• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לפי וואלה חגג ויפרח לא מתוכננים לטוס עם הקבוצה לקפריסין וחגג צפוי להצטרף מחר לאימוני עפולה. לגבי יפרח יש קבוצות בליגת העל שרוצות אותו אבל בעפולה מעריכים שגם הוא ישחק אצלם.

זה די מפתיע בהתחשב בעונה שיפרח וחגג עשו (ואולי גם זערורה). זו שאלה מאיזו סיבה הם לא בליגת העל - האפ זה דרישות של המועדון לדקות ורצון שיהיו מוכנים עוד קצת או שהם עצמם לא מוכנים להגיע למקום שלא מתחייבים בו לדקות משחק עבורם.

לא מבין מה יש למועדון לחפש מהשאלה של יפרח לעפולה עוד עונה. יש לו הצעות מליגת העל, וזה אינטרס נקי שלנו שיצבור דקות ברמה הזו.

חבל מבחינת חג'ג' אם בגיל 21 הוא לא מצליח למצוא קבוצה שתיקח אותו בליגת העל אחרי עונה טובה בעפולה..

מביך כל העניין עם עפולה. הם נתנו עונה יפה בלאומית. שישחקו בליגת העל. וואלה לא יודע מי אחראי על זה עופר פביאן/אלברמן אבל מי שאחראי על הביזיון הזה מביך.

יכול להיות שהשחקנים עצמם לא רוצים להגיע לקבוצה בליגת העל אם לא מתחייבים להם לדקות משחק. אי אפשר לדעת. זו גם שאלה אילו קבוצות רוצות אותם ומי יתחרה איתם על העמדה. יכול להבין את השחקן/המועדון אם האפשרויות הן עונה בעפולה או תחרות מול שחקן זר על דקות משחק. בנוסף, צריך גם להתייחס לזהות המאמן שיהיה להם - כמה הוא יכול לפתח אותם ומה סגנון המשחק שלו.

כך או כך, נראה ששתי האפשרויות שעומדות בפני השחקנים לא מספיק טובות והם יצטרכו לחשוב טוב מה עדיף להם.

לא נראה לי שיפרח לא רוצה להגיע לקבוצה בליגת העל. שנה שעברה היו צריכים ממש לשכנע אותו להסכים ללכת לעפולה כי הוא לא רצה ללכת לשחק בלאומית והיו לו הצעות מחדרה

Shocking4U אמר:
לא נראה לי שיפרח לא רוצה להגיע לקבוצה בליגת העל. שנה שעברה היו צריכים ממש לשכנע אותו להסכים ללכת לעפולה כי הוא לא רצה ללכת לשחק בלאומית והיו לו הצעות מחדרה

אני לא אומר שזה המצב, אבל צריך לקחת בחשבון שעמדות אישיות משתנות עם הזמן והמצב בשוק גם. אם, נניח, ההצעות של מהליגה הן להתחרות על דקות מול שחקן זר או להגיע לקבוצה מתבנקרת שמועמדת וודאית לירידה, אני יכול להבין למה הוא לא ירצה לשחק בליגת העל.

סתיו נחמני ואיתמר ישראלי חוזרים אם לא יקרה משהו יוצא דופן עם בית"ר.

העונה מתחילה עוד שבוע, ויפרח, חג'ג' וכיוף עדיין בלי קבוצה חדשה לעונה הקרובה.
לא מבין למה מחכים. ככל שמתעכבים, זה יפגע באפשרות שלהם להתחיל את העונה בהרכב. סתם בזבוז זמן מיותר

לא היה עליו (כיוף) דיבור של איזה מגה טאלנט?

Smurk אמר:
לא היה עליו (כיוף) דיבור של איזה מגה טאלנט?
היה עליו דיבור דומה לזה שהיה על דניאל פרץ וגלזר. לא פרץ פשוט והיו לו כמה השאלות מאוד לא מוצלחות

עונת הזדמנות אחרונה בשביל כיוף.

זו תהיה עונה שלישית שלו כשוער פותח בלאומית.
אם מהעונה הזו הוא לא משתדרג לליגת העל בשנה הבאה, להגיד יפה שלום

באסם זערורה כובש תשער השני לעפולה וסוגר עניין

גם כיוף, לאופר, אקווה ואלימלך פתחו בעפולה מבין המושאלים שלנו. לזערורה הגיע פנדל שלא נשרק.

זלקינד, קטרי, אזרואל, וארבל על הספסל

כובע קש אמר:
כיוף נתן הצגה הבנתי

היה לו משחק מעולה. נתן לפחות 4 הצלות גדולות (מתוך מה שאפשר היה לראות בערוץ הקיבוץ).

בינתיים דיווחו שבכר נתן וטו על האפשרות להשאיל את יפרח ועילאי חג'ג', ורוצה להשתמש בהם ברוטציות בתחילת העונה במקביל לאירופה.

החלטה שטותית לדעתי - בטח להשאיר את שניהם. אין סיכוי שהם יקבלו דקות שיצדיקו את זה, וממש חבל לפגוע בהתקדמות שלהם. בטח בזו של יפרח

חזרה
למעלה