lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
אין הצדקה. שיתחיל לשלב שחקנים מהנוער אם צריך.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אני מוכן לעבור איתכם קבוצה קבוצה בליגה ולהראות לכם שמאור לוי לא פותח באף אחת מהן.
זה גם יהיה התירוץ של השופרות בתקשורת לביזיון הזה.lemmacantor אמר:הוא עובר תקופה קשה. לפני שסבא שלו נפטר הוא נתן מספרים של דה בריינה.
קבסה בפודקאסט אחרי המשחק אמר שזה לא אשמתו כי הוא לא שיחק עם ההרכב החזק.בירקי אמר:לפחות אהרונוביץ קטל אותו בטור אצל אופירה.
RakMaccabi31 אמר:ואולי ימצא את עצמו בעתיד בחזרה בירוק
אני נגד לשרוק בוז לשחקנים שלנו אבל הפעם אני איתך. עד שהנקודה תועבר הוא צריך לקבל שריקות בוז בכל נגיעה.benrey אמר:שריקות בוז פעם הבאה שהוא עולה כמחליף ובכל נגיעה שלו… אין ברירה, צריך לגרום לו ללכת.
ואני רוצה לראות את אבא שלו כותב על זה פוסט.
מכבי חיפה זה לא קייטנה, לא הגיוני שישחק פה 90 דק׳ והסריח כל כך את הדשא.
היו צריכים להעיף אותו בנוער, כשקרא לשחקן אתיופי קוף או משהו כזה.
באמת שאני לא שנאתי שחקן ככה מאז שאבו עביד שיחק אצלנו.
הוא כבר עבר את גרשון וקהת.
קהת עם כל זה שהיה גרוע הוא היה מנסה ומגיע למצבים ומחמיץ אותם, מאור לא נמצא על המגרש בשביל להגיע למצביםShocking4U אמר:אני נגד לשרוק בוז לשחקנים שלנו אבל הפעם אני איתך. עד שהנקודה תועבר הוא צריך לקבל שריקות בוז בכל נגיעה.benrey אמר:שריקות בוז פעם הבאה שהוא עולה כמחליף ובכל נגיעה שלו… אין ברירה, צריך לגרום לו ללכת.
ומבחינתי הוא פי כמה יותר שנוא מקהת כי מאור לוי במכבי חיפה רק בגלל אבא שלו ומקבל את האתרוג בתקשורת רק בגלל אבא שלו וזה מביא לי את הפאקינג סעיף
קשה להשוות אותו לקהת מבחנת הציפיות…SaTla אמר:קהת עם כל זה שהיה גרוע הוא היה מנסה ומגיע למצבים ומחמיץ אותם, מאור לא נמצא על המגרש בשביל להגיע למצביםShocking4U אמר:אני נגד לשרוק בוז לשחקנים שלנו אבל הפעם אני איתך. עד שהנקודה תועבר הוא צריך לקבל שריקות בוז בכל נגיעה.benrey אמר:שריקות בוז פעם הבאה שהוא עולה כמחליף ובכל נגיעה שלו… אין ברירה, צריך לגרום לו ללכת.
ומבחינתי הוא פי כמה יותר שנוא מקהת כי מאור לוי במכבי חיפה רק בגלל אבא שלו ומקבל את האתרוג בתקשורת רק בגלל אבא שלו וזה מביא לי את הפאקינג סעיף
קבסה פילוסוף כדורגלShocking4U אמר:קבסה בפודקאסט אחרי המשחק אמר שזה לא אשמתו כי הוא לא שיחק עם ההרכב החזק.בירקי אמר:לפחות אהרונוביץ קטל אותו בטור אצל אופירה.
השחקן הכי מאותרג בתולדות הכדורגל. אנחנו מתמודדים פה עם שחקן פח שמקבל אתרוג וגב מהתקשורת בצורה בלתי נתפסת