• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מוחמד אבו פאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מישהו כתב פה בפורום משהו בעבר על זה שמועדון כמו שלנו, אם הוא רוצה להמשיך להצליח ולהפתפתח, חייב לדעת לתת לשחקנים טובים לעשות את הקפיצת מדרגה ולעזוב כשמגיע הזמן שלהם, והן לדעת להגיב מהר לסיטואציות כאלו

אני מת על פאני ודווקא בגלל זה אני חושב שמגיע לו להמשיך הלאה ולהתקדם.

ידעו עוד מלפני שנה שהוא רוצה לעזוב, גם אם לא הביא הצעה, היו צריכים להכין תוכנית ב.

להיות תלויים בשחקן ברמה כזאת זה לא בריא ואנחנו צריכים לדעת להגיב מהר לסיאואציות כאלו, כי יהיו עוד מקרים כאלו, והרבה (כל עוד נשאר למעלה)

DelPiero אמר:
מישהו כתב פה בפורום משהו בעבר על זה שמועדון כמו שלנו, אם הוא רוצה להמשיך להצליח ולהפתפתח, חייב לדעת לתת לשחקנים טובים לעשות את הקפיצת מדרגה ולעזוב כשמגיע הזמן שלהם, והן לדעת להגיב מהר לסיטואציות כאלו

ידעו עוד מלפני שנה שהוא רוצה לעזוב, גם אם לא הביא הצעה, היו צריכים להכין תוכנית ב.

להיות תלויים בשחקן ברמה כזאת זה לא בריא ואנחנו צריכים לדעת להגיב מהר לסיאואציות כאלו, כי יהיו עוד מקרים כאלו, והרבה (כל עוד נשאר למעלה)

מי אמר לך שאין תוכנית ב'?

כבר בשנה שעברה התכוננו לעזיבה אפשרית שלו והחתימו את מוחמד. בסוף פאני לא עזב והיה לנו אקסטרה קשר.
מאז קיבלנו גם את ג'אבר שהגיע.

זה מסוכן להחתים עכשיו ישראלי מוביל לעמדת הקשר מתוך מחשבה שאבו פאני עוזב, כשהמציאות היא שאין שום הצעה ממשית על השולחן. אתה עשוי למצוא את עצמך בבעיה מבחינת היכולת לנהל רוטציה ולתת לשחקנים בכירחם זמן משחק הולם.

אני בטוח כמעט ב100% שיש לנו תוכנית מגירה מוכנה ליום שבאמת תגיע הצעה על אבו פאני

Judokan אמר:
DelPiero אמר:

מי אמר לך שאין תוכנית ב'?

כבר בשנה שעברה התכוננו לעזיבה אפשרית שלו והחתימו את מוחמד. בסוף פאני לא עזב והיה לנו אקסטרה קשר.
מאז קיבלנו גם את ג'אבר שהגיע.

זה מסוכן להחתים עכשיו ישראלי מוביל לעמדת הקשר מתוך מחשבה שאבו פאני עוזב, כשהמציאות היא שאין שום הצעה ממשית על השולחן. אתה עשוי למצוא את עצמך בבעיה מבחינת היכולת לנהל רוטציה ולתת לשחקנים בכירחם זמן משחק הולם.

אני בטוח כמעט ב100% שיש לנו תוכנית מגירה מוכנה ליום שבאמת תגיע הצעה על אבו פאני

הלוואי
אם זה המצב ריספקט לכל המעורבים

עושים משהו בנידון ?
ממש כואב לי לראות שחקן בית שדורך ככה על המועדון וזורק זין .
החליקו לו על השקט שסימן ביוון לברק בכר, בכל מועדון אחר שמכבד את עצמו הוא מושעה ל 2-3 משחקים .
לאפס אותו ומהר זה נראה רע .

על מה אתה מדבר? עלה בסדר גמור הפעם, הרבה יותר מעורב במשחק, לחץ ועבד יפה.

Judokan אמר:
על מה אתה מדבר? עלה בסדר גמור הפעם, הרבה יותר מעורב במשחק, לחץ ועבד יפה.

אז כנראה שלא ראינו את אותו המשחק .
הוא לא הורגש בכלל מאז שנכנס, לא רץ, לא נלחם שפת גוף פשוט מזעזעת הוא גם עושה פרצופים רואים עליו שהוא ממורמר .

מה שנקרא, אתה רואה את מה שאתה רוצה לראות

אני חושב שהוא נכנס טוב היום לא מבין את התלונות. מאמין שיפתח מולם בחוץ

Daniel123 אמר:
עושים משהו בנידון ?
ממש כואב לי לראות שחקן בית שדורך ככה על המועדון וזורק זין .
החליקו לו על השקט שסימן ביוון לברק בכר, בכל מועדון אחר שמכבד את עצמו הוא מושעה ל 2-3 משחקים .
לאפס אותו ומהר זה נראה רע .

סימן שקט לברק בכר? WTF?
די עם הפרנויה.

Shocking4U אמר:
אני חושב שהוא נכנס טוב היום לא מבין את התלונות. מאמין שיפתח מולם בחוץ

חייבים לתת לכמה שיותר שחקני ספסל נוכחיים את דקות המשחק שם.
אח"כ אנחנו מתחילים עם הליגה ואי אפשר יהיה להסתמך על ההרכב של בכר ל-3 משחקים בשבוע (אירופה-ליגה-אירופה).
אנחנו נצטרך שכמה שיותר משחקני הסגל שלנו יהיו חדים וראויים לשחק בהרכב, לפחות בליגה.

אגב, ב22 דקות על המגרש אתמול נתן 4 מסירות מפתח.
רק חזיזה ושרי (6 כל אחד) עשו יותר בתחום.

עאלק נכנס בלי חשק

התקפית היה מעולה ונראה שהוא רוצה להשתתף בחגיגת השערים. הגנתית היה נראה פחות טוב ממה שהתרגלנו אליו. בכל מקרה, לא שופט אותו. צריך לבחון מה הוא מראה במשחקים הבאים, אחרי שיתחיל העומס והוא יעלה גם בהרכב.

היה מאוד חלש. אחר כך שלא יתלונן למה הוא לא פותח

עלי מוחמד ונטע צריך להיות הקישור שלנו בתקופה הקרובה.

משחק ממש רע - אם ככה הוא נראה מול סקאוטים ביציע, לא פלא שאין עליו הצעות מאירופה

אני פשוט לא סובל את השחקן הזה גם אם יתן בשבוע הבא שלושער.
אירופה הוא רוצה .

שפת הגוף שלו נוראית והוא משחק כל כך רע שאף אחד לא יגע בו.
זה אומר שהוא נשאר כאן, אבל מה נעשה איתו ביכולת כל כך זוועתית?
חייבים לאפס אותו מהר.

לא היה משהו בכלל. דווקא הגנתית ראיתי ממנו המון מחויבות. חייב לשחרר כדור יותר מהר עם פחות פוזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה