כדור שבלונית).

פשוט נזק מהלך, אין מילה אחרת.

והדובדבן שבקצפת: "לא רצינו להתאבד על המשחק יותר מדי". החלטה מבריקה, באמת עדיף לנו להעביר את ההכרעה לשוויץ.

היה מביך בקטע קיצוני לראות את המחצית השנייה שלנו.

סליחה אבל אין לו מושג... לא שהציפיות ממנו היו בשמיים, כן? אבל אנחנו נאלצים לשלם שכר לימוד על מאמן צעיר שכשל בכל מקום שהיה בו ועומד פעם ראשונה תחת לחץ של צאמפיונס בסמי עופר מלא והמועדון פשוט לא יכול להרשות לעצמו את זה כשכל כך הרבה כסף, יוקרה וכבוד עומדים על הפרק. יש מצב אלברמן וההנהלה יאכלו את הלב שהם לא השקיעו קצת יותר כסף בלהביא מאמן זר שהיה עושה שלב בתים ומכניס המון כסף למועדון ממסאי שכנראה, בתקווה שלא, יודח נגיעה משלב הבתים.

אני באמת מתפלל שהוא ייצא מההלם קרב ולפחות ינסה כי אני מחבב אותו, אבל לא בטוח שהוא מתאים כרגע להיות פה מאמן

לא הבנתי איפה הטענה שלו שהוא חזר עלייה אלף פעם שהיינו אמיצים מתיישבת עם העובדה שהוא בעצמו הודעה שהוא לא רצה ״להתאבד על המשחק״. זה הרגיש מסביבות דקה 60+ שהוא קונה בכיף תיקו וגם החילופים שלו הרגישו כאלה. לדעתי במיוחד כשאנחנו תוקפים לצפוני מחצית שנייה היה מקום להעז הרבה יותר ולנסות להשיג מקדמה כלשהי לקראת הגומלין. לנצח אותם בבית שלהם יהיה משימה קשה מאוד שאני חושב שגדולה על המאמן הזה ועל הקבוצה הזאת.

בלי קשר גם ניהול המשחק היה לוקה בחסר, חילופים מאוחרים ולא הגיב נכון למשחק בכלל.

מאמן חסר מעוף וחסר ביצים.
אולי לליגה זה יספיק נגד כל המימרים למיניהם אבל הוא ממש לא לרמות הגבוהות, לפחות לא בינתיים.

Smile אמר:
מאמן חסר מעוף וחסר ביצים.
אולי לליגה זה יספיק נגד כל המימרים למיניהם אבל הוא ממש לא לרמות הגבוהות, לפחות לא בינתיים.
דווקא לדעתי יש יותר סיכוי שזה יתאים לאירופה מאשר לליגה ( לא לצ׳מפיונס אבל). אני מאוד חושש לגבי איך שנתמודד באופן שבועי עם קבוצות שבאות ומצופפות זה נראה שהקבוצה מאוד מתקשה לפצח הגנות נסוגות

Judokan אמר:
פחדן ועציץ. כל מה שראינו גם מול סלובן קרה שוב אחד לאחד.

דוגמה למאמן טוב: המאמן השוויצרי ראה שאנחנו מפוררים את ההגנה שלו בהנעה מהאמצע ב20 הדקות הראשונות. הגיב ושלח את הקבוצה שלו למנוע את הכדור ממוחמד וסבע. השאיר אותנו לנהל משחק בין סק, שון ואיתמר ניצן.

דוגמה לעציץ: ספרתי 10 מקרים במחצית הראשונה שאנחנו נתקעים בכדור שוער ואין לניצן ושוןגו מושג איך להתחיל התקפה.
תגובתו של מסאי היקר? לבהות בעולם בעיניי עגל ולשלוח את ניצן לעשות את החרא הזה 40 פעם במחצית השנייה ועוד להוסיף על זה מסירות קוורטרבק של סק בערך 4 מטר מעל הראש של השחקנים המיועדים.

ניהול משחק פשוט ביזיוני. אפס תגובה ליריבה, חילופים סופר מאוחרים למרות שהקבוצה לא תפקדה, בלאגן במגרש (כמה פעמים קורנו נופף שם בידיים להגנה להתעורר ולהפסיק בהנעת כדור שבלונית).

פשוט נזק מהלך, אין מילה אחרת.

והדובדבן שבקצפת: "לא רצינו להתאבד על המשחק יותר מדי". החלטה מבריקה, באמת עדיף לנו להעביר את ההכרעה לשוויץ.

היה מביך בקטע קיצוני לראות את המחצית השנייה שלנו.

מדויק.
זה מדהים איך כולנו ראינו מה קרה החל מדקה 20 וכל כך הרבה משתמשים הגיבו על זה, ודגו לא התאפס.

שמעו זה המבחן האמיתי הראשון ואפשר לראות כמה החוסר נסיון עולה לנו ביוקר. ואת זה עוד אני יכול להבין.

מה שאני לא מוכן לקבל זה את הגניבת דעת על ״אומץ״ ואת ההססנות המוגזמת שהייתה. אם הוא באמת למד מבכר דברים כמו שאומרים הוא כנראה פספס את שיעור מס׳1 - מכבי לא קבוצה של לשחק מבוקר או זהיר, בטח לא בבית. וזה גם לא מתאים לשחקנים שלנו.

על מה בדיוק עבדו בהכנה מבחינה התקפית ?

ואגב, כפרה על סק ומוחמד. הוא חייב להם הרבה על שהחזיקו אותנו בחיים מול הגורילות שלהם. היה להם משחק ממש טוב.

בגומלין, הוא יצטרך להתכונן הרבה יותר טוב, זה נראה שהם ידעו עלינו כל-כך הרבה ואנחנו כרגיל שמחנו על יכולת אישית ומזל. בגומלין זה לא ילך. אם יבוא לשם בגישה דומה לא רק שלא נעבור זה עלול להגמר בטעם רע..

תיאוריה אישית שלי.
הוא שיחק מהרגע הראשון על תיקו כדי שיהיה חייב לעשות אול-אין במשחק בשווייץ.
הוא מאמן חלש מאוד עם סט כלים דל מאוד ויכולת ניהול משחק שלא קיימת, ולכן הוא בוחר בדרך הקלה של לזרוק את כל הכלים ההתקפיים ולקוות לטוב.
בכל המשחקים שהיו מתחילת העונה לא ראיתי פעם אחת שהקבוצה עשתה הכנה ליריבה מבחינת מערך ושיטת משחק.
הוא לא מסוגל לשנות מערך תוך כדי והבעיה היא שהוא מוקף בחסרי מושג ככה שגם אין מישהו שיוכל לעזור לו.
יש 'מאמן' לשחקני הגנה? ההגנה מתחילת העונה לא בעניינים ואנחנו שווים גול אחד למשחק, שון גולדברג פתח את העונה מזעזע ונראה שחוץ מסק כולם מבוהלים.
יש 'אחראי' למצבים נייחים? לא רק שאנחנו לא בכיוון מבחינת מצבים נייחים בהתקפה, אנחנו גם לא יודעים להתמודד עם מצבים נייחים בהגנה.
הלוואי שזה ישתנה אבל נראה שאנחנו בדרך לעונה שתהיה בנוייה ברובה על מצבי רוח ויכולת אישית של שחקני ההתקפה שלנו.

dsgreen4 אמר:
תיאוריה אישית שלי.
הוא שיחק מהרגע הראשון על תיקו כדי שיהיה חייב לעשות אול-אין במשחק בשווייץ.
הוא מאמן חלש מאוד עם סט כלים דל מאוד ויכולת ניהול משחק שלא קיימת, ולכן הוא בוחר בדרך הקלה של לזרוק את כל הכלים ההתקפיים ולקוות לטוב.
בכל המשחקים שהיו מתחילת העונה לא ראיתי פעם אחת שהקבוצה עשתה הכנה ליריבה מבחינת מערך ושיטת משחק.
הוא לא מסוגל לשנות מערך תוך כדי והבעיה היא שהוא מוקף בחסרי מושג ככה שגם אין מישהו שיוכל לעזור לו.
יש 'מאמן' לשחקני הגנה? ההגנה מתחילת העונה לא בעניינים ואנחנו שווים גול אחד למשחק, שון גולדברג פתח את העונה מזעזע ונראה שחוץ מסק כולם מבוהלים.
יש 'אחראי' למצבים נייחים? לא רק שאנחנו לא בכיוון מבחינת מצבים נייחים בהתקפה, אנחנו גם לא יודעים להתמודד עם מצבים נייחים בהגנה.
הלוואי שזה ישתנה אבל נראה שאנחנו בדרך לעונה שתהיה בנוייה ברובה על מצבי רוח ויכולת אישית של שחקני ההתקפה שלנו.
האחראי זה זילפה המאמן שוערים. אני מסכים שיש ירידה משמעותית באיכות של הנייחים. זה מדאיג

כל צוות האימון שלנו ירד בשתי רמות בהשוואה לעונה שעברה.

עם מאמן טוב יותר היינו מנצחים אתמול.

הטענות הן לא לדגו אלא למי שמינה אותו
כי "מאמן זר זה יקר".

לא מבין מה נופלים עליו פה, משחק ההגנה שלנו היה טוב, רואים שהוא שהקבוצה הגיעה מוכנה.
כן זה טבעי שהוא יפחד להתאבד במשחק הראשון, ברור שהסיכויים לרעתנו אבל המשחק בחוץ ממש לא לפרוטוקול.
הביקורות היחידה שלי אליו זה הפחד מלשנות אתמול ושהוא קפא אחרי השינוי הטקטי של ויקי וזה טבעי עם כל הלחץ שיש עליו.

יש הרבה דברים נכונים להגיד, אבל אתם זוכרים ששיחקנו נגד יאנג בויז כן?
תאשימו את מי שצריך להאשים - את אלה שהחליטו שפיירו זה חלוץ ראוי במקום לחפש להתחזק באיזה שחקן על בעמדה הזאת.
את אלה שחשבו שזה הגיוני להביא קשר אמצע עם משקל עודף, שלא יכול לשחק בפלייאוף.
את אלה שחשבו שזה הגיוני להגיע לסוף אוגוסט בלי שום מגן שמאלי נורמלי.
את אלה שחשבו שזה הגיוני למכור חצי סגל במחירי רצפה ואז לשלם על קשר אמצע לא רצוי, 1.2 מיליון יורו.
את אלה שחשבו שזה הגיוני להיות בפלייאוף ליגת האלופות עם איתמר ניצן בשער.

שימו אתמול קשר ברמה ליד עלי, וחלוץ עם פיזיות שיש לו קשר לכדורגל, וכל המשחק היה נראה שונה.

עכשיו אנחנו מקבלים את כל מה שאמרנו כשמינו את דגו למאמן.
קצת חריקות ומתחיל העליהום בתקשורת והכל מתהפך עליו.
עד עכשיו נהנה מהרבה מזל- תזכרו מה היה בסוף המשחק נגד שריף- היינו צריכים שער והקבוצה הייתה בדאון טוטלי. השער של ג'אבר שחרר לחץ מטורף אבל סיימנו את המשחק עם שיבלי וג'אבר מגינים.

אתמול לא ידע מה לעשות אחרי ההתאמות של השוויצרים, חילופים מאוחרים, בלבולי מח במסעת העיתונאים ומקבל את כל האהרונוביצים, רדיו חיפה וכו על הראש

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה