ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
shayhagai אמר:איך היא בדיוק תעשה טוב למכבי חיפה?
איזה ישראלי טוב אפשר להביא במקומו?
אז הוא יהיה חודש ממורמר על זה שאין לו הצעה, יעבור לו, ואז נרוויח אותו לשאר העונה
GKagelmacher אמר:shayhagai אמר:איך היא בדיוק תעשה טוב למכבי חיפה?
איזה ישראלי טוב אפשר להביא במקומו?
אז הוא יהיה חודש ממורמר על זה שאין לו הצעה, יעבור לו, ואז נרוויח אותו לשאר העונה
מסכים לגמרי שאין מחליף אבל זה מצב בעייתי שהוא משחק על הפנים ולא מעוניין להיות פה.
ברק.י אמר:לא חושב שהוא זורק ולא מקצוען ומאמין שבלב שלם שהוא אוהב את המועדון מאד.
יחד עם זאת, הוא פשוט לא מרוצה מהמצב שלו וקשה לכל עובד, בכל תחום, להיות פרודוקטיבי ובכל מוטיבציה כשהוא מתוסכל.
אני מתקשה להבין מה קורה מאחורי הקלעים שהוא במצב כזה, אבל מאד מקווה שזה ייפתר בקרוב והוא יחזור לחייך.
חזיזוש אמר:ברק.י אמר:לא חושב שהוא זורק ולא מקצוען ומאמין שבלב שלם שהוא אוהב את המועדון מאד.
יחד עם זאת, הוא פשוט לא מרוצה מהמצב שלו וקשה לכל עובד, בכל תחום, להיות פרודוקטיבי ובכל מוטיבציה כשהוא מתוסכל.
אני מתקשה להבין מה קורה מאחורי הקלעים שהוא במצב כזה, אבל מאד מקווה שזה ייפתר בקרוב והוא יחזור לחייך.
עד שזה מגיע לרעל מבפנים, וככה זה נראה כרגע. אין לי דרך אחרת להגדיר את זה, ממש מעדיף שילך מפה ולא יפיץ את האנרגיה הזאת בשלבים ככ קריטיים. הוא ממש עומד וסובל, כולם על המגרש ומחוצה לו חוגגים גולים חשובים בקנה מידה היסטורי והוא בדיוק ברגעים כאלו מעדיף לשדר כמה הוא לא מרוצה. או במקרים אחרים שקט לקהל