• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מוחמד אבו פאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
benrey אמר:
נכנס טוב אתמול…
לא מבין על מה המהומה
גם אני. סתם מחפשים אותו בציציות, רוצים שיבקיע שער בכל פעם שהוא עולה ל20 דקות

benrey אמר:
נכנס טוב אתמול…
לא מבין על מה המהומה

יש קטע כזה של להתאהב במנטרה מסוימת.

אז בגלל שאבו פאני עלה פעם-פעמיים ועשה פרצוף, מעכשיו כל העונה כשיהיה לו משחק שלא בסטנדרט שהוא הרגיל אותנו בשנתיים האחרונות - יגידו שהוא עושה פרצופים, רעל ושיעזוב.

Judokan אמר:
benrey אמר:
נכנס טוב אתמול…
לא מבין על מה המהומה

אז בגלל שאבו פאני עלה פעם-פעמיים ועשה פרצוף, מעכשיו כל העונה כשיהיה לו משחק שלא בסטנדרט שהוא הרגיל אותנו בשנתיים האחרונות - יגידו שהוא עושה פרצופים, רעל ושיעזוב.

חלילה. זה לא מפוזיציה, אבו פאני מהשחקנים האהובים עלי במכבי חיפה מאז ומעולם. אני במקרה יושב בדיוק מעל השחקנים שמתחממים ורואה את ההתנהלות שלו ב-3 משחקים האחרונים, במיוחד במשחק האחרון. זה חריג וזה ממש, ממש לא נראה טוב. אין שום קשר לביצועים שלו על המגרש, לא על זה דיברתי.

חזיזוש אמר:
Judokan אמר:
benrey אמר:
נכנס טוב אתמול…
לא מבין על מה המהומה

חלילה. זה לא מפוזיציה, אבו פאני מהשחקנים האהובים עלי במכבי חיפה מאז ומעולם. אני במקרה יושב בדיוק מעל השחקנים שמתחממים ורואה את ההתנהלות שלו ב-3 משחקים האחרונים, במיוחד במשחק האחרון. זה חריג וזה ממש, ממש לא נראה טוב. אין שום קשר לביצועים שלו על המגרש, לא על זה דיברתי.
בסיום המשחק הוא בעט כדור ליציע ובעט בכיסאות בספסל, אתה לא מדמיין

כן לא הבנתי את הדיבור פה כאילו זה לא קרה

מי שחושב שהוא עלה טוב, כנראה לא ראה את החוסר חשק שלו בספרינטים ומלחמות על כדור.
שרי קרס מהרגליים עוד רגע ועדיין יצא ללחוץ בזמן שאבו פאני אפילו ריצה קלה בקושי עשה שם.
במקום לעלות בשיא הטירוף, לעזור להחזיק את האמצע(זה למה הוא נכנס, ולא צ'יבוטה... הרי נכנס במקום חזיזה), אז הוא רק מזיק.

בסביבה של פאני אומרים שהייתה הצעה מבלגיה וחיפה הסכימה למחיר וביקשה שיישאר לצמד המשחקים נגד אולימפיאקוס.

אם בטעות נעלה לליגת האלופות הוא יהיה מאוד סתום אם יעוב לאיזו קבוצה סתמית בבלגיה.
שייתן את הכל ויראה מה קורה אחרי.

Kaka אמר:
בסביבה של פאני אומרים שהייתה הצעה מבלגיה וחיפה הסכימה למחיר וביקשה שיישאר לצמד המשחקים נגד אולימפיאקוס.

עדיין יש פה איזה שהוא פער. נניח שביקשו שיישאר, הוא הסכים וההצעה הפכה ללא רלוונטית אחרי.
בין אם היה מקבל יותר דקות מול אולימפיאקוס ובין אם לא, כנראה שזה לא מה שהיה משפיע על הרלוונטיות של ההצעה וכנראה שזה לא מה שהיה מסדר לו הצעות נוספות.
זה שהוא הסכים להישאר ופספס את ההצעה זה מצער ולגמרי אפשר להבין את האכזבה שלו, אבל זו לא אשמת המועדון שזה קרה. לכן, אני יכול להבין את התסכול ואת חוסר המוטיבציה, אבל לא את הטינה כלפי המועדון, אם יש כזו.

אני מאד מקווה שהמועדון יתמוך בו ויעודד אותו, גם אם תהיה תקופה קשה, כדי שלא יהרוס את מה שבנה לעצמו.
אם יעבד מהר את מה שקרה, הוא יכול להפוך שוב לשחקן הרכב (גם אם לא בכל המשחקים) ולהיות שחקן מוביל בנבחרת (מקום שהוא איבד בסבב המשחקים האחרון לטובת ג'אבר). חבל שישקע באכזבה וידשדש כמו שחקנים רבים שהמקום הרגשי פגע בהחלטות הקריירה שלהם.

Kaka אמר:

אוקיי ומה עם ההצעה? אנחנו הרבה אחרי אולימפיאקוס…

שורה תחתונה אין בו התעניינות והוא מוציא עצבים על כל מי שסביבו
אולי זה ירד לו קצת בהמשך והוא ירגע
זה שהוא גם יצא מההרכב לטובת מוחמד ולביא זה בטח מוסיף

אם לא רוצה להשאר ועושה פרצופים ויש הצעה שיתנו לו ללכת.
במערכת צריכים לעבוד על שחקן מחליף פשוט מאוד

GKagelmacher אמר:
Kaka אמר:

אוקיי ומה עם ההצעה? אנחנו הרבה אחרי אולימפיאקוס…

לא יודע, זה מה שסיפרו בסביבה של השחקן.

בלגיה עדיין נחשבת ליעד אטרקטיבי לשחקנים שיוצאים ממועדונים כמו מכבי ות"א?

omribenjamin אמר:

בודאי,
ברוז', אנדרלכט, סטנרד ליאז, מועדונים יותר גדולים מאיתנו,
גנק, אנטוורפן וגנט צברו מסורת,
המועדונים הבלגים מופיעים בקביעות בליגה האירופית (ומגיעים לשלבי הנוקאאוט), לעיתים גם בצמפיונס.
נכון שאנחנו הליגה השישית, והשתפרנו מאד בשנתיים האחרונות, אבל עדיין החשיפה שם הרבה יותר גדולה והמשכורות בהתאם.
החיסרון היחיד: צריך לקרוע את התחת ופרצופים על הספסל לא מביאים כותרות בסגנון "מקורבים של XXX הביעו אכזבה מאי שיתופו..., לא יכול להבקיע מהספסל, לא משאיירם שחקן כזה על הספסל" ושאר בולשיט.

dyarok אמר:
omribenjamin אמר:

בודאי,
ברוז', אנדרלכט, סטנרד ליאז, מועדונים יותר גדולים מאיתנו,
גנק, אנטוורפן וגנט צברו מסורת,
המועדונים הבלגים מופיעים בקביעות בליגה האירופית (ומגיעים לשלבי הנוקאאוט), לעיתים גם בצמפיונס.
נכון שאנחנו הליגה השישית, והשתפרנו מאד בשנתיים האחרונות, אבל עדיין החשיפה שם הרבה יותר גדולה והמשכורות בהתאם.
החיסרון היחיד: צריך לקרוע את התחת ופרצופים על הספסל לא מביאים כותרות בסגנון "מקורבים של XXX הביעו אכזבה מאי שיתופו..., לא יכול להבקיע מהספסל, לא משאיירם שחקן כזה על הספסל" ושאר בולשיט.
ליאז' מועדון גדול אבל נמצא בירידה גדולה. ממכבי חיפה לבלגיה הייתי עובר רק לגנק, גנט, אנדרלכט, ברוז' ואנטוורפן.

באמת תהרגו אותי אני לא מבין מה יש לו לברוח עכשיו, המניה שלו תקפוץ אם יצליח לסחוט פאול מבראלה

שילך בינואר

לא מצליח להרים את עצמו למה שהיה עונה שעברה. כבד, טיפש בפעולות שלו בצורה יוצאת דופן, מתמהמה עם הכדור סתם והבעיטות לא יוצאות לו.

משחק זוועה והוא ממשיך להיות כבד כל כך, מקווה בשבילו שיתעורר אחרת הוא יביא עונה כמו של ארד בעונה שעברה, קשה להרים את הרמה באמצע העונה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה