• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק מטיילים על המגרש - מטיילים על חשבון איזי- מחזור 22 בליגת העל

• יוצר הנושא יוצר הנושא Nirgreen
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איך הרכב שרק לפני שנייה היה נראה כזה נוצץ פתאום מרגיש כזה אפור ומזכיר את ימי גיא לוזון

מעניין איך בכר, שאני תופס ממנו מקצוען ושונה מהנוף הישראלי לגמרי, מצליח לעבור בשתיקה על זה שהצוות הרפואי רוצח לו שחקנים
מטריף אותי שרק לאוהדים אכפת

כרמליסט ירוק אמר:
איך הרכב שרק לפני שנייה היה נראה כזה נוצץ פתאום מרגיש כזה אפור ומזכיר את ימי גיא לוזון

זה כל פעם מחדש מדהים כמה שכדורגל זה דבר דינמי

מי אמר שגולדברג מגן שמאל?
אני לא אתפלא אם זה מערך 3 בלמים כשחזיזה וסונגרן בכנפיים

shayhagai אמר:
ממה שהתרשמתי עד עכשיו, סונדגרן פחות מתאים להיות מגן תוקף

גם אני חושב שזה 3 בלמים עם חזיזה ודניאל בצדדים.

benrey אמר:
shayhagai אמר:
ממה שהתרשמתי עד עכשיו, סונדגרן פחות מתאים להיות מגן תוקף

הוא בהחלט לא מתאים אבל שון כמגן זה הרבה יותר גרוע

היום הופמייסטר יראה כמו פריים קארצב נגד אבו פאני. יעשה לו בית ספר עם איך שפאני נראה

Shocking4U אמר:
היום הופמייסטר יראה כמו פריים קארצב נגד אבו פאני. יעשה לו בית ספר עם איך שפאני נראה

כל שחקן אפור נגדנו במשחק חייו, אם סתיו נחמני הבקיע נגדנו אין לאן לרדת

אני גם לא מבין את הרעיון של לפתוח עם פאני וג'אבר ביחד בקישור.
מי בדיוק יעשה הגנה ?
הרי פאני תמיד משחק את הקשר הקדמי יותר כשנטע / מוחמד האחוריים. ג'אבר הוא בכלל שחקן שנכנס לעומק.

מקווה שהפעם דילן לא ימכור אותנו. מול ק״ש משחק קודם זה אחד המשחקים הגרועים שראיתי של בלם בירןק

ToniKroos אמר:
מעניין איך בכר, שאני תופס ממנו מקצוען ושונה מהנוף הישראלי לגמרי, מצליח לעבור בשתיקה על זה שהצוות הרפואי רוצח לו שחקנים
מטריף אותי שרק לאוהדים אכפת

סתןם כבר

הייתי מעדיף את סבע ליד פיירו ולא ליד דוד אבל אני מניח שהוא עדיין פצוע ולא מגלים מה מצבו

לא מבין למה צריך גם את ארד וגם את גרשון על הספסל. שישים מבחינתי שם את זרגרי או זערורה או אפילו שחקן התקפה מהנוער

מישהו חשב שקורנו באמת יחזור?
נחזיק אצבעות שיהיה כשיר לפלייאוף.
איזה ביזיון לא יאומן.

המשחק היום ומול אשדוד זה קריטי. ב״ש והצהבת ב2 משחקים קשים במחזורים הקרובים וזאת הזדמנות חד פעמית להגדיל בחזרה את
הפער

Shocking4U אמר:
המשחק היום ומול אשדוד זה קריטי. ב״ש והצהבת ב2 משחקים קשים במחזורים הקרובים וזאת הזדמנות חד פעמית להגדיל בחזרה את
הפער

אחי , איך אתה מסוגל להסתכל על אחרים כשאנו לא מצליחים לחבר שני פסים…. בוא נתחיל בלנצח איכשהוא היום ומפה נתקדם.

בירקי אמר:
Shocking4U אמר:
הפער

אחי , איך אתה מסוגל להסתכל על אחרים כשאנו לא מצליחים לחבר שני פסים…. בוא נתחיל בלנצח איכשהוא היום ומפה נתקדם.

👍

אחרי התיקו של בש אם לא מנצחים זה לא לבעוט בדלי זה לעשות מספרת בדלי

חזרה
למעלה