• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מתיאס נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הגיע ל007 הידוע לשמצה

7 משחקים
0 שערים
0 בישולים

רגל שמאל אצלו זה המלצה בלבד. גם אין לו צעד ראשון מתפרץ לכן קל מאד לסגור אותו- סגור לו את הכניסה למרכז וקיבלת עציץ.

הייתי מעביר אותו לאגף ימין. משם הוא יכול לתת כדורי רוחב ברגל החזקה שלו.

כל עוד הוא מתופקד כמגן אני לא מצפה ממנו לכלום

גם היום בישל גול בטוח… לפחות פעם אחת. פעם אחת לדיא לנגיחה בסוף המחצית ופעם שניה בהגבהה בחצי ראשון שקינדה וסברינה נכנסו אחד בשני

בירקי אמר:
גם היום בישל גול בטוח… לפחות פעם אחת. פעם אחת לדיא לנגיחה בסוף המחצית ופעם שניה בהגבהה בחצי ראשון שקינדה וסברינה נכנסו אחד בשני
ומצד שני היה חייב לבשל עם פס ובמקום זה מסר כדור אחורה מדי לקינדה

אני אבחן אותו רק כשישחק כנף שמאל במערך 4-43. הלוואי כבר ברביעי

יש לי בעיה גדולה איתו. עד עכשיו הראה שרגל שמאל היא רק המלצה לתמיכה. כך קל מאד לסגור אותו.

צריך לשחק עם מגן משמעותי על הקו.
צריך לראות אותו עם אנסימבה כחלק מ-4-4-3.
במצב הנוכחי של 3 בלמים, אין טעם לפתוח איתו על כל הקו.
לא מבטל סיטואציות בהם סבע חלוץ(ולא דוד) ונהואל לצידו עושה את התפקיד של סבע במערך הנוכחי.

רק מכבי אמר:
צריך לשחק עם מגן משמעותי על הקו.
צריך לראות אותו עם אנסימבה כחלק מ-4-4-3.
במצב הנוכחי של 3 בלמים, אין טעם לפתוח איתו על כל הקו.
לא מבטל סיטואציות בהם סבע חלוץ(ולא דוד) ונהואל לצידו עושה את התפקיד של סבע במערך הנוכחי.
מסכים לגבי החלק הראשון בעיקר.

אני חושב שהדק' הכי טובות של מכבי חיפה העונה (התקפית) כנראה היו ב4-3-3 עם נסימבה וחזיזה שהיה 2 שחקנים על הקו שריווחו ועשו פעולות טובות ונוחות אחד לשני.

שוקינג העלה תמונה שרואים את נהואל מקבל כדור באגף שמאל ו4 שחקנים של פ''ת לידו ואין שום שחקן שלנו לעשות אתו מהלך, מה הוא כבר יכול לעשות שם?

עמדות המוצא שלו ושל סברינה נמוכות ורחוקות מאוד ואין להם מה לעשות משם. אני לא מופתע בהתחשב באיפה שנהואל מתופקד ומה רוצים ממנו לעשות שאין לו מספרים השנה

צריכים לעשות איתו סוג של ריסטארט.
אולי להפוך אותו ל-10. אולי סוג של 8.

השטויות האלה של שחקן על כל הקו מיצה את עצמו. וכל עוד אין את אנסימבה הוא גם לא יכול להיות שחקן כנף כי הוא חייב איתו שחקן שיודע לשחק כמגן התקפי, סייף פשוט לא עושה את התפקיד בצורה מספיק טובה. נהואל הוא לא חלאיילי שהוא יכול להיצמד לכנף וליצר משם תועלת.

אכזבה עצומה עד כה. זה בעיקר עליו, אבל זה גם על הצוות ששרף אותו על תפקידים מוזרים ולא עשה מספיק בשביל להכניס אותו לעניינים.

רואים שעלה עם פחד לאבד כדורים, אבל כן עשה פעולות טובות.
צריך לשחק בטמצע או ככנף שמאל קבוע והוא יהיה טוב, כאגע חלאילי נראה טוב אז כנראה שעדיף אמצע.
שם לדין כדור שחלוץ נורמלי עושה ממנו גול.

אני איתן בדעתי. זה שהוא לא פותח זה פשע. מבחינתי אם חלאילי מולחם לשמאל, שישחק 10

אני חושב שדווקא היום הוא עלה בסדר וראו שבתוך הצפיפות הוא הצליח לדחוף שם 2 כדורים טובים למצבים. כבר הייתי מעדיף לפתוח אתו ב10 במקום קינדה

בפחות מחצי שעה הוא נתן יותר כדורים משקינדה נתן בשני משחקים.
אם בכר קצת ינתק את מועדון החברים, הוא מזמן צריך להיות שחקן שמקבל לפחות את כמות הדקות של קינדה.

מההתרשמות שלי ממנו עד עכשיו הוא שחקן טוב (בחיים לא שווה 2.5 מיליון) אבל רחוק מאוד ממה שהיינו צריכים

קטע שהוא שוריין להרכב בשיטה של 5 בהגנה בתור מגן שמאלי, אבל דווקא עכשיו בשיטה שיכולה להתאים לו הוא מקבל פה ושם 10 דקות

מרגיש לי כמו איזה ילד עם מוגבלות, הבן אדם נתן פס טוב לחלוץ ואנחנו עוד שנייה מתמוגגים כי הציפיות שלנו כבר כל כך נמוכות

הבעיה עם נהואל היא התאמה לסגל הנוכחי שמשחק פה.

הוא שחקן קו שאוהב מאוד להיכנס לאמצע ולבוא נמוך ולגעת הרבה בכדור ולא שחקן קו שנמשך לקו ומשחק גבוה ודריבל ועוד דריבל ועוד דריבל.

בשביל זה, הוא צריך לשחק עם מגן שמאלי התקפי שיתפוס את הקו במקומו ושישחקו ביחד (מישהו אמר קורנו?).

זה לא שחקן שיכול להחזיק את הקו לבד כמו שחלאיילי עשה וכמו שקורנו עשה ומפה הדברים מתגלגלים. אם חושבים שהוא מספיק טוב אולי כדאי לנסות אותו באמצע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה