ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:אם הוא לוקח העונה אליפות עם הסגל שהוא קיבל וכל המצב שנוצר בתחילת העונה, זה הישג יותר גדול משלושת האליפויות של בכר ביחד
כובע קש אמר:אם הוא לוקח העונה אליפות עם הסגל שהוא קיבל וכל המצב שנוצר בתחילת העונה, זה הישג יותר גדול משלושת האליפויות של בכר ביחד
קצת גניבת דעת.Hulk אמר:דל״פ עדיף על בכר, למועדון שרוצה המשכיות ולא אליפות אינסטנט לוקח את דגו על ברק כל יום.
אין ספק שאחרי העשור השחור בכר היה המינוי המתבקש והדבר שהיה הכי דחוף זה להחזיר את האליפות, ובטח שלא היה לנו לוקסוס להמר על מאמן בפרופיל של מסאיי.Ganjot אמר:קצת גניבת דעת.Hulk אמר:דל״פ עדיף על בכר, למועדון שרוצה המשכיות ולא אליפות אינסטנט לוקח את דגו על ברק כל יום.
למרות גל העזיבות והסגל שדגו קיבל, הוא עדיין נכנס למועדון יותר בריא, עם אנשי מקצוע, עם קהל מטורף ועם הכנסות פסיכיות שנותנות שקט למועדון.
בכר שבר פה את העשור שחור והוציא אותנו לדרך חדשה, בכר גם ניצח את מכבי ת"א ושבר את ההגמוניה שלהם.
יותר קל לבוא כשאין יותר את הקוף הזה על הגב של 'לא ניצחנו את מכבי תא' ו 'מכבי חיפה לא לקחה אליפות עשור'.
גם יותר קל לשלב צעירים כשאין לך ברירה ובקיץ החליטו שרכש זה דבר מיותר, וזה שהיה טורנירי נוער ששם השחקנים האלה נהפכו לכוכבים תרם לזה עוד יותר.
אם אצילי עדיין היה פה וחזיזה היה כשיר, חלאילי היה רואה פירורי דקות או מושאל.
לצד כל המחמאות שרשמו פה (מצטרף אליהן), ובאמת כולנו צריכים להוריד את הכובע על מה שהוא עושה העונה, חייב לציין את זה שהוא חייב להתחיל לעשות חילופים מוקדמים יותר.
גם נגד ב"ש זה הורגש, במיוחד שהכניס את קינדה רק דקה 84, וגם היום שהשחקנים נופלים מהרגליים, הגול שלהם באויר ולקח לו הרבה זמן עד שהחליט לעשות חילופים (שמאז שנכנסנו חמד, קנדיל וסוף המשחק קצת נרגע).
זה משהו שהוא כן חייב לשפר לדעתי, לקרוא יותר את המשחק ולדעת מתי לעשות חילופים, זה קרה הרבה פעמים השנה.
shayhagai אמר:גם אני לא אוהב את הדיבורים האלה על הארכת החוזה. הוא עושה עונה גדולה עד עכשיו עם כל החיסורים, ולנצח את גרמניה פעמיים זה הישג אדיר לאור ההיסטוריה שלנו מולם, אבל בסופו של דבר אליפות לוקחים מול הקטנות, ואם נמשיך לאבד נקודות מולן, הפער שוב יגדל ל 7-10 ואז מלבד הניצחונות על גרמניה לא יישאר כלום.
טכנית הם "הרוויחו" 6 נק יותר מאתנו מול שאר הליגהחזיזוש אמר:shayhagai אמר:גם אני לא אוהב את הדיבורים האלה על הארכת החוזה. הוא עושה עונה גדולה עד עכשיו עם כל החיסורים, ולנצח את גרמניה פעמיים זה הישג אדיר לאור ההיסטוריה שלנו מולם, אבל בסופו של דבר אליפות לוקחים מול הקטנות, ואם נמשיך לאבד נקודות מולן, הפער שוב יגדל ל 7-10 ואז מלבד הניצחונות על גרמניה לא יישאר כלום.
מתי לאחרונה איבדנו נק מול הקטנות?
בזמן שכבר שמנו כפכפים והלכנו לדדו הבנאדם סגר פער של 10 ועלה למקום ראשון, משחק את הכדורגל הכי טוב בליגה אחרי שכל הכוכבים של בכר עזבו (וגם בלי חזיזה), הגיע לפליאוף עליה לצמפיונס, הגיע לפליאוף קונפרנס, מקדם צעירים בצורה הכי מוצלחת שאני זוכר ממאמן פה (יש לך 3 שחקנים בכירים בסגל מתחת ל19), מנצח את מכבי תל אביב פעמיים, בפעם השניה - בלי קורנו, בלי גאבר, בלי שרי, בלי פיירו, בלי שואו- פאקינ סונדגרן באמצע, וביטלנו אותם די בקלילות. ההתקפה הכי טובה בליגה, ההגנה הכי טובה בליגה.
כל מאמן זר שהיה פה שהיה באותה סיטואציה כרגע הייתם רוצים להחתים אותו לעשור ולבנות לו פסל, אז אני לא מבין מה ככ מוזר שיש דיבורים על הארכת חוזה
KevinDurant אמר:טכנית הם "הרוויחו" 6 נק יותר מאתנו מול שאר הליגהחזיזוש אמר:shayhagai אמר:גם אני לא אוהב את הדיבורים האלה על הארכת החוזה. הוא עושה עונה גדולה עד עכשיו עם כל החיסורים, ולנצח את גרמניה פעמיים זה הישג אדיר לאור ההיסטוריה שלנו מולם, אבל בסופו של דבר אליפות לוקחים מול הקטנות, ואם נמשיך לאבד נקודות מולן, הפער שוב יגדל ל 7-10 ואז מלבד הניצחונות על גרמניה לא יישאר כלום.
בזמן שכבר שמנו כפכפים והלכנו לדדו הבנאדם סגר פער של 10 ועלה למקום ראשון, משחק את הכדורגל הכי טוב בליגה אחרי שכל הכוכבים של בכר עזבו (וגם בלי חזיזה), הגיע לפליאוף עליה לצמפיונס, הגיע לפליאוף קונפרנס, מקדם צעירים בצורה הכי מוצלחת שאני זוכר ממאמן פה (יש לך 3 שחקנים בכירים בסגל מתחת ל19), מנצח את מכבי תל אביב פעמיים, בפעם השניה - בלי קורנו, בלי גאבר, בלי שרי, בלי פיירו, בלי שואו- פאקינ סונדגרן באמצע, וביטלנו אותם די בקלילות. ההתקפה הכי טובה בליגה, ההגנה הכי טובה בליגה.
כל מאמן זר שהיה פה שהיה באותה סיטואציה כרגע הייתם רוצים להחתים אותו לעשור ולבנות לו פסל, אז אני לא מבין מה ככ מוזר שיש דיבורים על הארכת חוזה
רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:טכנית הם "הרוויחו" 6 נק יותר מאתנו מול שאר הליגהחזיזוש אמר:מתי לאחרונה איבדנו נק מול הקטנות?
אמת. אנחנו השארנו נקודות מול הפועל פ''ת, מכבי פ''ת, סכנין, הפועל ת''א ובית''ר (בית שמבחינתי זה משחק מאסט).
את ההפסד מול ב''ש אני לא שם בקטגורייה הזאת, כי זה הפסד הגיוני בטרנר חוץ.
המטרה לקראת המשחקים הבאים זה לעשות רצף ניצחונות במשחקים הבאים, ולא ליפול מול הקטנות:
בית''ר(חוץ), דרבי(בית), אשדוד(חוץ), חדרה(בית), ריינה(חוץ), הפועל ת''א(בית).
KevinDurant אמר:טכנית הם "הרוויחו" 6 נק יותר מאתנו מול שאר הליגהחזיזוש אמר:shayhagai אמר:גם אני לא אוהב את הדיבורים האלה על הארכת החוזה. הוא עושה עונה גדולה עד עכשיו עם כל החיסורים, ולנצח את גרמניה פעמיים זה הישג אדיר לאור ההיסטוריה שלנו מולם, אבל בסופו של דבר אליפות לוקחים מול הקטנות, ואם נמשיך לאבד נקודות מולן, הפער שוב יגדל ל 7-10 ואז מלבד הניצחונות על גרמניה לא יישאר כלום.