• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
המלחמה בדיעבד עשתה פה טוב.
העליהום והלהבות ירדו, יותר זמן להתכנס ולחשוב על הדברים. ודגו מצא נוסחאות אחרי המלחמה.

הקבוצה משחקת טוב מאז שחזרו לשחק.

צריך גם להגיד את האמת - העובדה שאנחנו ומכבי ת"א שיחקנו באירופה, וכתוצאה מכך התחלנו ראשונים להתאמן, וגם הזרים שלנו התאמנו בקבוצות בחו"ל בצורה מסודרת, וכמובן המשחקים עצמם (שהם ברמה גבוהה), נתנו לנו יתרון ענק על כל הקבוצות בליגה.

מאוד מקווה שהוא לא מסתנוור מהרצף הזה, ומבינים שצריך פה חיזוק של לפחות עוד 3 שחקנים חוץ מסייף אם רוצים להיאבק על האליפות.
גם אם זה אומר פחות דקות לצעירים מסוימים (שחלקם צריכים לצאת להשאלה)
מסכים

בנוסף מה שכביכול טוב פה זה שבכל המשחקים האחרונים אנחנו סובלים מהרבה היעדרויות ורואים את הבעיות בסגל. המחסור בחלוץ, ההגנה, הקישור.

צריך להגיד ביושר שכרגע שימיץ', נאור, סוף ושיבלי הם שומן עודף בסגל שלנו וצריך להחליף אותם בשחקנים יותר רלוונטיים ושיתרמו יותר.

מסכים עם שניכם 1000 אחוז

יאמר לזכותו שלאחרונה הוא מנצל את פיירו בצורה טובה יותר ושונה מבכר.
עד לא מזמן ניסו לנצל את הפיזיות של פיירו בהכנסות כדור והרמות מהצדדים וזה לא עבד בגלל שאין לו משחק ראש טוב למרות הגודל והוא גם מתקשה להשתלט על כדורים.
במשחקים האחרונים משתמשים בו כקיר- מכניסים לו כדורים שטוחים, ושחקן נוסף מצטרף אליו ובמצב הזה מייצרים המון הזדמנויות.

באופן כללי אני מפרגן לו על השימוש נכון בסגל, הרוטציה הרחבה וההישגים עד עכשיו. קשה מאוד לקחת אליפות רביעית ברציפות במיוחד לאור העזיבות הקשות, ולכן מבחינתי מקום שני העונה יהיה בסדר גמור, ובאירופה הוא כבר עשה את שלו. כמובן שהחלום הוא לקחת אליפות וזה גם אפשרי, כל מה שצריך זה טיפ טיפה כאוס בצהבת או פציעה של זהבי.

באופן ספציפי יותר מגיעה לו מילה טובה על הצ'אנס שנותן לחג'ג' ועל התפקוד של ג'אבר בתור קשר אחורי.

אליאור אמר:
באופן כללי אני מפרגן לו על השימוש נכון בסגל, הרוטציה הרחבה וההישגים עד עכשיו. קשה מאוד לקחת אליפות רביעית ברציפות במיוחד לאור העזיבות הקשות, ולכן מבחינתי מקום שני העונה יהיה בסדר גמור, ובאירופה הוא כבר עשה את שלו. כמובן שהחלום הוא לקחת אליפות וזה גם אפשרי, כל מה שצריך זה טיפ טיפה כאוס בצהבת או פציעה של זהבי.

באופן ספציפי יותר מגיעה לו מילה טובה על הצ'אנס שנותן לחג'ג' ועל התפקוד של ג'אבר בתור קשר אחורי.
גם במשחקים האחרונים התחיל להבין יותר את הקבוצה ורואים צורה וקבוצה יותר מאומנת שיודעת מה היא רוצה

כל החוסרים בשחקנים והבניה העקומה זה בגלל שאין לו שום מילה מול שחר.
גם אצל אלישע לקחנו אליפויות אבל תמיד זה נראה גדול עליו. זה שמנצחים משחקים עדיין לא אומר כלום.
במאני טיים נראה מה הוא שווה

Adi81 אמר:
כל החוסרים בשחקנים והבניה העקומה זה בגלל שאין לו שום מילה מול שחר.
גם אצל אלישע לקחנו אליפויות אבל תמיד זה נראה גדול עליו. זה שמנצחים משחקים עדיין לא אומר כלום.
במאני טיים נראה מה הוא שווה
זה לא קשור אליו, זה התפקיד של אלברמן לדאוג לסגל שחקנים ולבנות כמו שצריך. הוא לא בנה את הסגל וזה לא נוגע אליו (וככה צריך להיות, ככה מתנהלת מערכת, בטח שמדובר במאמן רוקי)

ואגב, גם אצל בכר היו המון המון המון המון חוסרים

זה כן קשור אליו. עם מאמן חזק לא מתעסקים כזה בקלות, הוא מאמן חלש (מבחינת מעמד) יותר קל לשחק.

