ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אפשר מקור לעניין?Apoc אמר:הם מדברים על 800 אלף פאונד שזה מיליון יורו בערך
ולהבנתי זה לא נכון, לאבופאני אין סעיף שחרור של מיליון יורו, יש לו של 2 מיליון יורו, אבל כנראה שיסכימו למכור בפחות מהסעיף שחרור כי לא רוצים לעמוד בדרכו אחרי שהוא נשאר פה בקיץ האחרון למרות שיכל לעזוב בחינם
MHFC4EVER אמר:אפשר מקור לעניין?Apoc אמר:הם מדברים על 800 אלף פאונד שזה מיליון יורו בערך
ולהבנתי זה לא נכון, לאבופאני אין סעיף שחרור של מיליון יורו, יש לו של 2 מיליון יורו, אבל כנראה שיסכימו למכור בפחות מהסעיף שחרור כי לא רוצים לעמוד בדרכו אחרי שהוא נשאר פה בקיץ האחרון למרות שיכל לעזוב בחינם
אגב תחושה שלי בקרוב אבו פאני שחקן סלטיק
David אמר:מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
לא יודע שמעתי תפודקאסט של קבסה ואמרו שכנראה דודו דהן נתן להם הוראה לא לשתף אותו כי הכול סגור מול סלטיק בגלל זה אבו פאני אפילו לא התלונן שלא שותף גם אחרי זה העלה פוסט בפייסבוק כאילו רמז שהוא נפרדMHFC4EVER אמר:David אמר:מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
אין קשר לדעתי
בנבחרת לא עושים את ההתחשבנויות האלה אף פעם
אגב גם אני חושב שיעבור לסלטיק בסוף
David אמר:לא יודע שמעתי תפודקאסט של קבסה ואמרו שכנראה דודו דהן נתן להם הוראה לא לשתף אותו כי הכול סגור מול סלטיק בגלל זה אבו פאני אפילו לא התלונן שלא שותף גם אחרי זה העלה פוסט בפייסבוק כאילו רמז שהוא נפרדMHFC4EVER אמר:David אמר:מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
אין קשר לדעתי
אם הוא סגור בסלטיק למה זה לא פורסם? מה מונע מזה לקרות?David אמר:מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
KevinDurant אמר:אם הוא סגור בסלטיק למה זה לא פורסם? מה מונע מזה לקרות?David אמר:מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
לא אמרתי שהוא לא יישאר, אבל אם זה היה סגור ומסוכם זה היה מפורסם.David אמר:KevinDurant אמר:אם הוא סגור בסלטיק למה זה לא פורסם? מה מונע מזה לקרות?David אמר:מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
כול דבר בזמנו אומר לך הוא לא ימשיך פה זה ברור לי ב100 אחוז מי שחושב שהוא ישאר תמים רק עונה שעברה הוא עשה בעיות לצאת לחול אבל לא היה הצעות עכשיו שיש לו הוא יברח
David אמר:תמונה שלו מבלי לרשום כותרת או משהו כנסו לעמוד שלו ותראו
רמזו לזה באנליסטים והאמת יש בזה היגיון גם יש להם הסכם שיהיה לו הצעה לשחרר אותו בעד 1.5 מליון יורו גם בן דור חופר על זה שהוא לא ישאר פשוט אבו פאני כרגע בחופשה שהוא יחזור הוא יהיה בסלטיק רשמית מהבחינה הזאת אני רגוע כי יש את ג’אבר וגם מאמין שבאסם זערורה ישאר בסגל ואולי יביאו את עדן שמיר או שי אליאס שיתנו בשר בעומקDaniel123 אמר:David אמר:תמונה שלו מבלי לרשום כותרת או משהו כנסו לעמוד שלו ותראו
אתה מדבר על התמונה שהוא העלה מאיביזה ? כי אני לא רואה משהו אחר
אם כן לא הבנתי איך הסקת מהתמונה הזאת שהוא נפרד ?
David אמר:לא יודע שמעתי תפודקאסט של קבסה ואמרו שכנראה דודו דהן נתן להם הוראה לא לשתף אותו כי הכול סגור מול סלטיק בגלל זה אבו פאני אפילו לא התלונן שלא שותף גם אחרי זה העלה פוסט בפייסבוק כאילו רמז שהוא נפרדMHFC4EVER אמר:David אמר:מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
אין קשר לדעתי