ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רצה שיזרקו מילה טובה אנערף. הבן אדם משחק אחד לא בסגל וכבר אבא שלו כותב פוסטים. זה מביךSmile אמר:ואיך המועדון אמור לתמוך בו?
lemmacantor אמר:לוי לא שחקן. השאלה לא תעזור לו.
מסכים אבל כרגע הוא בקבוצה ואי אפשר להגיד שהוא לא קיבל השנה הזדמנויות. זה לא שהוא יושב כמה משחקים ברצף ביציע, משחק ראשון שלו לדעתי העונה שהוא לא בסגל. שחקנים כמו צ'יבוטה עם מעמד יותר בכיר שעשו יותר ממנו בכדורגל ישבו ביציע במכבי חיפה וגם לא משחקים ולא ראיתי אותם או את קרובי משפחתם כותבים על זה פוסטים. זה לא מוסיף כבוד לא לו ולא לאבא שלו.ברק.י אמר:lemmacantor אמר:לוי לא שחקן. השאלה לא תעזור לו.
עזוב אם הוא יתאים לקבוצה בעתיד או לא. עבורו, כשחקן, לשבת על הספסל זה רע.
Shocking4U אמר:מסכים אבל כרגע הוא בקבוצה ואי אפשר להגיד שהוא לא קיבל השנה הזדמנויות. זה לא שהוא יושב כמה משחקים ברצף ביציע, משחק ראשון שלו לדעתי העונה שהוא לא בסגל. שחקנים כמו צ'יבוטה עם מעמד יותר בכיר שעשו יותר ממנו בכדורגל ישבו ביציע במכבי חיפה וגם לא משחקים ולא ראיתי אותם או את קרובי משפחתם כותבים על זה פוסטים. זה לא מוסיף כבוד לא לו ולא לאבא שלו.ברק.י אמר:lemmacantor אמר:לוי לא שחקן. השאלה לא תעזור לו.
עזוב אם הוא יתאים לקבוצה בעתיד או לא. עבורו, כשחקן, לשבת על הספסל זה רע.
Judokan אמר:בהקשר של דיון שכבר עלה פה כמה פעמים על "איך הוא עדיין בקבוצה".
ברק רוצה אותו פה - לא שחר, לא אף אחד אחד, לא אגדות על שילוב צעירים. בכר אשכרה מאמין שיש בו משהו שיכול להועיל
ברק.י אמר:בואו, אם כנעאן היה פה בכר לא היה מתעקש עליו. בקבוצה באמת מצפים שבכר ישאר עם 5 שחקנים על 3 עמדות קישור? אנחנו גם ככה קצרים בזוגות רגליים בעמדות האלה, טובות או רעות.
Judokan אמר:ברק.י אמר:בואו, אם כנעאן היה פה בכר לא היה מתעקש עליו. בקבוצה באמת מצפים שבכר ישאר עם 5 שחקנים על 3 עמדות קישור? אנחנו גם ככה קצרים בזוגות רגליים בעמדות האלה, טובות או רעות.
בכר לא הסכים לשחרר אותו להשאלה גם עונה שעברה, כשהיה לנו בסגל 5 קשרים על שתי עמדות + שרי כבאנקר, ולא הייתה שום בעיה של עומק.
אם בכר לא היה מאמין בו, הוא לא היה פה. כשבכר לא האמין באורי דהן, הוא העדיף לשים מגן בהרכב במקומו.
אני איתך. עכשיו ברור שהוא לא יסכים לשחרר אותו עם המצב של העומק בקישור. אני חושב שהוא לא מאמין בו וגם לא לא מאמין בו. אין לו בעיה איתו כשחקן סגל ולזרוק לו פירורי דקות אבל הוא בפירוש לא חושב שהוא יכול להיות שחקן משמעותי בקבוצה ואם שחקן כמו כנעאן היה מגיע אני חושב שהוא היה מסכים להשאיל אותו.ברק.י אמר:Judokan אמר:ברק.י אמר:בואו, אם כנעאן היה פה בכר לא היה מתעקש עליו. בקבוצה באמת מצפים שבכר ישאר עם 5 שחקנים על 3 עמדות קישור? אנחנו גם ככה קצרים בזוגות רגליים בעמדות האלה, טובות או רעות.
בכר לא הסכים לשחרר אותו להשאלה גם עונה שעברה, כשהיה לנו בסגל 5 קשרים על שתי עמדות + שרי כבאנקר, ולא הייתה שום בעיה של עומק.
אם בכר לא היה מאמין בו, הוא לא היה פה. כשבכר לא האמין באורי דהן, הוא העדיף לשים מגן בהרכב במקומו.
גם בעונה שעברה לא היה מחליף לשרי ב-10. העונה הנחיצות של לוי גדולה יותר כי גם שחקני 8 אין לנו מספיק.
אני לא חושב שבכר לא מאמין בו. אני חושב שאם היו נותנים לבכר את ההזדמנות להחליף אותו, הוא לא היה פה.
הוא היה מת להיות אפילו שון מלכהApoc אמר:מאור לוי עד המוות
כמו שהיה עם ש.ו.ע.ה. (שון וייסמן עד המוות) בזמנו להבדיל אלף הבדלות