אני לא יודע אם זו דעה רווחת בקהל, בהרגשה שלי כנראה שלא.
בכל מקרה, אני הייתי משאיר את קנדיל בעונה הבאה ולמעשה מממש את החוזה שלו.
ראשית, מדובר בשחקן עם ניסיון בליגה שיודע את מקומו. קשה למצוא שחקנים שהיו בחדרי הלבשה בקבוצות גדולות, ויודעים גם לשבת ביציע בלי לא לעשות פוזות, ומנגד, כשצריכים אותם הם יודעים לעלות גם אחרי זמן בחוץ ולתת עבודה. וראינו העונה איך הוא היה יכול להיות כמה משחקים מחוץ לסגל, ופתאום הוא בהרכב באיזו החלטה של דגו, וסה'כ ברוב המקרים הוא היה בסדר גמור.
שנית, אני חושב שגם בסגל השחקנים הנוכחי אין לנו כרגע שחקן שיכול לשחק על כל קו ימין במידה ומשחקים 3 בלמים. אם יחזקאל מגיע, הוא יכול לשחק את זה, אבל אצילי לדוגמא לא מתאים להיות שחקו על כל הקו.גם אם יחזקאל מגיע, פיינגולד/סונדגרן לא יכולים להיות בתפקיד הזה של שחקן קו ב-3 בלמים. קנדיל כן.
ואם אני לוקח את אלימלך שחוזר מהשאלה לעומת קנדיל, אני מעדיף את קנדיל. יותר ניסיון. יותר יכולת הגנתית (אלימלך לא מספיק טוב בהגנה גם כשחקן קו שצריך לעזור למגן, לא רק כמגן ששם הוא באמת נוראי. הוא חייב עוד עונת השאלה בליגת העל), וגם ברמה התקפית הוא השחקן שמרים את הקרוסים הכי טובים בצד ימין בקבוצה. טוב מפיינגולד/סונדגרן.
בסוף הוא שחקן שיודע להיות מגן בקו 4 כשאתה מול קבוצות קטנות שפחות מאיימות עליך ברמה התקפית, שחקן קו ב-5 בהגנה, ובמקרים מסוימים גם שחקן כנף ימין. בסוף שחקנים שהם כלבויניקים הם נכסים למועדונים.
ברמה החברתית קנדיל משולב טוב בחדר הלבשה, וסה''כ הוא בחור חיובי.
*במידה ואיכשהוא מצליחים להנחית את ידידנו היהודי קרופסקי אז דברים קצת משתנים. כי הוא כן שחקן שאני חושב שהוא ברמה של מכבי חיפה, ואפילו מעבר לכך ויכול להיות שהייתי מפנה את קנדיל בשבילו.