ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:שישחררו אותו כבר לפטרון שלו בני לם בנתניה
Amit Green אמר:טרייד עם נתניה מאור+2 מיליון על קארצב
או קארצב לבד ב1.5
או קארצב לבד ב1.5
או קארצב לבד ב1.5
Judokan אמר:כשאני מסתכל ורואה את מאור לוי כשחקן סגל במכבי חיפה, זה הרגע שאני מבין שלא משנה כמה הישגים ברק בכר יביא, אני עדיין לא אוכל לסמוך על העין שלו בשחקנים.
נמצא כאן אחד השחקנים הגרועים שראיתי בחיי. למלם שרק רוצה לברוח מהכדור אבל מספרים לאנשים שהוא פליימייקר. לא לוחץ, לא מועיל, חסר איזשהם יתרונות כשחקן.
לא יכול להבין איך אנחנו מסרבים לשחרר אותו לנתניה וסכנין שרוצות אותו. בייחוד אחרי אתמול, הוא היה צריך לקבל הודעת שחרור הבוקר.
Judokan אמר:כשאני מסתכל ורואה את מאור לוי כשחקן סגל במכבי חיפה, זה הרגע שאני מבין שלא משנה כמה הישגים ברק בכר יביא, אני עדיין לא אוכל לסמוך על העין שלו בשחקנים.
נמצא כאן אחד השחקנים הגרועים שראיתי בחיי. למלם שרק רוצה לברוח מהכדור אבל מספרים לאנשים שהוא פליימייקר. לא לוחץ, לא מועיל, חסר איזשהם יתרונות כשחקן.
לא יכול להבין איך אנחנו מסרבים לשחרר אותו לנתניה וסכנין שרוצות אותו. בייחוד אחרי אתמול, הוא היה צריך לקבל הודעת שחרור הבוקר.
Ganjot אמר:Judokan אמר:כשאני מסתכל ורואה את מאור לוי כשחקן סגל במכבי חיפה, זה הרגע שאני מבין שלא משנה כמה הישגים ברק בכר יביא, אני עדיין לא אוכל לסמוך על העין שלו בשחקנים.
אל תאשים את בכר, תאשים את זה שיושב בראש.. אותו אחד שקיבל 100 מיליון שקל ולא מסגול להביא שחקן בכסף, ולא מסוגל לשים כסף ללגיונרים שחוזרים לארץ.
מבטיח לך שאם היו נותנים לבכר צ'ק פתוח(בגבול הטעם הטוב כמובן) והיה יכול להביא את כנעאן/קארצב ועוד קשר אחר שהיה תורם לסגל, הוא היה עושה את זה מזמן.
כשנותנים לו תקציב של 300 אלף יורו למגן שמאלי כאילו לא הכנסנו בעונה הקודמת כספים מטורפים, וכשמביאים שני בלמים בחינם(ואף אחד מהם הוא לא איזה "הזדמנות פז" כמו פלאניץ'), אז הבעיה היא לא במאמן.
עם אורי דהן היה לו אופציות, בעמדת הקישור אין לו ולא היו לו יותר מדי אופציות כשכן רצה להוריד שחקן עייף.Judokan אמר:Ganjot אמר:Judokan אמר:כשאני מסתכל ורואה את מאור לוי כשחקן סגל במכבי חיפה, זה הרגע שאני מבין שלא משנה כמה הישגים ברק בכר יביא, אני עדיין לא אוכל לסמוך על העין שלו בשחקנים.
אל תאשים את בכר, תאשים את זה שיושב בראש.. אותו אחד שקיבל 100 מיליון שקל ולא מסגול להביא שחקן בכסף, ולא מסוגל לשים כסף ללגיונרים שחוזרים לארץ.
מבטיח לך שאם היו נותנים לבכר צ'ק פתוח(בגבול הטעם הטוב כמובן) והיה יכול להביא את כנעאן/קארצב ועוד קשר אחר שהיה תורם לסגל, הוא היה עושה את זה מזמן.
כשנותנים לו תקציב של 300 אלף יורו למגן שמאלי כאילו לא הכנסנו בעונה הקודמת כספים מטורפים, וכשמביאים שני בלמים בחינם(ואף אחד מהם הוא לא איזה "הזדמנות פז" כמו פלאניץ'), אז הבעיה היא לא במאמן.
הלכת לחבר את הסוגיה של לוי לדברים לא רלבנטיים בעליל.
מאור לוי במכבי חיפה כי בכר רוצה שהוא יהיה פה. בכר זה שמסרב לשחרר אותו למרות הקבוצות שהיו מעוניינות בו, וגם שנה שעברה זה בכר שנותן לו דקות כשחקן רוטציה לגיטימי.
שחקנים שבכר לא מעוניין בהם, הוא יודע לשרוף יפה מאוד, רק תשאלו את אורי דהן.