• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אם אתה טוען שאלברמן הוא הסיבה שהפרוייקט שתוכנן במשך כמעט עשור יצא לפועל אז תהיה בריא.

אל תשאל כמה שנים לוקח לתכנן פרויקט כזה. טובי המומחים ייעצו למועדון בהקמת הפרוייקט המרהיב והמקורי
שנים רבות דיברו אצלנו על קבוצת בת ולא עשו כלום
אלברמן הגיע - והופ תוך כמה חודשים הקימו קבוצת בת

אלברמן בכלל מונה לתפקיד שלו כמנהל ספורטיבי חודש אחרי שהוציאו את זה לפועל.
גם אתה טוען שהוא היה מעורב במערכת בתקופה הקצרה לפני שמונה, זה פסיכי לטעון שבתקופה הקצרה הזו תכננו וקיבלו החלטה להוציא לפועל את שיתוף הפעולה עם עפולה.
אני באמת לא רואה איך המציאות מתיישרת עם האג'נדה שלך כאן, מצטער.

Apoc אמר:
אלברמן בכלל מונה לתפקיד שלו כמנהל ספורטיבי חודש אחרי שהוציאו את זה לפועל.
גם אתה טוען שהוא היה מעורב במערכת בתקופה הקצרה לפני שמונה, זה פסיכי לטעון שבתקופה הקצרה הזו תכננו וקיבלו החלטה להוציא לפועל את שיתוף הפעולה עם עפולה.
אני באמת לא רואה איך המציאות מתיישרת עם האג'נדה שלך כאן, מצטער.

כן אלברמן, לא אלברמן - זה לא באמת מעניין.

מס הסתם, יש כמה קטגוריות של שחקנים שגדלים בנוער:
- שחקנים שכבר בגיל 17-18 שווים 1000 דקות בעונה בקבוצה. נטע לביא בזמנו. טאלב. גולסה.
- שחקנים שנחשבים לפוטנציאל, אבל אין להם מקום אצלינו בגילאים הללו. נחמני. פאני. עופרי ארד.
- שחקנים שלא נחשבים לפוטנציאל. חלקם נשארים עד גיל 19 בנוער. מחמוד ג'אבר היה כאן, וגם כל מיני דני גרופרים וירדן כהנים.

עפולה נחוצה לא לכוכבים ששוים פה רוטציה, אלא לאלא שלא ברור אם הם שחקנים לגיטימיים לליגת העל.

דוד אקווה בדרך לעוד עונת השאלה בעפולה. בלם טוב מאוד לרמת הלאומית, אני לא חושב שיגיע לרמה הנדרשת אצלנו.

מניח שהסיבה להשאלה הזו היא בקשה של עפולה - ההגנה שלהם התייצבה מאוד מאז שהגיע אליהם באמצע העונה שעברה. היה לו חלק גדול בהישארות שלהם.
ובתכלס זה אינטרס שלנו שמעבר למושאלים, לעפולה תהיה קבוצת צמרת שלשחקנים תהיה יותר יכולת לבוא בא לידי ביטוי.

כתבו גם שגדיר הושאל לנצרת. שמח לראות שאנחנו לא ניגשים לעפולה בקטע של לזרוק לשם כל מה שלא מתאים.

לפי ספורט5, מנסים לדרוש מחדרה התחייבות לדקות משחק לזערורה (או דמי השאלה). מעולה וחשוב.
צריך להיות תנאי ייהרג ובל יעבור בכל השאלה של שחקן צעיר.

כנראה שחדרה תדרוש בתמורה תקופת התרשמות ממנו לפני שתסכים

Judokan אמר:
לפי ספורט5, מנסים לדרוש מחדרה התחייבות לדקות משחק לזערורה (או דמי השאלה). מעולה וחשוב.

אם זערורה 6/8 ויש לו מה למכור אני משאיר אותו בסגל

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

אני בדעה דומה. אבל מזה שבכר לא מעוניין להוציא אותו למחנה האימונים, נראה שנפל הפור שעבורנו אין לו מה למכור העונה.
אז לפחות שישחק והרבה בליגת העל. שנרוויח אותו לעונה הבאה

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

אני בדעה דומה. אבל מזה שבכר לא מעוניין להוציא אותו למחנה האימונים, נראה שנפל הפור שעבורנו אין לו מה למכור העונה.
זו דעתי, אני חושב שיש דקות בקישור

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

אני מתחזק בדעה שאנחנו מחכים עם תוכניות הרכש בעמדה הזו לרגע שיהיה ברור (א) מה קורה בגזרת האזרחות של סונדגרן ו(ב) מה קורה עם אבו פאני.

הרי אם הרביעייה הנוכחית נשארת, קשר נוסף לאמצע הוא מישהו שהוא יותר "גיבוי" באופיו. איזה פוטנציאל כזה בסגנון זרגרי, שהסיכון בו נמוך והמחיר בהתאם.
אם פאני יעזוב, זה כבר יחייב השקעה ניכרת ושונה

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

אני מתחזק בדעה שאנחנו מחכים עם תוכניות הרכש בעמדה הזו לרגע שיהיה ברור (א) מה קורה בגזרת האזרחות של סונדגרן ו(ב) מה קורה עם אבו פאני.

הרי אם הרביעייה הנוכחית נשארת, קשר נוסף לאמצע הוא מישהו שהוא יותר "גיבוי" באופיו. איזה פוטנציאל כזה בסגנון זרגרי, שהסיכון בו נמוך והמחיר בהתאם.
אם פאני יעזוב, זה כבר יחייב השקעה ניכרת ושונה
כל עוד לא מאבדים שמות שרצו ולא מפסידים אותם בגלל תזמון, אין לי בעיה שיחכו עם שחקן קישור עוד קצת.

מוזי במו''מ עם הפועל חדרה

פיינגולד לא ייצא עם הקבוצה הבוגרת למחנה אימונים. מאוד מקווה שהוא יושאל לקבוצה מליגת העל. זה יהיה מאוד מביך אם הוא ימשיך בנוער.

לפי ספורט5 סאקו טורה בדרך למעבר לגרנובל מהליגה השנייה בצרפת

אלפונס בליגה הראשונה בצרפת
טורה צפוי לחתום ל3 שנים בקבוצה מהליגה השנייה בצרפת

הכדורגל הצרפתי בשפל אה.

ג׳קי דהאן אמר בחמש באוויר שהוא אמר למוזי לא לענות למכבי חיפה כשהם התקשרו לשאול למה הוא לא מגיע לאימונים. יופי של חברים יש ליענקלה, עם כאלה חברים מי צריך אוייבים.

Shocking4U אמר:
ג׳קי דהאן אמר בחמש באוויר שהוא אמר למוזי לא לענות למכבי חיפה כשהם התקשרו לשאול למה הוא לא מגיע לאימונים. יופי של חברים יש ליענקלה, עם כאלה חברים מי צריך אוייבים.

להודיע בתגובנ שאנחנו לא מדברים ולא מנהלים יותר עסקים עם ג'קי דהאן. כמו שנעשה עם ויקי ואקנין.
Two can play this game

נחמני מועמד חזק להשאלה לבית"ר ירושלים (מעולה).

רוני לאופר האריך חוזה ב4 שנים. כרגע מתאמן עם עפולה, אבל חדרה, ריינה ונס ציונה בודקות אופציה להשאלה. נחזיק אצבעות שייצא לפועל והמקום בעפולה יתפנה לבלמים הצעירים שסיימו את מחזור הנוער

לאופר נמוך מדי לבלם. שיעשה הסבה למגן ימני. בעפולה הוא תופקד גם כקשר אחורי

בכל מקרה הוא החסיר לא מעט משחקים בעונה שעברה בגלל פציעות, גם בנערים ובנוער הוא נפצע לא מעט. נאחל לו קודם כל שיעבור עונה מלאה בלי פציעות

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

להודיע בתגובנ שאנחנו לא מדברים ולא מנהלים יותר עסקים עם ג'קי דהאן. כמו שנעשה עם ויקי ואקנין.
Two can play this game

חבל שזה לא יקרה כי הוא הבסטי של יענקלה ובגלל זה הוא מרגיש ככ נוח לעשות דברים כאלה ועוד להצהיר עליהם בראיון בתקשורת.

חזרה
למעלה