• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מוחמד אבו פאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עזיבה שלו תעשה טוב לשתי הצדדים לדעתי. הקטע זה שהוא מת לעזוב אבל אין כלום על הפרק. אז או שאתה פה ב100 אחוז או שתלך לשחק בליגות קיקיוניות בשביל התווית ״ליגיונר״.

איך היא בדיוק תעשה טוב למכבי חיפה?
איזה ישראלי טוב אפשר להביא במקומו?
אז הוא יהיה חודש ממורמר על זה שאין לו הצעה, יעבור לו, ואז נרוויח אותו לשאר העונה

shayhagai אמר:
אז הוא יהיה חודש ממורמר על זה שאין לו הצעה, יעבור לו, ואז נרוויח אותו לשאר העונה

מסכים לגמרי שאין מחליף אבל זה מצב בעייתי שהוא משחק על הפנים ולא מעוניין להיות פה.

GKagelmacher אמר:
shayhagai אמר:

מסכים לגמרי שאין מחליף אבל זה מצב בעייתי שהוא משחק על הפנים ולא מעוניין להיות פה.

ולכן, כמו שנכתב למעלה- או שיתאפס על עצמו או שיהפוך לעוואד

מקווה שיש עליו הצעה מסלטיק, שיקחו אותו גם ב 500 אלף יורו, רק שילך מפה.
לא יכול לראות אותו על המגרש, שחקן עם אפס מחויבות ואפס רצון לתרום.
שחקנים ששיחקו 90 דקות לא נושמים ועדיין דופקים ספרינטים ועושים לחץ והפרינססה הזה עומד לו בעיגול האמצע לא מסוגל לרוץ. מעדיף שיעלה שחקן נוער מאשר לראות אותו כל עוד הוא ממשיך בגישה הזאת.

לדעתי היה בסדר גמור בגישה. נכנס בדקות שהלכנו אחורה

הוא נכנס בגישה טובה. רץ הרבה.

אני בטוח שאם הוא יקבל את הקרדיט והביטחון מבכר שנטע מקבל, הוא יתרום הרבה יותר.

לוותר עליו מרצון זה תהיה טיפשות ענקית. אנחנו רואים מה אפשר להביא לעמדה הזאת, וזה ממש לא משהו איכותי.
אנשים קצת מתבלבלים, האמצע שלנו בנוי רק מעלי וממנו. שאר השחקני אמצע לא ברמה כרגע. אם אנחנו מאבדים את שניהם, אנחנו צריכים לבנות אמצע חדש לגמרי.

נכנס סבבה ועשה את העבודה הטקטית שצריך היה לעשות. בכר תפעל את הסיטואציה איתו יפה - זה ממש לא אבו פאני שנכנס ועשה פרצופים מול ב"ש וביוון.

תהיה לו הרבה עבודה כדי לפרוץ חזרה להרכב לאור היכולת של נטע ומוחמד. אבל אני דווקא שמח שהוא על תקן מחליף, הסיכוי שיעקצו לנו אותו יורד ויורד

נכנס בסדר היה לו גם כמה מהלכים יפים. חייב לחזור לעצמו דרך הדקות בליגה ולהבין שהוא צריך להישאר במכבי חיפה ולשחק איתה באירופה ולא לרוץ לכל קבוצה בלגית זניחה.

אני מאד מתקשה להבין ממה נובע המרמור - מזה שלא קיבל הצעות אחרי עונה מדהימה או מזה שהמועדון דורש על 1.5 מיליון כשהוא רוצה להשתחרר ויהי מה.

נכנס בסדר גמור מבחינת רצון ולחץ הגנתי, הוא צריך להבין שאין לו ביקוש כרגע באירופה. הוא היה ככ נעול על זה שהוא עוזב הקיץ אז אני מבין שהוא מתוסכל (לא אשמת המועדון כמובן). שיתן עונה חזקה בשלב בתים אירופית/אלופות ושיצא למועדון גדול אם יוכיח את עצמו. שילך יראה מה קרה לפרץ ויונתן כהן שרצו מהר לאיטליה.

הוא משחק בלי שמחת חיים. בסוף המשחק כשכל השחקנים הלכו לקהל הוא היה נראה מדוכא לגמרי בניגוד לפעם שהיה מהכי שמחים, רוקד ושר עם הקהל. הבן אדם פשוט לא רוצה להיות פה

אני מאוד, מאוד אוהב את אבו פאני. אבל אתמול זה היה קשה לצפיה
הבנאדם סובל מלהיות פה. ראינו אותו מהמקום שישבנו בו כל המשחק מתחמם, גועל נפש לראות שחקן שלנו במעמד כזה וברגעים כאלו מתנהל ככה ובשפת גוף כזאת כמו איזה אויב. אפילו גדולי השונאים שלנו ששיחקו אצלנו דוגמת גולסה ואלירן עטר היו שמים בצד את החרפה הזאת בפלייאוף ליגת אלופות

לא חושב שהוא זורק ולא מקצוען ומאמין שבלב שלם שהוא אוהב את המועדון מאד.
יחד עם זאת, הוא פשוט לא מרוצה מהמצב שלו וקשה לכל עובד, בכל תחום, להיות פרודוקטיבי ובכל מוטיבציה כשהוא מתוסכל.
אני מתקשה להבין מה קורה מאחורי הקלעים שהוא במצב כזה, אבל מאד מקווה שזה ייפתר בקרוב והוא יחזור לחייך.

ברק.י אמר:
יחד עם זאת, הוא פשוט לא מרוצה מהמצב שלו וקשה לכל עובד, בכל תחום, להיות פרודוקטיבי ובכל מוטיבציה כשהוא מתוסכל.
אני מתקשה להבין מה קורה מאחורי הקלעים שהוא במצב כזה, אבל מאד מקווה שזה ייפתר בקרוב והוא יחזור לחייך.

עד שזה מגיע לרעל מבפנים, וככה זה נראה כרגע. אין לי דרך אחרת להגדיר את זה, ממש מעדיף שילך מפה ולא יפיץ את האנרגיה הזאת בשלבים ככ קריטיים. הוא ממש עומד וסובל, כולם על המגרש ומחוצה לו חוגגים גולים חשובים בקנה מידה היסטורי והוא בדיוק ברגעים כאלו מעדיף לשדר כמה הוא לא מרוצה. או במקרים אחרים שקט לקהל

חזיזוש אמר:
ברק.י אמר:

עד שזה מגיע לרעל מבפנים, וככה זה נראה כרגע. אין לי דרך אחרת להגדיר את זה, ממש מעדיף שילך מפה ולא יפיץ את האנרגיה הזאת בשלבים ככ קריטיים. הוא ממש עומד וסובל, כולם על המגרש ומחוצה לו חוגגים גולים חשובים בקנה מידה היסטורי והוא בדיוק ברגעים כאלו מעדיף לשדר כמה הוא לא מרוצה. או במקרים אחרים שקט לקהל

מסכים איתך 99 אחוז אבל אם פאני עוזב מה נשאר? נטע עלי וג׳אבר הלא כשיר? זה לא ריאלי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה