• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מוחמד אבו פאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
סוף סוף נכנס למוד הנכון ונראה טוב גם בליגה. חשוב לנו מאוד שהוא ישחק כמו שפאני יודע.
במשחק הזה הכניסה שלו שחררה לנו פקק רציני בהנעת הכדור, כי אבו פאני בניגוד לנטע ומוחמד בא תמיד לקבל כדור ומניע יפה קדימה, בלי כל השטיקים וסיבובים סביב עצמו.
חבל רק שיתר ההתקפה החליטה שהם משחקים פלייסטיישן וכל אחד צריך להיכנס עם הכדור לשער.

אחלה אבו פאני, אתה לא צריך את הנבחרת העלובה הזאת שכולה פוליטיקה בהנהת הפוליטרוק העלוב יוסי בניון.

לא אהבתי את הגישה שחושב שמגיע לו הרכב. די עם המנטליות הזאת.תעבוד קשה ותרוויח הכל לא תעבוד טוב לא תקבל לא חול ולא נבחרת. שיפסיק להיות בעייתי חבל עליו

מצד אחד טוב שהוא לא בנבחרת, די נמאס מהפוליטיקות.
מצד שני גם אנחנו סובלים ממצבי הרוח שלו, מהפוזות וכו'.
אופי בעייתי ומחורבן.
עוואד 2.0, סארי פלאח 2.5, גאדיר 3.0- כולם עפים על עצמם ובסוף נוחתים על האף בסכנין/ק"ש וכו'.

greenguy אמר:
לא אהבתי את הגישה שחושב שמגיע לו הרכב. די עם המנטליות הזאת.תעבוד קשה ותרוויח הכל לא תעבוד טוב לא תקבל לא חול ולא נבחרת. שיפסיק להיות בעייתי חבל עליו

על מה אתה מדבר? עולה בסדר גמור כמחליף כשצריך בחודש, חודש וחצי האחרונים. הזריקה של תחילת העונה כבר ממש לא איתנו.

העובדה שלא זומן היא נטו משחקי האגו הרגילים של בניון (הרי הבן זונה כבר שלח את כתבי החצר עוד בסיבוב הקודם לספר ש"לא אהב את הגישה במלון" או איזו הנפצה תורנית אחרת).

לא מאמין למילה ממה שאומרים על אבו פאני.
חזן זרק אותו מתחת לרכבת.
מסתבר כמאמן מאוד בעייתי.

lemmacantor אמר:
זה בניון. איפה שבניון נמצא יש עימותים וסירחון.

גם אבו פאני לא טלית שכולה תכלת.
פעמיים כבר עשה לנו קטע גם בעונה שעברה עם החוזה ושלא נדבר על העונה.
לא מפתיע מה שמפרסמים עליו בנבחרת.

בסדר. יש בו מן הזלזול ולעיתים עצלות. אבל הוא לא היה בעייתי עד עכשיו. ענייני חוזה זה נטו טפשות של המועדון.

lemmacantor אמר:
זה בניון. איפה שבניון נמצא יש עימותים וסירחון.

אל תנקה את חזן מאחריות.
לא רחוק היום שהוא יהיה מועמד אלינו.
מקווה שיזכרו איך הוא מתנהג.

אין ספק שבניון זה טפיל שרק רוצה כוח ואגו אני מאוד מקווה שמה שפורסם לא נכון
אבל במידה וזה נכון והוא דרש הרכב אז הוא חצוף. תוכיח על המגרש

greenguy אמר:
שיט לא ראיתי מה אמר?

בקצרה אמר שמעולם לא ביקש הבטחה להרכב.
וששיחה בין מאמן לכדורגלן צריכה להישאר בינהם.
חזן מתברר כחלאה לא קטנה.

greenguy אמר:
שיט לא ראיתי מה אמר?

שמעולם לא התנה לאף מאמן בקריירה שלו שהוא חייב לפתוח בהרכב ושאם צריך הוא יעלה מהספסל, ושמה שהיה בשיחה בינו לבין אלון חזן זה בינם

חזר לעצמו.

הרג אותי מצחוק במסיבת עיתונאים ששאלו אותו איזה נבחרת הוא רוצה שתזכה במונדיאל ואמר סנגל בשביל סק

כפיים לפאני על הראיון, כל הכבוד.

אני לא אתפלא אם מה שפאני אמר לחזן היה - "אני מסיים תקופה ממש עמוסה, אז אם אתה לא מתכוון לפתוח איתי באחד המשחקים, אני מעדיף לקבל מנוחה"
וחזן ובניון השרמוטות החליטו לנפח את זה ל"דרישה שיזומן רק אם יפתח".

טוב מאוד שפאני מוציא את חזן שקרן ולא קולגיאלי. בטח אחרי הפרסום של בניון בזימונים הקודמים שהשחיר את אבו פאני.

שקצת יסתנכרן עם החברים שלו וילמד לשחרר כדור יותר מהר. חסר לו את זה להעלות את הרמה שלו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה