• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מוחמד אבו פאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
באמת שנשגב מבינתי מה עובר עליו.
לאחר החזרה מהפגרה, הוא היה השחקן הטוב ביותר שלנו והחזיק אותנו כמה משחקים. פתאום, המומנטום השתנה ב-180 מעלות - הוא עושה טעויות חמורות, נראה לא מרוכז ולא מעוניין ולא לוקח על עצמו את מה שנדרש ממנו, כדי להיות הקפטן הבא של המועדון. ראינו אותו כבר בתקופות פחות טובות ובתקופות שהוא היה שחקן האמצע הטוב בליגה, אבל שינוי מומנטום כזה, זה חדש לי.
מקווה שיתאפס מהר. אם הוא באמת רוצה לעשות קפיצת מדרגה ולהוביל מועדון צמרת בארץ או להוכיח שהוא יכול לצאת לחו"ל, עכשיו זה הזמן.

Apoc אמר:
מקווה מאוד שהוא לא כשיר
מעדיף לראות את זרגרי-זערורה-ג'אבר בשלישיית קישור כשמעליהם סבע וחזיזה/אצילי ופיירו/דוד
מגיע צ'אנסים פה לשחקנים שקשה להאמין שיהיו יותר גרועים ממה שמציגים שחקני ה"הרכב"

אני אתך לגמרי, זה אולי קלישאתי אבל מה שאפיין את חזיזה ואפילו את אצילי זה שהם רצו יותר מכולם, התאמצו, עשו הכל

הגישה נעלמה

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
מקווה מאוד שהוא לא כשיר
מעדיף לראות את זרגרי-זערורה-ג'אבר בשלישיית קישור כשמעליהם סבע וחזיזה/אצילי ופיירו/דוד
מגיע צ'אנסים פה לשחקנים שקשה להאמין שיהיו יותר גרועים ממה שמציגים שחקני ה"הרכב"

אני אתך לגמרי, זה אולי קלישאתי אבל מה שאפיין את חזיזה ואפילו את אצילי זה שהם רצו יותר מכולם, התאמצו, עשו הכל

הגישה נעלמה

סלייק

מהטובים היום ביחד עם שרי
אהבתי את הלחימה

לא עשה שום דבר מיוחד, בעיקר התקפית, אבל תפקד טוב כקשר אחורי וסגר את מה שצריך וניהל טוב את המשחק
אחרי השער הוא הראה אפילו קצת לחימה

היה מעולה. מבאס הגישה שלו העונה, מתגעגע ללוחם מעונה שעברה

דווקא היום הוא לשם שינוי שיחק עם יותר אחריות וחילץ לא מעט כדורים

שיחק באחריות כשהכדור היה אצלו, בכל זאת שיחק מאחור.
בתיקולים וכיסויים היה פחות טוב.
במחצית השנייה היה מצב שהקפיצו מעליו, ק"ש יצאו להתקפת מעבר והוא חזר להגנה בסלואו מושן.
גישה איומה.

עם איך שעלי מוחמד נראה כ6 כנראה צריך להפוך ביניהם ושפאני ישחק את ה6

מבין שהוא בעמדה אחורית וצריך לתת יותר פסים אחראיים.. ועדיין הוא משחק ממש לאט כשאפשר לחדור הרבה יותר מהר קדימה.. תוקע התקפות מעבר פעם אחר פעם

היה מצוין כ6. אבל כל הקטע זה איך שהוא עולה. עלה כמו משוגע ונלחם. שהוא בא עם אנרגיות הוא שחקן טוב אבל כשזה לא קורה הוא גופה. בכל מקרה הוא חייב לשחרר כדור מהר הוא כל הזמן מאט את המשחק בקטע רע.

שווה באמת לנסות להציב אותו כ-6 ולראות אם זה עובד מול קבוצות רציניות יותר. לפחות לחצי העונה הקרובה, יכול להיות שזה מאד יעזור לנו להחזיק את האמצע.
כך או כך, הייתי מציב כמטרה להביא קשר אחורי בקיץ.

ברק.י אמר:
שווה באמת לנסות להציב אותו כ-6 ולראות אם זה עובד מול קבוצות רציניות יותר. לפחות לחצי העונה הקרובה, יכול להיות שזה מאד יעזור לנו להחזיק את האמצע.
כך או כך, הייתי מציב כמטרה להביא קשר אחורי בקיץ.

קשר אחורי וחלוץ זה דבר ראשון!

אבו פאני לא יכול להיות 6, בטח לא אם נשחק בקו 4. זה אחד השחקנים הלא מחויבים הגנתית שקיימים. הייתי משחק את ג'אבר 6 לפני שהייתי משחק איתו שם

מי יגע בו באירופה שהוא משחק ככה ועם האופי הגרוע שלו?
לפי איך שהוא נראה, שיגיד תודה אם הוא ישאר שמכבי ולא יחזור לחדרה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה