ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:ההכנה של דגו לא הייתה טובה למשחק הזה
אבל לייבוביץ' זיין אותנו חזק הערב
hezildo אמר:כובע קש אמר:ההכנה של דגו לא הייתה טובה למשחק הזה
נכון שהשיפוט דפק אותנו, אבל זו לא סיבה
מקלה לדגו. נראנו רע מאוד גם לפני ההרחקה.
Apoc אמר:hezildo אמר:כובע קש אמר:ההכנה של דגו לא הייתה טובה למשחק הזה
זה מה שאמרתי אחרי ההרחקה, שעוד יזכרו בסוף את המשחק כאילו ההרחקה היא מה שהכריעה ובתכלס היינו איכשהו יותר טובים אחרי ההרחקה מאשר לפניה
Daniel123 אמר:הכנה לא טובה למשחק ובכל זאת, קשה לי לבוא בטענות אליו אחרי הסגל שהשאירו לו פה בקיץ.
אני לא מצפה ליותר לאור החיסורים והעזיבות.
קשה מאוד לרוץ לאליפות עם עלי מוחמד וג׳אבר לאורך עונה שלמה(שאתה יודע שאין מצב שג׳אבר יוכל להחזיק עונה שלמה ללא פציעות) ועוד לשחרר את שרי ולהפיל הכל על רפאלוב בן ה38.
Apoc אמר:hezildo אמר:כובע קש אמר:ההכנה של דגו לא הייתה טובה למשחק הזה
זה מה שאמרתי אחרי ההרחקה, שעוד יזכרו בסוף את המשחק כאילו ההרחקה היא מה שהכריעה ובתכלס היינו איכשהו יותר טובים אחרי ההרחקה מאשר לפניה
אני חושב שההרכב היה בסדר אבל הבעיה הייתה בעיקר במערך, שיחקנו 4-4-2 קווים (עם ליאור בשמאל כמו שאמרת) וזה יצר דלילות באמצע ולא הצלחנו ללחוץ אותם בצורה טובה וברגע שלא לחצנו טוב היינו חשופים ומופקרים.רק מכבי אמר:אפשר לבוא בטענות לדגו על מספר דברים והחלטות.
הוא לא מחא כפיים לשופט (פיירו), אבל הוא זה שבחר את המערך וההרכב שלא עבדו בהתחלה, ולדעתי היו שגויים מלכתחילה. היה צריך לעבות את האמצע כשאתה במשחק חוץ מול ב'''ש.
לשים את ליאור עם פוקו באגף זו שטות גמורה. היה צריך לפתוח עם סוף או דין על הקו, ולתת לליאור לשחק באמצע מעל קאסה ומוחמד (שגם הןא 6 לא טבעי, אז תעזור להם).
אפשר לבוא אליו בטענות שהוא לא הגיב מספיק מהר עם שינוי מערך אחרי האדום, וגם אחרי ה1-0.
דגו ניסה למשוך זמן, קיווה ש1-0 יישמר, ולקראת הסוף יוכל לשלוח שחקנים למעלה. אני מקבל את הדעה הזו, אני לא מסכים איתה. קשה מאוד לבוא אחרי משחק שלם שאתה לא פקטור, ואז ב-10 דק' לנסות לגנוב משהו. הוא היה צריך להגיב מוקדם יותר אחרי ה1-0 גם ברמת המערך וגם ברמת החילופים.
אם אני מחבר את זה ל-2 המשחקים האחרונים שגם אותם לדעתי דגו לא ניהל מספיק טוב.
גם מול מכבי ת''א בטוטו לדעתי הניהול במהלך המשחק לא היה מספיק טוב, והעובדה שהוא לא הכניס את חמד וקינדה לפנדלים (על רפאלוב אני לא מדבר כי הוא לא היה כשיר) היא טעות שלדעתי עלתה בגמר. גם מול כפ''ס החילופים שלו החזירו את כפ''ס למשחק. ויצאנו משם די בנס. זה היה יכול להיגמר בהדחה עלובה וביזיונית אם אינברום לא היה מטומטם ועוזב את הכדור שם ונותן לשחקן שלא היה בנבדל לכבוש.
כך או כך, דגו עדיין מאמן צעיר. הוא חסר ניסיון במעמדים גדולים, במשחקי עונה, במשחקי נוק אאוט, במשחקי הכרעה, ומטבע הדברים הוא סוג של ''מתלמד'' על הגב שלנו.
לפעמים זה יילך יותר, לפעמים זה יילך פחות. אבל בסוף אני לא שוכח לרגע את היותו ג'וניור בסוג התפקיד. ולפעמים זה יתרון, ולפעמים חיסרון.
חובת ההוכחה היא עדיין עליו. חודש אחד רע לא אמר עליו כלום, וחודש אחר טוב גם לא חורץ גורלות.
אנחנו צריכים לשפוט אותו לאורך זמן, ולראות איך הדברים מתפתחים.
המשחק בשני הוא מבחן גדול עבורו כי בניגוד לתחילת העונה, שהייתה מחשבה שהם יותר טובים מאיתנו, התקופה האחרונה והמשחק נגדם הוכיחו שאנחנו שווים להם ויש שיגידו טובים מהם, ולכן מצפים להמשיך לתת להם פייט חזק.
KevinDurant אמר:מצד אחד רוצה לבקר אותו מקצועית לא מעט (ובצדק)
מצד שני הסגל לא מפסיק לקבל טלטלות ואתמול לדוגמה 11 מ20 שחקנים לא היו פה בשנה שעברה (לא כולל נאור, סוף ופוקסי)
עד שהוא הצליח למצוא משהו שעובד לו עם ג'אבר ושרי הוא מאבד את שניהם, מאבד את הבלם המוביל שלו ואחד המנהיגים של הקבוצה ועל סבע וחזיזה אני בכלל לא מדבר.
חוסר יציבות בלתי פוסקת למאמן רוקי שרק צריך יציבות "ומעטפת" נוחה.
כנראה שהאמת היא איפשהו באמצע כמו תמיד.
מצחיק שאנחנו בפברואר על הנייר אבל עדיין קשה לי לשפוט אותו לכאן או לכאן.
ברק.י אמר:KevinDurant אמר:מצד אחד רוצה לבקר אותו מקצועית לא מעט (ובצדק)
מצד שני הסגל לא מפסיק לקבל טלטלות ואתמול לדוגמה 11 מ20 שחקנים לא היו פה בשנה שעברה (לא כולל נאור, סוף ופוקסי)
עד שהוא הצליח למצוא משהו שעובד לו עם ג'אבר ושרי הוא מאבד את שניהם, מאבד את הבלם המוביל שלו ואחד המנהיגים של הקבוצה ועל סבע וחזיזה אני בכלל לא מדבר.
חוסר יציבות בלתי פוסקת למאמן רוקי שרק צריך יציבות "ומעטפת" נוחה.
כנראה שהאמת היא איפשהו באמצע כמו תמיד.
מצחיק שאנחנו בפברואר על הנייר אבל עדיין קשה לי לשפוט אותו לכאן או לכאן.
הוא לא מושלם ויש שכר לימוד שאנחנו משלמים עליו, אבל אי אפשר להגיד שהבחירה בו לא התבברה כנכונה. בסוף, במבחן התוצאה, בעונה כזו מורכבת עם עומוס משחקים וסגל לא מאוזן וחסר שחווה יותר מדי תנודות, הוא עם אלוף האלופים, הפסד בגמר הטוטו בפנדלים, חלק משמעותי במירוץ לאליפות, פלייאוף צ׳מפיונס והמשך קמפיין אחרי שלב בתים קשה באירופית. כשמונה דובר פה על זה שצריך לשאוף לעונת בנייה - להגיע לשלב בתים כל שהוא ולהיות במירוץ לאליפות גם אם לא נזכה בה. ביעד הראשון הוא עמד בהצלחה ומעבר. ביעד השני הוא לפחות בינתיים עומד.
אם זה היה ברק בכר עם התוצאות האלו, הוא היה מקבל הרבה יותר תשבוחות מדגו.
זה כמובן לא סותר את זה שדגו עוד צריך לשפר אלמנטים אצלו ושגם לו יש חלק במשחקים שבהם הקבוצה לא נראית טוב.