• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מוחמד אבו פאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
אבופאני חתום על השושלת כמעט יותר מכל אחד אחר
איזה שחקן הוא כשהוא רוצה
מי האמין שזה מה שנקבל חזרה מחדרה
ויאללה אבופאני

מאמין שלא פה עונה הבאה, בהצלחה
מסכים איתך. שחקן עם אופי שלו זה בדיוק השחקן שהיה חסר לנו למשחקים נגד הצהבת בעונה האחרונה של מרקו למשל. אחד שלא רואה בעיניים מול אף קבוצה ובא לשחק. התעלה בפלייאוף הזה בתפקיד שהוא לא רגיל אליו. אחלה מוחא

כשאני קורא "בסביבתו של אבו פאני תוקפים" אני יודע שהגיע הקיץ, כל חלון אותו דבר

2 מיליון יורו זה לא כזה גבוה
אם הוא לא חושב שהוא שווה לקבוצות 2 מיליון יורו למה הוא יוצא אליהן בכלל
לא מבין את הדחף הזה של להגיד ששיחקתי באירופה בכל מחיר גם אם זה קבוצה ברמה של הקבוצה שאני נמצא בה או פחות ממנה

זה לא קיץ אם אין ידיעות של "מקורבים" של אבו פרצופי.
2 מיליון זה לא הרבה כסף, כשעל כל שחקן תוצרת נתניה או אשדוד שיודע להקפיץ כדור פעמיים מבקשים מעל 1.5 מיליון.
לגיה ורשה זה אחלה מקום לחזור ממנו בינואר עם צורה של ספסל קפוא. שישאל את עוואד איך זה בפולין.

פרנצווארוש זה מועדון אדיר ועשיר אבל הליגה ההונגרית יותר חלשה מכאן, לגיה ורשה זאת גם אימפריה אבל בשנים האחרונות הם בירידה וגם מבחינה כלכלית אין להם סיכוי לשלם כאלו סכומים בהעברה. לדעתי זה יסגר באיזה סלטיק/ריינג'רס

אם סלטיקס היו רוצים אותו כבר קיץ שעבר היה נמכר

Jerry אמר:
כשאני קורא "בסביבתו של אבו פאני תוקפים" אני יודע שהגיע הקיץ, כל חלון אותו דבר

לא מבין את זה. הוא חתם על חוזה עם סעיף שחרור בהסכמתו. לא מדובר בהערמת קשיים מצד המועדון. להפך. נשמע שבמועדון פותחים לו את הדלת לחפש קבוצה אחרת.

פחות מ-1.5-1.7 מיליון יורו אין מה לשחרר אותו. זה לא לשכת הסעד פה. אנחנו גם צריכים את הכסף למחליף.

Apoc אמר:
2 מיליון יורו זה לא כזה גבוה
אם הוא לא חושב שהוא שווה לקבוצות 2 מיליון יורו למה הוא יוצא אליהן בכלל
לא מבין את הדחף הזה של להגיד ששיחקתי באירופה בכל מחיר גם אם זה קבוצה ברמה של הקבוצה שאני נמצא בה או פחות ממנה

לפי גולדשיין פרצוורוש שידרגה את ההצעה.
לדעתי זה יסגר סביב ה1.5 מיליון.

כובע קש אמר:
לפי גולדשיין פרצוורוש שידרגה את ההצעה.
לדעתי זה יסגר סביב ה1.5 מיליון.

צפויה לשדרג את ההצעה.

אני לא מבין למה אנחנו צריכים להשתפר וללכת לקראתו.

הוא הכניס סעיף לחוזה בידיעה ובהסכמה של 2 מיליון יורו.

מילא, היה מקבל איזה הצעה מהפרמיירליג או מהאמירויות בהמון כסף אז הייתי זורם לקראתו, גם ככה פרנצווארוש והליגה ההונגרית זה לא איזה שדרוג גדול על מכבי חיפה וזו קבוצה שקונה שחקנים ב1.5 מיליון יורו צפונה כל חלון על בסיס קבוע.

או שישלמו את המחיר שלו לפי הסעיף או שיתקדמו הלאה.

למה הציפיה הזו שנוותר על כסף? אם אבו פאני היה נותן עכשיו עונה לא טובה או חלילה נפצע, היינו אומרים לו תשמע אתה לא טוב תחתוך שכר בחצי ותחזיר את כל המענקים שקיבלת? אז למה ההפך? יש הסכם שיעמוד בו.

KevinDurant אמר:
אני לא מבין למה אנחנו צריכים להשתפר וללכת לקראתו.

הוא הכניס סעיף לחוזה בידיעה ובהסכמה של 2 מיליון יורו.

מילא, היה מקבל איזה הצעה מהפרמיירליג או מהאמירויות בהמון כסף אז הייתי זורם לקראתו, גם ככה פרנצווארוש והליגה ההונגרית זה לא איזה שדרוג גדול על מכבי חיפה וזו קבוצה שקונה שחקנים ב1.5 מיליון יורו צפונה כל חלון על בסיס קבוע.

או שישלמו את המחיר שלו לפי הסעיף או שיתקדמו הלאה.

למה הציפיה הזו שנוותר על כסף? אם אבו פאני היה נותן עכשיו עונה לא טובה או חלילה נפצע, היינו אומרים לו תשמע אתה לא טוב תחתוך שכר בחצי ותחזיר את כל המענקים שקיבלת? אז למה ההפך? יש הסכם שיעמוד בו.

ברמה האישית, אני מסכים איתך.

אני פשוט מאמין שהמועדון רוצה למכור אותו ולכן גם יהיה מוכן להתפשר.

ראשית, אלברמן דיבר בפודקאסטים בקיץ הקודם על זה שהמועדון צריך להשתפר בהוצאת שחקנים לחו״ל ובמקביל, אנחנו רואים שיש למועדון עניין בשילוב צעירים חדשים (כיוף, אלימלך, סוף ושוראנוב, כשמדובר גם מדי פעם על אדלמן, דוידה, לדרמן וחג׳ג׳ ובינואר ניסו להכניס גם זערורה). לפחות מרחוק, זה נראה שאלבמן בונה לטווח הארוך על מודל של פיתוח שחקנים צעירים ומכירה שלהם ובשביל שזה יעבוד וימשוך לפה פוטנציאלים, צריכים גם להתחיל למכור שחקנים.

ושנית, פאני ספציפית כבר בן 25 ובכל עונה מחדש יוצר הרבה רעש ותסכול סביב הרצון שלו לצאת לחו״ל. אני מניח שבמועדון רוצים ״להניח לזה״ כבר ולתת קרדיט במקומו לשחקנים רעבים. אני מתקשה להאמין שיתפשרו, מבלי שיהיו שחקנים חדשים שבונים עליהם וחושבים שהם מתאימים לרמה. נקווה שלא נתבדה, כמו שקרה בינואר, כשאלברמן מיהר לשלב את זערורה טרם זמנו.

אני גם חושב שאפשר למכור את אבו פאני וצריך לבוא לקראתו אבל עד גבול מסויים. לדעתי למכור אותו בפחות מ1.8 במינימום זה פשוט לירות לעצמך ברגל. אתה לא יכול למכור שחקני מפתח שלך ועוד ישראלים במחירים של מחירת חיסול כשמנגד על כל שחקן ישראלי שמחבר 2 משחקים סבירים דורשים ממך 2 מיליון. לפנצווארוש יש כסף, אם הם רוצים באמת את אבו פאני הם יכולים לשלם עליו גם את הסעיף במלואו. היום שבו נדע שמכבי חיפה הפכה באמת למועדון ענק זה שנפסיק לתת לשחקנים שלנו לברוח מכאן במחירים מגוחכים לקבוצות בחו״ל בזמן שאותנו עושקים בלי הפסקה על כל ישראלי שאנחנו רוצים.

ובלי קשר הייתי מציע לפאני חוזה משודרג ל5 שנים ובודק אם זה היה גורם לו לרצות להישאר.

Shocking4U אמר:
אני גם חושב שאפשר למכור את אבו פאני וצריך לבוא לקראתו אבל עד גבול מסויים. לדעתי למכור אותו בפחות מ1.8 במינימום זה פשוט לירות לעצמך ברגל. אתה לא יכול למכור שחקני מפתח שלך ועוד ישראלים במחירים של מחירת חיסול כשמנגד על כל שחקן ישראלי שמחבר 2 משחקים סבירים דורשים ממך 2 מיליון. לפנצווארוש יש כסף, אם הם רוצים באמת את אבו פאני הם יכולים לשלם עליו גם את הסעיף במלואו. היום שבו נדע שמכבי חיפה הפכה באמת למועדון ענק זה שנפסיק לתת לשחקנים שלנו לברוח מכאן במחירים מגוחכים לקבוצות בחו״ל בזמן שאותנו עושקים בלי הפסקה על כל ישראלי שאנחנו רוצים.

ובלי קשר הייתי מציע לפאני חוזה משודרג ל5 שנים ובודק אם זה היה גורם לו לרצות להישאר.

1.8 זו התפרשות סבירה לכל הצדדים.
לשחרר אותו באזור המיליון (מה שההונגרים מציעים כרגע) זה ממש לבוא ולהגיד לקבוצות אחרות ״אנחנו ניתנים לכיפוף. בואו לקנות מאיתנו שחקנים״.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

1.8 זו התפרשות סבירה לכל הצדדים.
לשחרר אותו באזור המיליון (מה שההונגרים מציעים כרגע) זה ממש לבוא ולהגיד לקבוצות אחרות ״אנחנו ניתנים לכיפוף. בואו לקנות מאיתנו שחקנים״.

זה לא רק כלפי קבוצות אחרות.
זה גם לשחקנים שחותמים אצלינו על חוזים עם סעיפי יציאה ויבינו שמספיק לעשות קצת פרצופים והסכום נחתך.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה