• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מוחמד אבו פאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מבחינתי מאז המשחק בבלומפילד הוא סיים

מה שכן, כרגע אין מישהו אחר כי אין לנו פאקינג אמצע וכול עוד מוחמד לא משחק אשכרה אין לנו מחליף (סליחה גוני, תוכיח את עצמך ואז נדבר)

לא חושב שהוא מוכר, כמו שהוא פשוט לא חכם (וזה אנדרסטייטמנט)

מאז הסרטון על הארי קיין זה ברור לי מאין מכמותו
גם איך שהוא מתנהל עם שופטים, ותמיד צוחק כשיש שריקות נגדו, כמו ילד

בכל זאת, לא נקח ממנו את מה שנתן והודה לו על הכל. אבל מקווה שבתום העונה ימשיך הלאה

dyarok אמר:
The real Tsepo אמר:
תירגעו יא מגזימים. תקופה פחות טובה, פחות אחראית אבל שחקן אדיר ורק שישאר פה כמה שיותר.
בכדורסל (תקף בעצם לכל משחק) יש אמרה ידועה: "בהגנה אין יום חלש".
הוא עולה בגישה של לזרוק ... לא באמת מתקל, לא באמת סוגר שחקנים, הכל בסלואו מושיון.
אין אחד שלא חשב לפני המשחק שיקבל כדור עם הגב לשחקן, ילחצו אותו ויווצר מצב מסוכן ליריב.

זה פשוט שטויות.
הוא כבר כמה פעמים בתקופה האחרונה פשוט הופקר באמצע, הוא לא הסטופר ההגנתי ובטח שלא השחקן האחראי והרגוע. אם מחברים את התפקיד שנותנים לו שלא מתאים לו, לתקופה באמת פחות טובה שהפסים לא עוברים וכל הטיפול בכדור אז זה נראה פחות טוב.
אבו פאני זה שחקן של כאוס, אינטנסיביות טירוף. הוא היה הלב של הקבוצה בכל כך הרבה משחקים שהקבוצה הייתה מנומנמת או בשוק (ה3-2 על הצהבת רשום עליו), אז הוא צריך קצת איפוס ולעבור את התקופה הזו אבל ממש לא צריך לקטול אותו.

DelPiero אמר:
מבחינתי מאז המשחק בבלומפילד הוא סיים

מה שכן, כרגע אין מישהו אחר כי אין לנו פאקינג אמצע וכול עוד מוחמד לא משחק אשכרה אין לנו מחליף (סליחה גוני, תוכיח את עצמך ואז נדבר)

לא חושב שהוא מוכר, כמו שהוא פשוט לא חכם (וזה אנדרסטייטמנט)

מאז הסרטון על הארי קיין זה ברור לי מאין מכמותו
גם איך שהוא מתנהל עם שופטים, ותמיד צוחק כשיש שריקות נגדו, כמו ילד

בכל זאת, לא נקח ממנו את מה שנתן והודה לו על הכל. אבל מקווה שבתום העונה ימשיך הלאה

כמה הרס עצמי, כמה חוסר פרופורציה, גועל נפש. אבו פאני יחד עם חזיזה הוא הסמל למכבי חיפה הטורפת למכבי חיפה עם ביצים. הוא שחקן על ואיכותי ברמות והוא בתקופה באמת פחות טובה שמשתלבת עם תפקיד במגרש שעוד יותר עושה לו רע. שילך בקיץ, את מי תביא? אולי את אייבינדר הבלתי נגמר? מנשה זלקה הנשמה? אין לך פה היצע ואין לך פריווילגיה בחיים לוותר על שחקן כזה בחיים. אחלה שחקן בית אחלה פאני.

לא תקופה, כל העונה הוא חלש, לא יודע מה קרה לו זה נראה כאילו הוא לא מסוגל כבר לרוץ כמו שצריך. כמה תיקולים יש לו העונה? זה מרגיש כמו אפס עגול. גם התקפית הוא לא מניע כדור כמו שאנחנו רגילים ממנו והבעיטות על אוטומט בעיקר מציקות. זה לא אותו שחקן משנתיים לפני כן, מרגיש שיש מיצוי ושהיה צריך לעזוב בקיץ, מסכים שאין לו מחליף בשוק הישראלי הגמור

Jerry אמר:
לא תקופה, כל העונה הוא חלש, לא יודע מה קרה לו זה נראה כאילו הוא לא מסוגל כבר לרוץ כמו שצריך. כמה תיקולים יש לו העונה? זה מרגיש כמו אפס עגול. גם התקפית הוא לא מניע כדור כמו שאנחנו רגילים ממנו והבעיטות על אוטומט בעיקר מציקות. זה לא אותו שחקן משנתיים לפני כן, מרגיש שיש מיצוי ושהיה צריך לעזוב בקיץ, מסכים שאין לו מחליף בשוק הישראלי הגמור

זה ממש לא כל העונה. תפסיקו להשליך אחורה. בתקופה של הצמפיונס, גם במוקדמות וגם בבתים היה אדיר. אין לנו פריווילגיה לוותר עליו בחיים.
אשמח להביא פה תגובות על נטע אחרי שחזר שנה שעברה מהפציעה (שלדעתי היה יותר גרוע מפאני עכשיו) ואיזה מדהים הוא היה העונה. בכל בסדר, לא מתווכח על זה שהוא בתקופה רעה אבל חייב להישאר פה והוא יחזור לעצמו

The real Tsepo אמר:
Jerry אמר:

זה ממש לא כל העונה. תפסיקו להשליך אחורה. בתקופה של הצמפיונס, גם במוקדמות וגם בבתים היה אדיר. אין לנו פריווילגיה לוותר עליו בחיים.
אשמח להביא פה תגובות על נטע אחרי שחזר שנה שעברה מהפציעה (שלדעתי היה יותר גרוע מפאני עכשיו) ואיזה מדהים הוא היה העונה. בכל בסדר, לא מתווכח על זה שהוא בתקופה רעה אבל חייב להישאר פה והוא יחזור לעצמו

זה ממש כן כל העונה.
זה שהוא נותן משחקים טובים במשחקי ליגת האלופות ששם אתה נותן 200%, לא אומר שיש לו עונה טובה.
בליגה הוא מזעזע.

האיבוד שלו בגול הראשון היה חסר אחריות זה נכון וגם העובדה שהוא מקבל כמעט כל משחק צהוב מוקדם מקשה מאוד. אבל צריך להגיד בהגינות - לשים אותו 6 לבד בקישור זה פשוט עושה לו נזק. זה קשה לכל שחקן, אז לשחקן אמצע שהוא לא 6 בכלל באופן כללי זה אפילו יותר.
דווקא היו לו פעולות לא רעות בכלל במשחק כמו שני כדורים יפים מאוד לחזיזה בתחילת המשחק (שלפחות אחד מהם היה צריך להסתיים בגול קליל בדקות הראשונות) וגם את הפנדל השני שקיבלנו זה היה אחרי מהלך שהוא הוציא כדור חופשי מהיר.

מה הרס עצמי, הוא רוצה להמשיך גם ככה ולא טוב לו, רואים את זה.

יש לו איכויות ונכון שהוא מופקר, אבל לדעתי הוא מיצה והוא כן בר החלפה. בדגש על החלפה. כלומר, כמובן שלא נותן לו ללכת אם גוני נשאר המחליף

אף פעם לא אאשים לא אותו ולא את עלי אם ישחקו לבד בקישור האחורי, זה לא כדורגל, זה שכונה

דרך אגב, בפורום של הצהבת מתבכיינים שבפנדל של כנעאן התכשיט נכנס לרחבה לפני הבעיטה (מה שנכון, יש צילום).
שופט ואר יצירתי היה פוסק על בעיטה חוזרת ויכול להיות שכבר לא היינו חוזרים מזה.

dyarok אמר:
דרך אגב, בפורום של הצהבת מתבכיינים שבפנדל של כנעאן התכשיט נכנס לרחבה לפני הבעיטה (מה שנכון, יש צילום).
שופט ואר יצירתי היה פוסק על בעיטה חוזרת ויכול להיות שכבר לא היינו חוזרים מזה.
לא פוסלים על זה. הם גם מעלים את הטיעון של ליגת האלופות במשחק של צ'לסי.

אם שחקן שהיה פורץ לרחבה לפני הזמן היה נוגע בכדור אז היו פוסלים בצדק (כי הכניסה לפני הזמן נתנה לו יתרון במהלך)

במקרה הזה השוער הדף החוצה והשחקנים שנכנסו לפני הזמן לא רלוונטיים למשחק

GKagelmacher אמר:
נתן אתמול המון תיקולים וחילוצים. שחקן של מצבי רוח.
אני לא יודע כמה זה עניין של מצבי רוח, הוא פשוט שחקן עם רצפה נמוכה ותקרה גבוהה

KevinDurant אמר:
GKagelmacher אמר:
נתן אתמול המון תיקולים וחילוצים. שחקן של מצבי רוח.
אני לא יודע כמה זה עניין של מצבי רוח, הוא פשוט שחקן עם רצפה נמוכה ותקרה גבוהה
אגיד לך מה, אני לא איזה מומחה גדול לשפת גוף אבל כבר בחימום שראיתי את הטירוף שלו הבנתי מה הולך להיות. הוא מאוד מושפע ממצב רוח ומנפילות מנטליות.

מעניין מה יהיה איתו בקיץ.
העונה הוא הגיע בתקופות מסוימות לרמות אחרות לגמרי של חוסר רצון להיות פה.
וכבר היו לו פעמיים את הראיונות האלה של "הבנתי שאני נשאר אז כל כולי פה עכשיו". זה לא יעבוד פעם שלישית.
הקטע שאני באמת חושב שאין לו הצעות רציניות. כמו לחזיזה חוץ מסרביה וכמו שכנראה לא היו גם ללביא חוץ מיפן וכאלה.

Apoc אמר:
וכבר היו לו פעמיים את הראיונות האלה של "הבנתי שאני נשאר אז כל כולי פה עכשיו". זה לא יעבוד פעם שלישית.
הקטע שאני באמת חושב שאין לו הצעות רציניות. כמו לחזיזה חוץ מסרביה וכמו שכנראה לא היו גם ללביא חוץ מיפן וכאלה.

כן בהחלט.
מה גם שאני אישית לא מסוגל לראות אותו.

Liberman אמר:
Apoc אמר:

כן בהחלט.
מה גם שאני אישית לא מסוגל לראות אותו.
זה חלק מהעניין של זה ששחקן נמצא הרבה זמן במועדון אבל בשוק הנוכחי ובכושר הנוכחי שלו גם לנו וגם לו אין יותר מדי ברירה והקשר הזה צריך להימשך.

ראית בינואר שרצית להביא קשר באמצע מה היו האופציות.

זה המלכוד של השוק הכושל בישראלים.
הייתי שמח אם היה ממשיך הלאה, אבל אין את מי להביא.
אולי מאמן חדש יאפס אותו לתקופות ארוכות יותר.

dyarok אמר:
זה המלכוד של השוק הכושל בישראלים.
הייתי שמח אם היה ממשיך הלאה, אבל אין את מי להביא.
אולי מאמן חדש יאפס אותו לתקופות ארוכות יותר.
יכול להיות שזה גם טוב עבורו להמשיך הלאה ולאתגר את עצמו בחו''ל ולעשות את הניסוי הזה אבל אין שום תחליף כמו שאמרת.

אותו כנ''ל גם לגבי בכר וגם לגבי שחקנים אחרים, זה הדבר הכי טבעי בעולם שקבוצה "מעדכנת גרסה" וזה קורה בהרבה מקומות, הבעיה שאצלנו כמו שרשמת אתה מוגבל מאוד וזה פוגע בסופו של דבר גם בקבוצה וגם בשחקנים (ולא רק בנו, גם דן גלזר לדוגמה היה חייב לצאת לחו''ל כבר לפני הרבה זמן ומרגיש שהוא כבר נהיה פנסיונר והוא בסה''כ בן 26, זה מטורף)

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה