ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
itaybenji אמר:Apoc אמר:itaybenji אמר:הוא ממש לא חף מטעויות אבל להגיד שזה מאה אחוז אשמתו זה הגזמה קיצונית
כל השערים נכבשו על האגפים הלא קיימים הגנתית שלנו ולכן זה מאה אחוז באשמתו ואתה כנראה ראית משחק אחר.
ובלי קשר לזה יש לו בעיה קשה בניהול משחקים. הוא מחליש את הקבוצה עם החילופים שהוא עושה.
אני לא ראיתי משחק אחר, אפשר גם לדבר בצורה נעימה לא יקרה כלום
הגעת לפה בלי מגן שמאלי, הוא ניסה את מה שניסה ולא הלך, אתה בלי קשר אחורי טבעי, עם חלוץ שכבש עונה שעברה 9 גולים בליגה אאלט ושוער שבהלם שבגיל הזה הוא שומע את המנון הצ'מפיונס
דגו טעה, אבל אתה מאשים את הבן אדם הלא נכון
Apoc אמר:itaybenji אמר:Apoc אמר:כל השערים נכבשו על האגפים הלא קיימים הגנתית שלנו ולכן זה מאה אחוז באשמתו ואתה כנראה ראית משחק אחר.
ובלי קשר לזה יש לו בעיה קשה בניהול משחקים. הוא מחליש את הקבוצה עם החילופים שהוא עושה.
אני לא ראיתי משחק אחר, אפשר גם לדבר בצורה נעימה לא יקרה כלום
הגעת לפה בלי מגן שמאלי, הוא ניסה את מה שניסה ולא הלך, אתה בלי קשר אחורי טבעי, עם חלוץ שכבש עונה שעברה 9 גולים בליגה אאלט ושוער שבהלם שבגיל הזה הוא שומע את המנון הצ'מפיונס
תתחיל מלא לקרוא לאנשים שמביעים ביקורת עניינית על הצוות המקצועי אחוזי "טנטרום" ונראה איך נמשיך משם.
גם עונה שעברה שיחקנו עם חזיזה ככנף ימין וכנף שמאל וזה לא נראה ככה. הוא עשה DOUBLE DOWN כשעלה עם חלאילי וזה היה יותר מדי ועובדה שאמרו את זה פה גם לפני המשחק.
קשה להתעלם מהטעויות שלו. הוא אחראי במאת האחוזים על איך שנראינו היום כי לא רק שכל הגולים באו ישירות מהטעויות שלו, גם החוסר תגובה שלו וגם כשהוא כן הגיב גרמו לנו להראות רע עוד יותר.
itaybenji אמר:Apoc אמר:itaybenji אמר:אני לא ראיתי משחק אחר, אפשר גם לדבר בצורה נעימה לא יקרה כלום
תתחיל מלא לקרוא לאנשים שמביעים ביקורת עניינית על הצוות המקצועי אחוזי "טנטרום" ונראה איך נמשיך משם.
גם עונה שעברה שיחקנו עם חזיזה ככנף ימין וכנף שמאל וזה לא נראה ככה. הוא עשה DOUBLE DOWN כשעלה עם חלאילי וזה היה יותר מדי ועובדה שאמרו את זה פה גם לפני המשחק.
קשה להתעלם מהטעויות שלו. הוא אחראי במאת האחוזים על איך שנראינו היום כי לא רק שכל הגולים באו ישירות מהטעויות שלו, גם החוסר תגובה שלו וגם כשהוא כן הגיב גרמו לנו להראות רע עוד יותר.
אחי יש הבדל בין לדבר אישית למישהו ולבין בכלליות, אפילו לא באותו נושא, בכל מקרה שיח בוגר לא יצא מזה המשך שבוע טוב
dyarok אמר:כמו שכתבנו עם המינוי שלו- עכשיו יתחיל פסטיבל דגו ברשתות ובתקשורת החיפאית.
נראה איך המעטפת תתמודד..
אני גם חושבברק.י אמר:אני לא יודע איך תראה העונה, אבל נכון להיום, הביקורות כלפיו מוגזמות מאד.
KevinDurant אמר:אני גם חושבברק.י אמר:אני לא יודע איך תראה העונה, אבל נכון להיום, הביקורות כלפיו מוגזמות מאד.
איך הוא יעלה עם הרכב מאוזן אם אין לו סגל מאוזן? אם אין לו חילוף באמצע? אם אין לו מגן שמאלי טבעי בסגל?
עלה בהרכב טוב שהגיע למספיק מצבים להכריע את ההתמודדות ופעם אחר פעם כשל והחטיא
הוא גם אשם בטעויות אישיות וחוסר מזל גם בהגנה וגם בהתקפה?
KevinDurant אמר:אני גם חושבברק.י אמר:אני לא יודע איך תראה העונה, אבל נכון להיום, הביקורות כלפיו מוגזמות מאד.
איך הוא יעלה עם הרכב מאוזן אם אין לו סגל מאוזן? אם אין לו חילוף באמצע? אם אין לו מגן שמאלי טבעי בסגל?
hezildo אמר:KevinDurant אמר:אני גם חושבברק.י אמר:אני לא יודע איך תראה העונה, אבל נכון להיום, הביקורות כלפיו מוגזמות מאד.
הוא אשם בעיקר בזה שלא ניצחנו בבית.
במשחק הזה הבעיה היתה שהוא לא הבין מספיק מהר שאין לנו אגפים בהגנה, ההימור על חלאילי לא הצליח בהגנה.
ההתקפה היתה בסדר הפעם, לא אשמתו שפגענו בקורות.
hezildo אמר:KevinDurant אמר:אני גם חושבברק.י אמר:אני לא יודע איך תראה העונה, אבל נכון להיום, הביקורות כלפיו מוגזמות מאד.
הוא אשם בעיקר בזה שלא ניצחנו בבית.
במשחק הזה הבעיה היתה שהוא לא הבין מספיק מהר שאין לנו אגפים בהגנה, ההימור על חלאילי לא הצליח בהגנה.
ההתקפה היתה בסדר הפעם, לא אשמתו שפגענו בקורות.
עם כמה שזה יישמע מצחיק אני חושב שבשני המשחקים היינו עדיפים עליהם.ברק.י אמר:KevinDurant אמר:אני גם חושבברק.י אמר:אני לא יודע איך תראה העונה, אבל נכון להיום, הביקורות כלפיו מוגזמות מאד.
זה קודם כל על אלו שבנו לו את הסגל, אח"כ על השחקנים ואז עליו.
הוא עשה משחק טוב מול קבוצה עדיפה, הביא את השחקנים שלו להזדמנויות (שווה בדיקה, יתכן שזה המשחק עם הכי הרבה איומים שלנו לשער העונה) וסבל מחוסר מזל משווע.
אני בטוח שאם הוא היה עולה הגנתי יותר, היו שוב אומרים שהוא לא אמיץ ושזה לא הסגנון של מכבי חיפה.
ראינו את זה כבר במשחקים הקודמים בקמפיין - כשהוא משחק מבוקר מאשימים אותו בזה שהקבוצה לא התקפית כמו של ברק וכשהוא משחק התקפי אומרים שהוא הרפתקן ומופקר.
אני לא מסכים אתך.Apoc אמר:KevinDurant אמר:אני גם חושבברק.י אמר:אני לא יודע איך תראה העונה, אבל נכון להיום, הביקורות כלפיו מוגזמות מאד.
ההחלטה לעלות גם עם חלאילי כנף וגם עם חזיזה כנף ולא רק עם חזיזה כנף ועם קנדיל למשל או אפילו סונדגרן ימין ושימיץ' בלם שלישי, התבררה כהזייה מוחלטת.
כל הגולים וכל האלף חורים בהגנה שהיו במהלך המשחק היו נטו על זה וראו בצורה ברורה איך הם מנצלים את זה שאין לנו כנפיים הגנתיות בשני הצדדים ולא רק בצד אחד ואכלנו אותה פעם אחר פעם בצורה דיי חובבנית.
הבעיה הלא פחות גדולה זה הניהול משחק הכושל שלו, הוא בכל משחק מגיב מאוחר או לא מגיב בכלל, וכשכן מגיב מחליש את הקבוצה עוד יותר.
לעניות דעתי הוא אכן אשם בתצוגה אתמול וגם בזו בבית.
אפשר להגיד שמי שאשם זה מי שהביא אותו וכל מיני סיסמאות (שהן בהחלט נכונות) אבל זה לא משנה את העובדה שאם שופטים מקצועית הוא האשם המרכזי.
גם לקורנו אגב יש אשמה, הצהוב שלו היה הרסני והוא פשוט התעקש לקבל אותו.