Adi81 אמר:
זה כן קשור אליו. עם מאמן חזק לא מתעסקים כזה בקלות, הוא מאמן חלש (מבחינת מעמד) יותר קל לשחק.
רוצה דוגמאות איך "שיחקו" עם בכר?

אם כבר משחקים במישהו זה באלברמן

שואו ושימיץ זה נפילות כמו אלפונס וסטריין וציבוטה, גם לבכר עשו הרבה בעיות ברכש.

אליאור אמר:

.

Adi81 אמר:

בכר שהגיע לפה אחרי 3 אליפויות בב״ש התחיל עם אלשיך, מוזי ונחמני, כשהשחקן היחיד שהגיע בפרופיל גבוה עבורו היה פלאניץ׳. רק אחרי שהביא קבלות (ולחץ הרבה) התחיל לקבל רכש רציני.

אין מאמן, בטח לא ישראלי, שהיה מקבל הרבה יותר מדגו. מה שכן, דגו מביא תוצאות ואם הוא לא יתחיל לקבל רכש משמעותי זה יהיה עלבון וזלזול של המערכת בו.

Hulk אמר:

זה קצת שונה. סטריין לא היה שחקן רע, אבל היה פציע מאד והתקשה להתאקלם. אלפונס הגיע כפלסטר במקום סטריין (גם כי נזכרו ברגע האחרון) ולא ציפו ממנו ליותר מדי. צ׳יבוטה היה רכש מתבקש לאור מצב השוק ואם לא אנחנו, אז הוא היה מגיע ליריבות שלנו. אלו עסקאות נסלחות הרבה יותר מליפול עם שני זרים שאמורים להיות מובילים ובעמדות קריטיות מבחינתנו.

מה שכן, כמו שאני מניח שאתה אומר - זה לא קשור למאמן. אלו פאקים שהם מעל כל מאמן שיהיה פה ובמערכת חייבים ללמוד מהם ולתקן אותם, כדי שמאמנים יוכלו להצליח פה.

ההרכב היה טוב היום, החילופים לדעתי החלישו את הקבוצה.
ניצחון סופר חשוב.
מצפים לראות המשכיות ביום ראשון מול הפועל ת"א.

Hulk אמר:
אין מה להשוות בכלל. סטריין בעיקר היה פצוע פה, לא נפילה מקצועית ועובדה שהוא מצליח כרגע בקבוצה שלו בסקוטלנד. אלפונס היה סתימת חורים של הרגע האחרון מהרגע שהקפיאו את סטריין כי הוא נפצע שוב וידעו שרז מאיר יוצא לניתוח וחייבים מגן. צ'יבוטה ידעת פחות או יותר מה תקבל. זה לא גם שהוא שיחק פה יותר מדי.

שואו זה קשר אחורי שחיפשת מאז שנטע עזב בינואר שעבר. עמדה שהיה לך חצי שנה להתכונן אלייה וידעת שאתה חייב להביא ולפגוע והביאו במקום זה את השחקן הכי פרווה ואנמי שהיה פה מאז ימי ואצק העליזים.

שימיץ זה מקרה מאוד חמור. זה שחקן שהיו עליו תמרורי אזהרה בוהקים שכל אדם ממוצע יכל לראות ואיכשהו מערכת שלמה חשבה שצריך לשים על הבלוף הזה כסף וחוזה לכמה עונות. אני אשמח לדעת מי הסוכן שהשחיל שם וגזר קופון כי הוא נתן חתיכת עבודה.

תוסיף לזה גם את ההחתמה של איתמר ניצן שזאת ההחתמה הכי הזויה שהייתה פה לדעתי במשך הרבה זמן והכי כישלון שידוע מראש וגם עוד סקנדלים כמו אי החתמת מגן שמאלי ותקבל לדעתי את אחד מהחלונות הגרועים של מכבי חיפה אי פעם.

רק מכבי אמר:
ניצחון סופר חשוב.

מסכים, אבל חושב שהחילופים היו צרכים יותר של רוטציה ופחות של טקטיקה.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
אין מה להשוות בכלל. סטריין בעיקר היה פצוע פה, לא נפילה מקצועית ועובדה שהוא מצליח כרגע בקבוצה שלו בסקוטלנד. אלפונס היה סתימת חורים של הרגע האחרון מהרגע שהקפיאו את סטריין כי הוא נפצע שוב וידעו שרז מאיר יוצא לניתוח וחייבים מגן. צ'יבוטה ידעת פחות או יותר מה תקבל. זה לא גם שהוא שיחק פה יותר מדי.

שואו זה קשר אחורי שחיפשת מאז שנטע עזב בינואר שעבר. עמדה שהיה לך חצי שנה להתכונן אלייה וידעת שאתה חייב להביא ולפגוע והביאו במקום זה את השחקן הכי פרווה ואנמי שהיה פה מאז ימי ואצק העליזים.

שימיץ זה מקרה מאוד חמור. זה שחקן שהיו עליו תמרורי אזהרה בוהקים שכל אדם ממוצע יכל לראות ואיכשהו מערכת שלמה חשבה שצריך לשים על הבלוף הזה כסף וחוזה לכמה עונות. אני אשמח לדעת מי הסוכן שהשחיל שם וגזר קופון כי הוא נתן חתיכת עבודה.

תוסיף לזה גם את ההחתמה של איתמר ניצן שזאת ההחתמה הכי הזויה שהייתה פה לדעתי במשך הרבה זמן והכי כישלון שידוע מראש וגם עוד סקנדלים כמו אי החתמת מגן שמאלי ותקבל לדעתי את אחד מהחלונות הגרועים של מכבי חיפה אי פעם.
לגבי השורה התחתונה מסכים חלון העברות מזעזע, שימיץ זה אכן נפילה, לגבי השוער ברגע שבקסטר הבריז הם חשבו שאין הרבה הבדל בין ניצן לבין שאר הבינוניים בליגה והחליטו על לתת לו להתחרות עם כיוף בתקווה שכיוף יפרוץ, המועודון לקח החלטה אסטרטגית שהתבררה כנכונה.
שואו אכן מאכזב, אבל יש פה גם פן מנטלי כי במשחקים של לפני ה7 באוקטובר הוא התחיל להראות ניצוצות במיוחד מול פאו ומאז נעלם.
ולא מסכים עם הנרמול של נפילה כמו ציבוטה אין פה הרבה הבדל מהנפילה עם שואו שני שחקנים בינוניים ויקרים שלא ברמה.

רק מכבי אמר:
ניצחון סופר חשוב.
החילופים מחלישים את הקבוצה בגלל הכלים שיש על הספסל

אני חושב ש2 החילופים ההתקפיים של דין ושרי היו בזמן ומדויקים וגם הביאו את השער.

אחרי שאתה מוציא את שניהם כבר אין יותר מדי כלים איכותיים על הספסל והוא רצה לאזן את הקישור עם שואו ולשחק קצת יותר מבוקר עם קנדיל.

באופן כללי, אני חושב שבגדול היה משחק די טוב שלנו נגד קבוצה טובה שברור למה היא איפה שהיא נמצאת.

אני אתחיל בלומר שלדעתי סמי עופר כרגע יותר פוגע בנו מאשר מועיל, איזה הבדל בין האווירה במשחק מול חדרה למשחק אתמול, הרגיש כמו משחק אימון.

אני חושב שבמחצית הראשונה אומנם לא הגענו כמעט למצבים אבל הגענו לשליש האחרון בלי הפסקה (דגו התייחס לזה גם במסע''ת) ופשוט הייתה חסרה כל פעם הקבלת החלטה הנכונה והחדות מכל השחקנים ששיחקו ובעיקר הורגש החיסרון של שרי שיכול לעשות מהמצבים האלה שערים מכלום.

משחק לא פשוט, ברצף קשה ועמוס ובעיקר מה שהיה חשוב זה לצאת עם 3 נקודות ולציין שריינה כמעט לא הגיעו למצבים ושלטנו במשחק לגמרי

KevinDurant אמר:
באופן כללי, אני חושב שבגדול היה משחק די טוב שלנו נגד קבוצה טובה שברור למה היא איפה שהיא נמצאת.

אני אתחיל בלומר שלדעתי סמי עופר כרגע יותר פוגע בנו מאשר מועיל, איזה הבדל בין האווירה במשחק מול חדרה למשחק אתמול, הרגיש כמו משחק אימון.

אני חושב שבמחצית הראשונה אומנם לא הגענו כמעט למצבים אבל הגענו לשליש האחרון בלי הפסקה (דגו התייחס לזה גם במסע''ת) ופשוט הייתה חסרה כל פעם הקבלת החלטה הנכונה והחדות מכל השחקנים ששיחקו ובעיקר הורגש החיסרון של שרי שיכול לעשות מהמצבים האלה שערים מכלום.

משחק לא פשוט, ברצף קשה ועמוס ובעיקר מה שהיה חשוב זה לצאת עם 3 נקודות ולציין שריינה כמעט לא הגיעו למצבים ושלטנו במשחק לגמרי

החל מהמשחק הבא יהיו בסמי 15 אלף צופים, כבר לא תהיה אווירה של משחק אימון עם חצי איצטדיון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה