• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מוחמד אבו פאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
חבל עליו, ברור שמשהו יושב עליו
בכר צריך לפתור גם את זה, גם זאת משימה חשובה שלו

אמרתי לכם שיש שם משהו .
הוא גם סינן קללות לספסל .
בושה שהוא מתנהג ככה במעמד כזה גועל נפש של אופי.

benrey אמר:
מה היה הקטע שלו בגול?
מעלה ספקולציה: לא קשור לדאבור? בנבחרת הוא היה חוגג בתנועת השתקה.

מקווה מאוד שלא.

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:

אמרתי לכם שיש שם משהו .
מה יש לו מהספסל? בגלל שהוא עלה מהספסל ולא פתח?

מת עליו אבל מתחיל לעצבן שהוא מאמץ לעצמו שפת גוף מתייסרת ועושה טובה, ככה גם כאלב וכיאל התחילו, חלאס שחרר אותנו מזה. רוצה להישאר פה אז אש, אם לא אז תביא הצעה וביי

אני שוב אומר את דעתי שהיה טוב לכל הצדדים אם היינו מצליחים למכור אותו הקיץ ולהביא את קארצב במקום

הוא לא אוהב את זה שבמשחקים באירופה הוא עולה מהספסל דקה 80.
זה אוכל אותו. בטח הוא גם משתגע מזה שככה אף קבוצה אירופאית לא תראה אותו והוא יישאר לפחות עוד שנה אצלנו.

זה כל הסיפור
עכשיו כשיהיו כל כך הרבה משחקים עם שלב הבתים הוא יירגע

Apoc אמר:
אני שוב אומר את דעתי שהיה טוב לכל הצדדים אם היינו מצליחים למכור אותו הקיץ ולהביא את קארצב במקום
קארצב יעלה פי 2 ממנו והוא נראה פח בגרמניה ובנבחרת, לא מחזיק ממנו, הייתי מעדיף את כנעאן או זר

גם היום למרות הגול נראה שהוא משחק בלי חשק + ההשתקה בגול, למי?
מה עובר עליו?
הבנתי שברקו חירטט איזה משהו, מישהו יודע במה מדובר?

benrey אמר:
Daniel123 אמר:
Apoc אמר:

אמרתי לכם שיש שם משהו .
מה יש לו מהספסל? בגלל שהוא עלה מהספסל ולא פתח?

לדעתי סינן משהו לברק

חייבים אותו.
אין שחקן ישראלי ברמה שלו שאפשר להביא לקישור.
אני מקווה שבכר יצליח לנטרל את המוקש הזה.

אסור לאבד אותו.
שהניצחון היום לא יעלה לאף אחד במועדון יותר מדי לראש.
הוא שחקן חשוב מאוד.

״ מי שעשוי לעזוב הוא הקשר מוחמד אבו פאני שסימן את הקיץ הקרוב כחלון בו לראשונה בקריירה יעבור לשחק מעבר לים. במכבי חיפה ביקשו ממנו להמתין עם השיחות לאחר צמד המשחקים נגד אולימפיאקוס וכך עשה. אבו פאני אף מחה לאחר כיבוש השער אמש, הוא חגג בצורה מינימלית, סימן תנועת השתקה שלא ברור למי יועדה וגם בסיום השחקנים ניסו לעודד אותו.

אבו פאני לא מרוצה מהעובדה שלא פתח בשני המשחקים והוא ממתין להצעה מחו"ל בכדי לעזוב את חיפה. ורדר ברמן גיששה בסביבתו, כאשר גם גנט ואנטוורפן הבלגיות נמצאת בתמונה. בתחילת הקיץ סלטיק הייתה מועמדת לקלוט אותו״

מי שבניגוד אליו עשוי לעזוב הוא דווקא מוחמד אבו פאני, שלמרות החגיגות הגדולות אמש, היה נראה מתוסכל מאוד. אבו פאני התאכזב מאוד כשלא פתח אמש במשחק ובחיפה יודעים לספר שאף שוחח עם אנשי הצוות המקצועי על כך. בסביבתו של השחקן טענו שביציע אמש בפיראוס ישב סקאוט שהיה אמור לתת רושם סופי לקבוצה באירופה לגבי הקשר על מנת להחליט אם לרכוש אותו או לא והקשר עצמו היה מתוסכל מאוד מכך שלא קיבל מספיק דקות כדי להוכיח את עצמו. בסופו של דבר אבו פאני כבש והראה מה הוא שווה. בסביבת הקשר מעריכים שיש סיכויים לא מבוטלים שהשחקן ייצא לאירופה, כאשר כמה קבוצות בליגה הבלגית מעוניינות בו מאוד״

אם המקפצה הגדולה בקריירה שלו שהוא כל כך להוט לעזוב אלייה זה גנט אז שיהיה לו בהצלחה עם זה. חבל שבוקר אחרי ניצחון היסטורי של המועדון הוא מתעסק בלתדרך כתבים על כמה שהוא רוצה לעזוב

+

לא השתתף בחגיגות עם שאר השחקנים אחרי המשחק אלא רץ לחדר הלבשה.

האמת הוא מבאס אותי מאוד, ניצחון היסטורי של הקבוצה שגדלת בה וככה אתה מתנהג? וכל הסביבה שלך רצה לתדרך כתבים על כמה שאתה רוצה לעזוב?

אני לא מבין מה הוא רוצה בכלל. לא ראיתי שהגישו עליו הצעה והמועדון עומד בדרכו ומונע מעבר. תביא הצעה נורמלית בסעיף שחרור שלך או סכום שמתקרב אליו וסע לדרכך אם זה מה שאתה כל כך רוצה. אם אתה מוכן לוותר על לשחק במכבי חיפה בשלב בתים באלופות/ליגה אירופית כדי לשחק בגנט עם עדן שמיר זה זכותך אבל תביא הצעה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה