• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מתיאס נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שחקן בכיר שמוחק את האינסטגרם אחרי קללות מילדים בני 13 בדיאם זה אף פעם לא סימן טוב לגבי האופי שלו

benrey אמר:
ברק.י אמר:
HaifaWave אמר:
אתה מנתח יותר מדי מצב מנטלי של שחקן שלא ראינו ממנו יכולת של מעבר לשחקן מחליף פה מאז שהגיע.
מתי שהוא נצטרך כנראה להבין שזה מה שיש ושזה לא קשור למנטליות.

אם נרצה או לא, זה ה-10 שלנו עד ינואר, אז רצוי מאד שיעזרו לו לצאת מהסחרור הזה, אלוהים יודע איך. זה או זה, או לוותר עליו ולתת לכל שחקן קישור אחר את הדקות.

לשחק עם 10 שחושש לתקוף זה יותר גרוע מלשחק עם 10 ברמה נמוכה. ראינו פה גם שחקנים שלא ברמה ומנסים לעשות את תפקידם (סוף, מאור לוי, גרשון) וגם שחקנים שמנטלית לא מצליחים להיכנס לעניינים (סטריין, טווטחה, שוראנוב). הראשונים גם תורמים יותר וגם מחזיקים מעמד יותר זמן בסגל כשחקני קצה ספסל.
מאמן צריך לחשוב מחוץ לקופסא, לא הגיוני ההתעקשות הזאת על 10, אני חייב להגיד שאני אוהב את המערך אבל אם אין ברירה אז אין ברירה.
אפשר לנסות 442
אפשר לשחק 451 עם קישור מעובה
ואפשר גם לשחק עם 3 בלמים - סק שון ובטאיי
באגפים קורנו וסוף
באמצע עלי ופיטר
ולמעלה קאני חורה וסטיוארט

או אותו מערך רק אמצע חזק יותר של עלי פיטר ואזולאי ושני חלוצים

מאמן צריך לדעת להיות גמיש ולהתאים מערך לסגל ולסיטואציה, לא הגיוני שהוא כזה ראש בקיר, אני חושב שגם מאמן בינוני היה יוצא פה עם 3 נקודות

מסכים מאד.
לא ברור למה הוא ציפה שהשאיר את נהואל על הדשא.
רק העמיק את הלחץ עליו.

אני חושב שבמשחקים הבאים נעלה עם 3 באמצע ( אזולאי, אגבה ועלי) בלי עשר.

ניסו להכניס אותו להרכב שזה בסדר כי כמעט כולנו פה בפורום חשבנו שצריך לתת לו הזדמנות, הוא לא מספיק טוב וצריך לשבת בספסל, ולפתוח עם קישור של אגבה עלי ואזולאי.
מאמין שבשבוע הבא הוא כבר לא יפתח

Hulk אמר:
ניסו להכניס אותו להרכב שזה בסדר כי כמעט כולנו פה בפורום חשבנו שצריך לתת לו הזדמנות, הוא לא מספיק טוב וצריך לשבת בספסל, ולפתוח עם קישור של אגבה עלי ואזולאי.
מאמין שבשבוע הבא הוא כבר לא יפתח

הבעיה אתמול הייתה שנתנו לו את כל 90 הדקות כשהוא הולך ונעשה יותר מהוסס ועצבני ככל שעובר הזמן.
זה שנתנו לו הרכב בדרבי זה מובן.

אני חושב שבמצב העניינים הקיים (הוא אאוט והקהל כבר באנטי כלפיו), נכון לשלב אותו מהספסל ולהוריד ממנו ציפיות. במקום, רק שמים עליו עוד ועוד ציפיות.

לכל מי שצעק שהוא 10 ולא שחקן כנף, היום אולי אפשר לדבר אחרת.

מעבר לזה, משחק פשוט מזעזע שלו. לא זוכר את ה10 האחרון ששיחק במכבי חיפה 90 דק' והיה חסר אונים בצורה כזאת ולא עשה שום פעולה במשחק שלם (לא דריבל, לא עומק, לא בעיטה לשער, לא יצר יתרון), הכל אחורה, לרוחב, חסר סיכונים, באיטיות.

מכבי חיפה נראתה אתמול כמו מתיאס נהואל.

לא התלהבתי ממנו אף פעם, וגם שחתם אמרתי שהסכום מופרז והוא שווה בגג מיליון יורו, אבל נראה שעיקר הבעיה איתו היא מנטלית, הוא פשוט לחוץ ומת מפחד לטעות ובגלל זה כזה מבוהל במשחק שלו.

Hulk אמר:
לא התלהבתי ממנו אף פעם, וגם שחתם אמרתי שהסכום מופרז והוא שווה בגג מיליון יורו, אבל נראה שעיקר הבעיה איתו היא מנטלית, הוא פשוט לחוץ ומת מפחד לטעות ובגלל זה כזה מבוהל במשחק שלו.
מה שהוא מראה לא שווה גם מיליון יורו. הוא נראה רע מאוד

רק מכבי אמר:
לאנשים שקוראים כאן מתוך המועדון, אגיד כך:

לא כל שחקן זה ואן אובריים. ידעתם להשתמש בדוגמא הזה יפה כל הקיץ. אבל כל מקרה לגופו.

משחק חלש מאוד. הוא לא מוצא את עצמו ב-10. ויותר מזה, הוא גם דורך על שחקנים אחרים כמו אזולאי.

אין לו מה לחפש בהרכב במשחקים הקרובים מול ב''ש ומכבי ת''א.

הם באמת קוראים כאן ?

DelPiero אמר:
רק מכבי אמר:
לאנשים שקוראים כאן מתוך המועדון, אגיד כך:

לא כל שחקן זה ואן אובריים. ידעתם להשתמש בדוגמא הזה יפה כל הקיץ. אבל כל מקרה לגופו.

משחק חלש מאוד. הוא לא מוצא את עצמו ב-10. ויותר מזה, הוא גם דורך על שחקנים אחרים כמו אזולאי.

אין לו מה לחפש בהרכב במשחקים הקרובים מול ב''ש ומכבי ת''א.

הם באמת קוראים כאן ?
אם יש משהו שמכבי חיפה טובה בו זה תקשורת. אין לי ספק שהם כאן.

לא צפוי לפתוח מול ב"ש
כנראה שגם פלורס הבין את הפלופ שמכרו לו.

היו לו הצעות לפי פרסומים.
לא נתקעו איתו.
מעניין אם יצליחו לשחרר בינואר.

שחקן גמור, אין שום הבדל בין אם הוא ישחק או מיכאל אוחנה לצורך העניין. חלש מאוד

לא חושב שהוא שחקן גמור, הוא פשוט לא מספיק טוב.
גם נראה שהעמדה באמצע לא מתאימה לו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה