• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
תיאוריה יפה פיתחת.

דגו אמר בעצמו שהוא ביקש כמה פעמים להחזיר את סבע לסגל ונענה בשלילה.

אז מה יותר גרוע משתי האפשרויות?
ואיפה זה כתוב שהוא אמר את זה (באמת שואל)?
דובר על זה בכמה מקומות.

המועדון קיבל החלטה לא להביא את סבע, כמו שבכר רצה מאוד את אצילי אבל בסוף זה נפל אצל יענקל'ה

דובר על זה או שדגו אמר? לא הבנתי

איפה ראיתם שדגו רוצה את סבע?
אני מניח שדגו לא רוצה אותו מקצועית

הכתבים של הקבוצה אמרו אחרי הפרשה ושחזרנו לשחק שדגו רצה וביקש להחזיר את סבע לסגל ולהשתמש בו וראשי המועדון סירבו.

איפה זה עומד עכשיו ואם הוא עדיין חושב ככה? לא יודע

הסיפור עם סבע זה בעיקר אופי ומנטלי כי על היכולות שלו אין ספק

למישהו יש קישור שמראה שדגו אמר שהוא רוצה להחזיר את סבע? נשמע מוזר ממש

מי האמין שהוא יהיה עם ההצלחה הכי גדולה מכל קבוצות הליגה אחרי חצי עונה (18/36 משחקים)
נקווה לחצי עונה שנייה לא פחות מוצלחת

כרגע הוא בהחלט יותר טוב ממה שציפיתי.
עדיין יש לו מה לשפר וצריך המשכיות, אבל על החודש וחצי האחרונים מגיע לו שאפו גדול.

עשה היום החלטות רעות לאורך כל המשחק. מההכנה, ההרכב, מערך, חילופים.
ועדיין, לא הפסיד.

יש לי הרגשה שהם סוג של ''הקריבו'' את המשחק הזה לקראת ההמשך. מקווה שאני צודק.

חייב לנצח את ב''ש.

החלטות הזויות.
מילא כל דבר אחר (והיו החלטות ממש גרועות בניהול המשחק), אבל איך רפאלוב וחמד לא עולים מהספסל לפחות בדקה ה90 לבעוט פנדלים כשיש לנו עדיין שני חילופים?
ועוד בשביל שבועט הפנדלים הגרוע בהיסטוריה פיירו יקבל בעיטה...

בין שלל ההחלטות המוזרות והלא טובות היום, לא להכניס את חמד וקינדה שהם היו בועטי פנדלים בכל הקבוצות ששיחקו, ובייחוד חמד שהוא הישראלי עם האחוזים הכי טובים אי פעם זה היה מאוד תמוה.
גם את רפאלוב היה אפשר להכניס לבעוט. לא בושה.

אני חושב שבאופן כללי ההפסד של הגביע טוב לנו. יוריד קצת לקרקע אחרי תקופה בשמיים, ויגרום לכולם כולל מסאיי להמשיך לעבוד קשה

עלה לו קצת הפפ לראש אחרי מה שעשה בבלומפילד והחודש הזה.
הוא ניהל את המשחק באופן מביש, אני נשבע שבמגרש כשהוא לא הכניס בסוף עוד 2 מחליפים לפנדלים תהיתי לעצמי וצעקתי לחברים שאני לא בטוח שהוא יודע שאין הארכה ויש ישר פנדלים, זה עד כדי כך היה נראה ככה עם הניהול משחק שלו היום, לא מחובר למציאות המשחק היום.
אגב תחסכו את ה"וויתר על המשחק", הוא לא וויתר על המשחק במודע, הוא פשוט ניהל אותו בצורה מחפירה זה הכל.
מקווה בשבילו שהוא ילמד מיזה, כי אם ינהל ככה גם את משחקי הליגה הבאים אנחנו נפסיד.

יודעים לפרגן לו כשצריך, ויודעים גם לבקר.

גם היום הוא לא ניהל את זה חכם.
סייף לא היה צריך בכלל לפתוח, ולא הגיוני שהוא מסיים 120 דקות. הוא זה שעשה את העבירות שהובילו לשערים. וזה על המאמן ועל צוות שלא מזהים משהו שכל האוהדים רואים, ובולט מאוד שהוא גמור. וגם בטוטו הוא היה כבר בלי אוויר.
גם פיינגולד לדעתי היה חייב לצאת היום, כי הוא נגמר.

מעבר לזה, גם את נאור לא היה צריך לשחוק עד כדי כך. הוא הקשר האחורי היחיד הכשיר, והוא גם משחק כמה משחקים רצוף 90 דק אחרי שלא שיחק בכלל תקופה ארוכה, למה הוא היה צריך לסיים היום 120 דקות?

לדעתי גם היו ל טעויות גם במערך שהוא לא הגיב אחרי ה2-1 וזה הזמין את ה2-2, וגם בהצבות שמירות בנייחים שלא תוקנו תוך כדי תנועה.

שמח שניצחנו, אבל זה משחק נוק אאוט שני רצוף שהוא מנהל פחות טוב, ואני מקווה שהוא ילמד מזה, ושהצוות שלו יחד איתו יסיקו את המסקנות.

הפנים לב"ש. חייב לפתוח במערך ובהרכב הנכון.
לפתיחה של המשחק הזה תהיה משמעות אדירה.

רק מכבי אמר:
יודעים לפרגן לו כשצריך, ויודעים גם לבקר.

גם היום הוא לא ניהל את זה חכם.
סייף לא היה צריך בכלל לפתוח, ולא הגיוני שהוא מסיים 120 דקות. הוא זה שעשה את העבירות שהובילו לשערים. וזה על המאמן ועל צוות שלא מזהים משהו שכל האוהדים רואים, ובולט מאוד שהוא גמור. וגם בטוטו הוא היה כבר בלי אוויר.
גם פיינגולד לדעתי היה חייב לצאת היום, כי הוא נגמר.

מעבר לזה, גם את נאור לא היה צריך לשחוק עד כדי כך. הוא הקשר האחורי היחיד הכשיר, והוא גם משחק כמה משחקים רצוף 90 דק אחרי שלא שיחק בכלל תקופה ארוכה, למה הוא היה צריך לסיים היום 120 דקות?

לדעתי גם היו ל טעויות גם במערך שהוא לא הגיב אחרי ה2-1 וזה הזמין את ה2-2, וגם בהצבות שמירות בנייחים שלא תוקנו תוך כדי תנועה.

שמח שניצחנו, אבל זה משחק נוק אאוט שני רצוף שהוא מנהל פחות טוב, ואני מקווה שהוא ילמד מזה, ושהצוות שלו יחד איתו יסיקו את המסקנות.

הפנים לב"ש. חייב לפתוח במערך ובהרכב הנכון.
לפתיחה של המשחק הזה תהיה משמעות אדירה.
צריך לומר ביושר שיש פעמים שהוא יתגלח עלינו מהיותו מאמן צעיר וחסר ניסיון במעמדים כאלה.

אחת מהעבירות אגב גוני עשה וב2/3 המצבים בכלל לא היה פאול.

השמירה בנייחים לא הייתה טובה למרות 2 הרמות מצוינות בשערים.

לגבי סייף ונאור אני מבין את הטענות, הבעיה שאין יותר מדי מה לעשות כשחסרים לך 3 שחקני קישור משמעותיים, אפילו קאסה משחק דקות משמעותיות ופתח היום בהרכב אחרי שחתם רק לפני כמה ימים ודווקא במקומות שהיה יותר נוח לעשות רוטציות גם מבחינת שחקנים הוא עשה את זה נכון (גרשון, קנדיל, פיירו, חמד)

הדבר היחיד שאולי הייתי חושב עליו זה לתת לסוף לפתוח מלכתחילה בקו שמאל ולתת מנוחה לנאור/סייף

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה