• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
dyarok אמר:
DelPiero אמר:
אם יפסיד לסכנין בבית זה כבר יהיה בלתי אפשרי למשוך את זה הרבה

וזה לחלוטין אופציה ריאלית

אני מאמין שאת סכנין נעבור איכשהו,
אבל אחרי זה יש רצף של נתניה, יוונים, ב"ש, פגרת נבחרת, צהבת, ויאריאל, ביתר.
אני בספק גדול אם הוא שורד את הרצף הזה, כשנדשדש במרכז טבלה/תחתית ועם 2-3 הפסדים באירופה.

לא יפוטר לפני סוף שלב הבתים באירופה

איפה ג'ודוקאן שיתערב איתך גם על זה?

חחחח חסר מושג
מעניין אותי אם האגו יתן להם לפטר אותו או לא

Shocking4U אמר:
dyarok אמר:
DelPiero אמר:

אני מאמין שאת סכנין נעבור איכשהו,
אבל אחרי זה יש רצף של נתניה, יוונים, ב"ש, פגרת נבחרת, צהבת, ויאריאל, ביתר.
אני בספק גדול אם הוא שורד את הרצף הזה, כשנדשדש במרכז טבלה/תחתית ועם 2-3 הפסדים באירופה.

לא יפוטר לפני סוף שלב הבתים באירופה

באמת? הפסד ליוונים, תבוסה מול ויאריאל, הפסד לנתניה, לא יותר מתיקו מול ביתר וב"ש הפסד משפיל נגד הצהבת = 0 נק' בתום סיבוב באירופית, 7 נק' בליגה אחרי מחזור 6 והוא מפוטר...

פגרת נבחרות הבאה זה באמצע אוקטובר. הזדמנות טובה אם ירצו להחליף.

ירוק זה אני אמר:
DelPiero אמר:

העתיד שלונלא צריך להיקבע לפי משחק או תוצאה אחת, הוא צריך להיקבע לפי דרך ואיך שהקבוצה נראיך תחתיו לעומת הפוטנציאל שלה. והוא לא מוציא מזה כמעט כלום.

לצערי, אני לא מסכים איתך שהוא יפוטר אם יפסיד לסכנין. אחרי הצלחות, שחר לא ממהר לעשות שינויים כאלה מהר, זה לא התקופה של לוזון שהיה עליו לחץ של שנים לא טובות.
אבל הלוואי ואני טועה

התכוונתי באי אפשר יהיה למשוך את זה הרבה שזה יתחיל את הדיבורים מסביב ועוד כמה תוצאות לא טובות וכבר יהיה קשה לעמוד בלחץ מסביב והם אולי ישתכנעו שצריך לפטר..

אבל אין לדעת איתם, הם מקבלים החלטות כאילו הם גר בכוכב לכת אחר

״נבוא עם הפנים למטה, קצת יותר צנועים מול סכנין״

נבוא מול סכנין בבית שלנו עם הפנים למטה וצנועים הבנתם? זה המנטליות שהמאמן שלנו משדר. אני אמרתי כבר במינוי מה זה משדר לשחקנים, לאוהדים, לשאר הקבוצות בליגה? והנה אנחנו רואים.

Shocking4U אמר:
״נבוא עם הפנים למטה, קצת יותר צנועים מול סכנין״

נבוא מול סכנין בבית שלנו עם הפנים למטה וצנועים הבנתם? זה המנטליות שהמאמן שלנו משדר. אני אמרתי כבר במינוי מה זה משדר לשחקנים, לאוהדים, לשאר הקבוצות בליגה? והנה אנחנו רואים.

השחקנים שמים עליו זין כולם יודעים

Liberman אמר:
בן שמעון עושה מתיחות כבר?

מדהים כמה פחדנו שילכו עליו בקיץ, בדיעבד אין פה אוהד אחד שלא היה מעדיף שזה יקרה בהתחשב בנסיבות

Rmc אמר:
Liberman אמר:

מדהים כמה פחדנו שילכו עליו בקיץ, בדיעבד אין פה אוהד אחד שלא היה מעדיף שזה יקרה בהתחשב בנסיבות

גם עכשיו אני לא מעדיף את בן שמעון

מאמן כדורגל זה הרבה יותר מלשחק 4-3-3 או לעשות חילופים נכונים. כמו שבכר הראה בשנים האחרונות, מאמן זה קודם כל לדעת לנהל אנשים. מסאיי דגו לא יכול לנהל את המערכת הזאת שנקראת מכבי חיפה.

giphy.gif

בתחילת העונה דיברנו פה על זה שהמבחן שלו יהיה בשלב הזה בעונה שהדברים לא יעבדו. עכשיו הגיע המבחן.

Rmc אמר:
Liberman אמר:

מדויק

לא אתפלא אם במועדון ימשכו את ההחלטה להיפרד מדגו מעבר לרצוי, גם כדי לתת לו כמה צ'אנסים להתמודד עם המשבר, גם כדי להוכיח שזה היה מהלך נכון, גם כדי להימנע מרב"ש וגם מתוך תקווה שמאמנים אחרים בשוק הישראלי יהיו על הפרק (ברדה?!).

מה שעשו לו בקיץ מבחינת סגל השחקנים הוא בושה. וזה היה בושה גם עם בכר היה מאמן על קווים שלנו השנה.

ועדיין. זה ביזיון שהוא מאמן וקיבל בכלל מינוי למועדון הזה.

shayhagai אמר:
מה שעשו לו בקיץ מבחינת סגל השחקנים הוא בושה. וזה היה בושה גם עם בכר היה מאמן על קווים שלנו השנה.

ועדיין. זה ביזיון שהוא מאמן וקיבל בכלל מינוי למועדון הזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה