ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני לא מסכים, לא הצלחנו להחזיק ולהניע כדור ובגלל זה נגררנו לשיטה הזאת של לשחק ישירות.ירוק זה אני אמר:זה לא היכולת כמו הסגנון.
הוא שחקן לא דינאמי, שעוצר את כל השטף של המשחק ומנסה בנגיעה אחת להגיע אל השער. זה לא עובד ככה.
כדורגל זה משחק של התקפות עם תכנון ותבניות ברורות, אין קיצורי דרך.
הוא שיחק על כל הקו, כשהמאמן לא מפסיק להגיד לשחקנים להיות אחראיים ולא להפקיר, אז הוא שיחק מאחורה ולא לקח סיכונים.benrey אמר:לא ברור התפקוד שלו היום, משחק יותר מדי מאחור, ולא בא לידי ביטוי… דווקא עם שחקנים כמו סבע וליאור הוא הכי צריך לפרוח
הוא כן מנהיג באופי שלו וגם היה בולט מאוד בזה בפולין.DelPiero אמר:עוד יהיה כוכב פה אני בטוח
הוא לא מנהיג אבל הוא שחקן ברמה נדירה לליגה שלנו
כל הכבוד שהתעקשו עליו
KevinDurant אמר:הוא כן מנהיג באופי שלו וגם היה בולט מאוד בזה בפולין.DelPiero אמר:עוד יהיה כוכב פה אני בטוח
כל הכבוד שהתעקשו עליו
הוא כרגע "סובל" קצת מהשיטה אבל רואים שיש בו כדורגל ובעיקר הוא שחקן מחויב מאוד ולשחקנים כאלה זה נוטה להתחבר בסוף גם מעבר
הוא נחשב לשחקן לוחץ ומאוד אנרגטי וחזק במאבקים, מאוד תוסס מהבחינה הזו.DelPiero אמר:KevinDurant אמר:הוא כן מנהיג באופי שלו וגם היה בולט מאוד בזה בפולין.DelPiero אמר:עוד יהיה כוכב פה אני בטוח
כל הכבוד שהתעקשו עליו
הוא כרגע "סובל" קצת מהשיטה אבל רואים שיש בו כדורגל ובעיקר הוא שחקן מחויב מאוד ולשחקנים כאלה זה נוטה להתחבר בסוף גם מעבר
וואלה זה מעולה לדעת
חשבתי שהוא לא שרי באופי שלו
אם זה ככה אז הציפיות שלי בכלל גבונות ממנו
Apoc אמר:הוא נראה נהדר באמצע בתור 10 ופחות באגף כרגע
יכול להיות שאם יתנו לו כמה משחקים בתור 10 והוא יכנס לעניינים עם שערים ובישולים ואיומים טובים על השער ומסירות מפתח
אז הוא יוכל לעשות את המעבר גם לאגף בצורה יותר טובה עם יותר ביטחון ותיאום