ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:כאילו אני מרגיש הכי קל לבוא לדבר פה ולרדת על הקבוצה והכל אבל שבמקום ג'וש, באטו, נטע, פאני (אני לא מדבר על אצילי), זה מה שהגיע אז כבר קשה לי להתייחס לדברים כאלה.
שכל משחק אנחנו מקבלים גול הזוי בצורה קיצונית ומתחילים ב1,2-0 ליריב זה כבר לא רציני.
זה כבר מרגיש אינדיבידואלי מדי
אני גם חושב שהוא נכנס לסיטואציה בלתי אפשרית לכל מאמן ודפקו אותו לגמרי.
להיכנס לתפקיד המאמן במקום המאמן הכי גדול בהיסטוריה של הקבוצה ולאבד כל כך הרבה שחקני מפתח ולקבל כרגע לפחות כלום במקום, אי אפשר להצליח ככה
KevinDurant אמר:כאילו אני מרגיש הכי קל לבוא לדבר פה ולרדת על הקבוצה והכל אבל שבמקום ג'וש, באטו, נטע, פאני (אני לא מדבר על אצילי), זה מה שהגיע אז כבר קשה לי להתייחס לדברים כאלה.
שכל משחק אנחנו מקבלים גול הזוי בצורה קיצונית ומתחילים ב1,2-0 ליריב זה כבר לא רציני.
זה כבר מרגיש אינדיבידואלי מדי
אני גם חושב שהוא נכנס לסיטואציה בלתי אפשרית לכל מאמן ודפקו אותו לגמרי.
להיכנס לתפקיד המאמן במקום המאמן הכי גדול בהיסטוריה של הקבוצה ולאבד כל כך הרבה שחקני מפתח ולקבל כרגע לפחות כלום במקום, אי אפשר להצליח ככה
כובע קש אמר:לדעתי הוא הוא יסיים פה את העונה, בליגה החלשה שלנו הוא יסיים מקום שני/שלישי ויעזוב בסוף העונה
Apoc אמר:כובע קש אמר:לדעתי הוא הוא יסיים פה את העונה, בליגה החלשה שלנו הוא יסיים מקום שני/שלישי ויעזוב בסוף העונה
מכבי חיפה של העשור הרע, ואנחנו לגמרי המכבי חיפה הזאת עכשיו, מסיימת בדר"כ מקום 5
כובע קש אמר:Apoc אמר:כובע קש אמר:לדעתי הוא הוא יסיים פה את העונה, בליגה החלשה שלנו הוא יסיים מקום שני/שלישי ויעזוב בסוף העונה
בליגה האיכות של הסגל תעשה את העבודה
כובע קש אמר:Apoc אמר:כובע קש אמר:לדעתי הוא הוא יסיים פה את העונה, בליגה החלשה שלנו הוא יסיים מקום שני/שלישי ויעזוב בסוף העונה
בליגה האיכות של הסגל תעשה את העבודה
Apoc אמר:הכיסא לא ירעד על אירופה לצערי
הוא ירעד רק אחרי שתגמר גם העונה בליגה
וזה לא שאלברמן יביא מישהו טוב יותר אחר כך, בן אדם שממנה את דגו זה לא בן אדם שאפשר לסמוך עליו יותר, הוא איבד את זה באותו הרגע.
צריך לקדם איכשהו את ההפרדות מאלברמן בשביל לנסות להציל את העונה הבאה.