• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
shayhagai אמר:
לא יודע אם ברק היה מוציא הרבה יותר נקודות ממנו. אבל ברק לא היה נותן שיפרקו לו את הקבוצה כמו שאלברמן עשה. דגו זה מינוי כל כך הזוי שמן הסתם הוא לא ידרוש כלום וינשק לאלברמן את היד רק על עצם ההזדמנות.

ברק היה בעמדה אחרת מדגו אם היה ממשיך לעונה רביעית. בעונה הראשונה שלו פה, גם הוא לא קיבל רכש רציני מלבד פלאניץ׳.

אני גם לא בטוח שהוא היה עושה יותר נקודות, לפחות לא משמעותית יותר.

מה שכן, ברק היה מביא יציבות גם על המגרש וגם למערכת כולה. סביר שהיכולת תחתיו הייתה טובה יותר וששחקנים היו בדרייב כמעט בכל משחק ולאורך מרבית דקות המשחק. אצל דגו אנחנו רואים יותר מדי עליות וירידות ביכולת ובמוטיבציה של השחקנים.

לגמרי וכנראה גם לא היה נותן שיפרקו לו את הקבוצה ככה.
במינימום הוא היה מתעקש על סבע. אני עדיין לא מאמין כמה מפגר המועדון יצא איתו...

DelPiero אמר:
ברק.י אמר:
shayhagai אמר:
לא יודע אם ברק היה מוציא הרבה יותר נקודות ממנו. אבל ברק לא היה נותן שיפרקו לו את הקבוצה כמו שאלברמן עשה. דגו זה מינוי כל כך הזוי שמן הסתם הוא לא ידרוש כלום וינשק לאלברמן את היד רק על עצם ההזדמנות.

ברק היה בעמדה אחרת מדגו אם היה ממשיך לעונה רביעית. בעונה הראשונה שלו פה, גם הוא לא קיבל רכש רציני מלבד פלאניץ׳.

אני גם לא בטוח שהוא היה עושה יותר נקודות, לפחות לא משמעותית יותר.

מה שכן, ברק היה מביא יציבות גם על המגרש וגם למערכת כולה. סביר שהיכולת תחתיו הייתה טובה יותר וששחקנים היו בדרייב כמעט בכל משחק ולאורך מרבית דקות המשחק. אצל דגו אנחנו רואים יותר מדי עליות וירידות ביכולת ובמוטיבציה של השחקנים.

לגמרי וכנראה גם לא היה נותן שיפרקו לו את הקבוצה ככה.
במינימום הוא היה מתעקש על סבע. אני עדיין לא מאמין כמה מפגר המועדון יצא איתו...

לא יודע כמה היה מצליח לשכנע שחקנים להישאר. פאני בכל קיץ עשה קולות של עזיבה והחזיקו אותו הרבה, ג׳וש משך את הארכת החוזה שוב ואצילי קיבל הצעה שאי אפשר לסרב לה. למרבית השחקנים דווקא האריכו חוזים ואני אישית לא האמנתי שסק וקורנו ישארו אחרי העונה שעשו פה.

לגבי סבע, אני חושב שזה בא יותר מדגו ופחות מההנהלה. הוא לא הבין איך לשלב אותו והיה לו קשה עם ניהול האגו מולו. אני בספק שגם עם אצילי היה מסתדר, אילו היה מוכן לחזור. סבע האריך חוזה כדי להיות הכוכב של הקבוצה, אבל הוא גם לא היה כזה באשמתו וגם לא קיבל את הקרדיט מדגו כדי להיות כזה.

זה ההרכב שבכר עלה איתו במשחק הראשון מול מכבי ת''א בעונה הראשונה שלו:

לכל אלו שמדברים איתי על הסגל של דגו, ועל ההפקרות שעשו לו. תראו עם מה בכר היה צריך לעבוד.
חבשי, טוואטחה, מבוקה, ווילדסחוט, כולם בהרכב. ותראו את הספסל אלשיך, ארד, אשכנזי, מנחם.

הסגל של היום טוב או לכל הפחות שווה ערך לסגל שהיה אז. ואיפה התוצאות של דגו, ואיפה התוצאות של בכר (אני מזכיר הוא הגיע עם פער שמונה למשחק השני מול מכבי ת''א באותה עונה בינואר).

בשום פנים ואופן אסור להיראות כמו שאנחנו נראים. להגיע לינואר עם פער 10 בליגה כל כך חלשה, זה בלתי מתקבל. וזה על ראשו של דגו. שמאוד אבל מאוד מאכזב בהכנות למשחקים, בפתרונות תוך כדי משחק, כמעט בכל אספקט.

הגענו למקרה הקלאסי של מאמן שכבר ברור שהוא לא ימשיך פה והפור נפל (בטח לא עונה נוספת) ועכשיו מורחים את העסק לעוד 2-3 משחקים לראות מה הוא יעשה כשברור שזה נגמר כבר.

כבר כתבתי על זה פה בעבר וזה משהו שאני מאוד אוהב דווקא בתרבות הספורט האמריקאית, יודעים לחתוך שם מהר מאוד מאמנים ומנהלים מקצועיים ובאירופה יותר לוקחים עם זה את הזמן

KevinDurant אמר:
הגענו למקרה הקלאסי של מאמן שכבר ברור שהוא לא ימשיך פה והפור נפל (בטח לא עונה נוספת) ועכשיו מורחים את העסק לעוד 2-3 משחקים לראות מה הוא יעשה כשברור שזה נגמר כבר.

כבר כתבתי על זה פה בעבר וזה משהו שאני מאוד אוהב דווקא בתרבות הספורט האמריקאית, יודעים לחתוך שם מהר מאוד מאמנים ומנהלים מקצועיים ובאירופה יותר לוקחים עם זה את הזמן

אין באמת אלטרנטיבה. תראה את שוק המאמנים הישראלי, אין שם כלום.

לא יבואו לפה מאמנים זרים במצב כרגע.

ינסו לסחוט איתו את הלימון כמה שיותר עד שלא תהיה ברירה.

KevinDurant אמר:

בתור צופה אדוק בnba בקושי מפטרים מאמנים במהלך העונה שם, ורוב המינויים שם זה של מאמנים שמתגלגלים בין כמה קבוצות סטייל המימרים בארץ.
דגו נכשל אתמול במשחק קריטי אין ויכוח עלזה, אבל אם להסתכל לתמונה הגדולה בכר לא היה מוציא יותר מהסגל הזה.
וגם לא היה משאיר את פאני ואצילי, עובדה שמכרו לו באמצע מאבק אליפות את נטע והביאו את גוני נאור במקום

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:

בתור צופה אדוק בnba בקושי מפטרים מאמנים במהלך העונה שם, ורוב המינויים שם זה של מאמנים שמתגלגלים בין כמה קבוצות סטייל המימרים בארץ.
דגו נכשל אתמול במשחק קריטי אין ויכוח עלזה, אבל אם להסתכל לתמונה הגדולה בכר לא היה מוציא יותר מהסגל הזה.
וגם לא היה משאיר את פאני ואצילי, עובדה שמכרו לו באמצע מאבק אליפות את נטע והביאו את גוני נאור במקום
תרבות NFL ודברים כאלה

ואני לא מסכים אם זה שבכר לא היה מוציא יותר מהסגל הזה.

לאבד ב13 משחקים נקודות למכבי פת, הפועל פ''ת, סכנין, ביתר והפועל ת''א זה הרבה הרבה יותר מדי

KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
KevinDurant אמר:

תרבות NFL ודברים כאלה

לאבד ב13 משחקים נקודות למכבי פת, הפועל פ''ת, סכנין, ביתר והפועל ת''א זה הרבה הרבה יותר מדי
שוב זה דעתי, אני מתבסס על העונה הרביעית שלו בבש והכשלון בכוכב, אתם מתבססים על הריצה של ה3 אליפויות ושוכחים שהסגל הזה היה מתפרק בכל מקרה.
דבר אחד אני מסכים איבדנו יותר מידי נקודות לקטנות, אבל אני לא חושב שאם היית מביא מאמן זר עד שהוא היה לומד את הליגה פה ומגבש הרכב הוא היה מאבד גם כמות של נקודות.

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
תרבות NFL ודברים כאלה

שוב זה דעתי, אני מתבסס על העונה הרביעית שלו בבש והכשלון בכוכב, אתם מתבססים על הריצה של ה3 אליפויות ושוכחים שהסגל הזה היה מתפרק בכל מקרה.
דבר אחד אני מסכים איבדנו יותר מידי נקודות לקטנות, אבל אני לא חושב שאם היית מביא מאמן זר עד שהוא היה לומד את הליגה פה ומגבש הרכב הוא היה מאבד גם כמות של נקודות.

הצהבת הביאו מאמן זר והוא למד את הליגה מהר מאוד.
עם כל החוסרים בסגל, מאמן טוב היה מוציא ממנו יותר, בטח לא מאבד נק' מול הקבוצות החלשות בליגה.

hezildo אמר:
Hulk אמר:
KevinDurant אמר:
תרבות NFL ודברים כאלה

עם כל החוסרים בסגל, מאמן טוב היה מוציא ממנו יותר, בטח לא מאבד נק' מול הקבוצות החלשות בליגה.
זורם איתך היה מוציא עוד 3-4 נקודות עדיין היה מקום שני ובפער.

Hulk אמר:
hezildo אמר:
Hulk אמר:

זורם איתך היה מוציא עוד 3-4 נקודות עדיין היה מקום שני ובפער.
עוד 4 נק' זה 6 הפרש לפני משחק מולם וזה עולם אחר.

ובלי קשר צריך להגיד ביושר, בכל המשחקים שאיבדנו נקודות השנה לא הגיע לנו לנצח ונראינו לא טוב.

ברוב המשחקים העונה בליגה לא נראינו טוב גם כשניצחנו והיכולת בליגה לא טובה וזה בנוסף לכך שלא לוקחים נקודות.

ראיתי אתמול את בית''ר, קבוצה בושה וחרפה שמדקה 60 השחקנים הולכים על המגרש והם גמורים ולא הצלחנו לנצח אותם.

הפועל פ''ת ומכבי פ''ת מהקבוצות החלשות בליגה ולקחנו שם 1/6.

בלתי מתקבל על הדעת

אם זה היה מאמן זר מזמן היו חותכים אותו

יקבל 5 בבלומפילד והקהל יתהפך עליו

אחינו תעשה לך ולנו טובה ותתפטר, תמנע את המצב הזה מלקרות

הכנה וניהול משחק רע שלו.
שוחק את רפאלוב 90 דקות, מתבנקר בבית מול קבוצה קטנה, חייב להתאפס על עצמו מהר יש לו הזדמנות פז ברביעי לקנות שקט מהתקשורת והקהל עד סוף העונה ולהוות תחרות בליגה.

הוא מאוד לחוץ. רואים את זה על כל פעולה שלו.
הוא רק רצה לנצח היום. לא עניין אותו כלום. שחק את ליאור וזה יפגע בנו ברביעי.

יש לו הזדמנות אחרונה ברביעי.

רק מכבי אמר:

השחק את ליאור הזה קצת מצחיק כי באמת אין אף שחקן אחר להכניס.

צריך לזכור שגם שיבלי שחקן לא אחראי ודי מפוזר במשחק שלו ולא הייתי מכניס את ירין לוי לדוגמה במקום.

היה צריך ללכת עד הסוף עם אחד משרי/רפאלוב והוא החליט ללכת עם השני שגם היה נראה יותר טרי והיה במשחק יותר טוב בלי קשר.

באופן כללי, (עוד) משחק לא טוב שלנו, הפעם בצד ההתקפי

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

צריך לזכור שגם שיבלי שחקן לא אחראי ודי מפוזר במשחק שלו ולא הייתי מכניס את ירין לוי לדוגמה במקום.

היה צריך ללכת עד הסוף עם אחד משרי/רפאלוב והוא החליט ללכת עם השני שגם היה נראה יותר טרי והיה במשחק יותר טוב בלי קשר.

זה לא אידיאלי, אבל אפשר היה להכניס את גרשון כבלם, ולשחק שלישיית בלמים בצורה נמוכה (שימיץ גרשון פיינגולד), קורנו וקנדיל על כל הקווים, נאור מוחמד באמצע, סוף בצד ימין עוזר לפיינגולד, שיבלי בשמאל עם קורנו, ודוד כחלוץ, או לשחק עם ירין לוי במשולש של נאור-מוחמד-לוי (האמצע היה פריך מאוד בסוף המשחק, מוחמד לא היה קיים), וסוף ודוד מקדימה.
זה היה ברור שהם ינסו הגבהות, ולכן היה צריך לחזק שם בעיקר, ולהכניס שחקן כמו גרשון עם משחק ראש טוב בהגנה נמוכה ועם שוער שלא יוצא החוצה.
בעיני זה היה הרבה יותר אפקטיבי, והיית מצליח לשמור על רפאלוב לעוד כמה דקות. זה לא פעם ראשונה שהוא שוחק אותו, למרות שיש אפשרויות גם אם לא זוהרות.

הוא גם איחר מאוד בחילוף של שרי שפשוט הזיק בכל נגיעה. היה חייב לצאת הרבה קודם.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

זה לא אידיאלי, אבל אפשר היה להכניס את גרשון כבלם, ולשחק שלישיית בלמים בצורה נמוכה (גולדבר גרשון שימיץ), קורנו ופיינגולד נמוך על כל הקווים, נאור מוחמד באמצע, קנדיל בצד ימין עוזר לפיינגולד, סוף בשמאל עם קורנו, ודוד כחלוץ, או לשחק עם ירין לוי במשולש של נאור-מוחמד-לוי (האמצע היה פריך מאוד בסוף המשחק, מוחמד לא היה קיים), וסוף ודוד מקדימה.
זה היה ברור שהם ינסו הגבהות, ולכן היה צריך לחזק שם בעיקר, ולהכניס שחקן כמו גרשון עם משחק ראש טוב בהגנה נמוכה ועם שוער שלא יוצא החוצה.
בעיני זה היה הרבה יותר אפקטיבי, והיית מצליח לשמור על רפאלוב שבקושי עמד על הרגליים, ואנחנו יודעים שבגילאים הללו רוב בפציעות מגיעות בדקות המאוחרות של המשחק כשהשרירים מאומצים מאוד.
זה לא פעם ראשונה שהוא שוחק אותו, למרות שיש אפשרויות גם אם לא זוהרות. הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה כרגע, וצריך להתנהל איתו חכם.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

זה לא אידיאלי, אבל אפשר היה להכניס את גרשון כבלם, ולשחק שלישיית בלמים בצורה נמוכה (גולדבר גרשון שימיץ), קורנו ופיינגולד נמוך על כל הקווים, נאור מוחמד באמצע, קנדיל בצד ימין עוזר לפיינגולד, סוף בשמאל עם קורנו, ודוד כחלוץ, או לשחק עם ירין לוי במשולש של נאור-מוחמד-לוי (האמצע היה פריך מאוד בסוף המשחק, מוחמד לא היה קיים), וסוף ודוד מקדימה.
בעיני זה היה הרבה יותר אפקטיבי, והיית מצליח לשמור על רפאלוב שבקושי עמד על הרגליים, ואנחנו יודעים שבגילאים הללו רוב בפציעות מגיעות בדקות המאוחרות של המשחק כשהשרירים מאומצים מאוד.
זה לא פעם ראשונה שהוא שוחק אותו, למרות שיש אפשרויות גם אם לא זוהרות. הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה כרגע, וצריך להתנהל איתו חכם.

בגדול אני מסכים עם זה שהיה אפשר להחליף פשוט אני די מבין אותו עם ההיצע שיש על הספסל.

גרשון להערכתי לא כשיר ולא רוצים לסכן אותו (כמו חג'ג') ולכן שניהם אפילו לא עלו להתחמם במהלך המשחק.

יש לי יותר ביקורת על ה60 דק הראשונות נניח מאשר על הסוף.

מסאי אולי מבין כדורגל ברמה גבוהה אבל צריך גם לדעת להעביר את זה הלאה ולא נראה שהדברים עוברים לשחקנים

מי האמין שדווקא הוא יעצור את הרצף ההזוי הזה בבלומפילד נגדם

ניצל את חוסר הניסיון של רובי קין חחח

אחלה דגו, כל הכבוד

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה